Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω. Επειδη μεσα στο καλοκαιρι θα μετακομισω στην Αθηνα, ψαχνω παροχο ο οποιος να δινει ταχυτηρες 100 Down / 100 Upl. Εχω διαβασει για την Inalan αλλα απο οσο εχω δει ειναι διαθεσιμη μονο για συγκεκριμενες περιοχες. Υπαρχει αλλος παρομοιος παροχος ο οποιος να δινει αντιστοιχες ταχυτητες? Επισης ο παροχος αυτος αν ειναι αξιοπιστος και οχι χειροτερα απο forthnet κτλ!

Δημοσ.

απο όσο ξέρω είνα μονο η inalan και η cosmote βάζεις 50 σύν κάρτα cosmote me 4g 

Καρτα? Με οπτικες ινες δεν δουλευει αυτο το συστημα κανονικα?

Δημοσ.

Καλό είναι λογικά αλλά απο την κατανάλωση των mb δεν ξέρω πως πάει

Σε υπολογιστη μόνο με βασική χρήση κάθε μήνα λέει 50 γίγα ότι χρησιμοποιώ. Εκτός από υπολογιστη αν βάλουμε και κινητα δυσκολεύει πολύ. Όταν τελειώσουν τα δεδομένα απλά έχει μόνο σύνδεση vdsl δεν είναι κακό για τις 20 μέρες να έχεις πολύ γρήγορο.

Δημοσ.

συνδιάζει κινητό και σταθερό 

για να έχεις γρηγορότερο ιντερνετ 

αλλά αν παίζεις παιχνίδια η κάνεις απαιτητική χρήση τελειώνουν πολύ γρήγορα 

Δημοσ.

Καταρχάς αυτό με την Cosmote μακριά, πρέπει να είσαι ολίγον κορόιδο για να πληρώσεις υπηρεσία με Data cap στο 2017.

Εσύ αναφέρεσαι στην Inalan μπες στο Site της για να δεις τις περιοχές που καλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειδα οτι εχει και ορια gigabytes η cosmote. Δεν εχει νοημα τοτε. Ειναι χαζο αυτο... Για την Ιναλαν εχω δει καλυψει απλα επειδη δεν εχω βρει περιοχη για σπιτι ακομα, ρωταω αν υπαρχει παρομοια εταιρια ωστε να δω και αλλες περιοχες με καλυψει για παρομοιο ιντερνετ. Αλλιως αναγκαστικα θα παω σε VDSL. Ελπιζω στην Αθηνα η VDSL να αξιζει τα χρηματα της γιατι στην επαρχια δεν εχει νοημα να βαλεις...

Δημοσ.

Καταρχάς αυτό με την Cosmote μακριά, πρέπει να είσαι ολίγον κορόιδο για να πληρώσεις υπηρεσία με Data cap στο 2017.

Bonding υπηρεσία (και όχι load balancing), χωρίς caps και με τέτοια χρεώση; seriously? Έχεις υπόψη σου το κόστος για την υλοποίηση κάτι τέτοιου; Πήγαινε να τους πεις το επιχειρηματικό μοντέλο σου και δεσμέυομαι ότι θα "χεστείς" στο χρήμα. Αλήθεια σου το λέω.

Άποψη μου είναι ότι θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερα GB. Το "χωρίς caps" όμως σε τέτοια υπηρεσία και με τέτοια χρεώση δείχνει απλά ότι είμαστε ανίδεοι και ότι είδαμε φως κάπου και μπήκαμε.

Δημοσ.

Μια χαρα αξιζει το otenet booster μιας και σου δινει 40GB και με ανανεωση 5,50 ευρω. Το εχω δοκιμασει πολλακις και ειναι ολοι ευχαριστημενοι εκει που δε μπορει να εχουν γρηγορο νετ με αλλο τροπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...