Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα ψυγείο χτες σφραγισμένο αλλά με μισό χαλασμένο λάστιχο στην κατάψυξη.

Γενικά δεν τρελάθηκα με το ψυγείο..

Μπορώ να ζητήσω αλλαγή; ξέρει κάποιος;

Αλλαγή με άλλο καλύτερο εννοώ.

Δημοσ.

Αμα τους πεις οτι θες να το αλλαξεις για να παρεις καλυτερο (και ακριβοτερο υποθετω) , παρτι θα κανουν και χωρις να τους πεις οτι εχει προβλημα .

Δημοσ.

Αμα τους πεις οτι θες να το αλλαξεις για να παρεις καλυτερο (και ακριβοτερο υποθετω) , παρτι θα κανουν και χωρις να τους πεις οτι εχει προβλημα .

Καλά όντως έχει πρόβλημα... Κατσε να ανεβάσω φώτο

Με πήραν τηλέφωνο αλλαγή δεν γίνεται.

Άρα θα το φτιάξουν

post-432341-0-23555800-1498219521_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευκολα .......μην το καθυστερησεις μονο και βγεις εσυ υπαιτιος για τη ζημια. Εχεις 14 μερες, αν δεν κανω λαθος, να το πας πισω γιατι ετσι "γουσταρεις" , ποσο μαλλον αν εχει ελλατωμα.

Δημοσ.

Ευκολα .......μην το καθυστερησεις μονο και βγεις εσυ υπαιτιος για τη ζημια. Εχεις 14 μερες αν δεν κανω λαθος να το πας πισω γιατι ετσι "γουσταρεις" ποσο μαλλον αν εχει ελλατωμα.

Δεν το αλλάζουν τώρα με πήραν τηλέφωνο.

Δημοσ.

Δεν το αλλάζουν τώρα με πήραν τηλέφωνο.

Μιας μερας ψυγειο ?????

Εγω θα πηγαινα εκει και θα τους το περναγα κολλαρο. (για να μην πω που θα το εβαζα).

Σου ειπα εχεις 14 μερες  να το πας πισω επειδη ΕΤΣΙ , δεν σου αρεσει , δεν κανει καλο φενγκ σουι , δεν κανει καφε.....

http://www.insomnia.gr/topic/286517-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF/

http://www.efpolis.gr/el/library.html?func=startdown&id=5

• Moderators
Δημοσ.

Αν ηταν ηλεκτρονικη παραγγελια τοτε μπορεις να το δωσεις πισω εντος 14ημερων χωρις αιτιολογια. Παρε τηλεφωνο ξανα και τριψτου τον νομο στην μουρη και αστον να λεει. Αν μπει κατι πες οκ κλεισε να κανω μια καταγγελια και μιλαμε ξανα

• Like 1
Δημοσ.

Αν ηταν ηλεκτρονικη παραγγελια τοτε μπορεις να το δωσεις πισω εντος 14ημερων χωρις αιτιολογια. Παρε τηλεφωνο ξανα και τριψτου τον νομο στην μουρη και αστον να λεει. Αν μπει κατι πες οκ κλεισε να κανω μια καταγγελια και μιλαμε ξανα

Μπορείς να στείλεις τον νόμο για να τους τον στείλω; ηλεκτρονική παραγγελία ήταν

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις τον νόμο για να τους τον στείλω; ηλεκτρονική παραγγελία ήταν

Στον εβαλα πιο πανω στο 2ο λινκ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω... Τα έστειλα.

Αν δεν κάνουν δεκτό το αίτημα μου τι κάνω;

Που μπορώ να απευθυνθώ;

Στον εβαλα πιο πανω στο 2ο λινκ

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα ψυγείο χτες σφραγισμένο αλλά με μισό χαλασμένο λάστιχο στην κατάψυξη.

Γενικά δεν τρελάθηκα με το ψυγείο..

Μπορώ να ζητήσω αλλαγή; ξέρει κάποιος;

Αλλαγή με άλλο καλύτερο εννοώ.

τό εβγαλαν αυτοί πού τό εφεραν από τήν κούτα η τό αφησαν κ εφυγαν ?

αν ναί ΔΕΝ επρεπε νά τό παραλάβεις ουτε νά υπογράψεις οτι τό παρέλαβες ,

τί μάρκα ειναι τό ψυγείο  ( εχω λόγο πού ρωτάω...)  μήπως ηταν σέ μειωμένη τιμή λόγω κάποιου χτυπήματος η εκθεσιακό κ γιά

αυτό δέν τό αλλάζουν ? ασε τά τηλ. κ πήγαινε από κοντά κ κάνε φασαρία μπροστά σέ κόσμο ...μόνο ετσι θά βρείς τό δίκιο σου...

Δημοσ.

τό εβγαλαν αυτοί πού τό εφεραν από τήν κούτα η τό αφησαν κ εφυγαν ?

αν ναί ΔΕΝ επρεπε νά τό παραλάβεις ουτε νά υπογράψεις οτι τό παρέλαβες ,

τί μάρκα ειναι τό ψυγείο ( εχω λόγο πού ρωτάω...) μήπως ηταν σέ μειωμένη τιμή λόγω κάποιου χτυπήματος η εκθεσιακό κ γιά

αυτό δέν τό αλλάζουν ? ασε τά τηλ. κ πήγαινε από κοντά κ κάνε φασαρία μπροστά σέ κόσμο ...μόνο ετσι θά βρείς τό δίκιο σου...

Σφραγισμένο ήταν λέει η γυναίκα μου, δεν το πρόσεξε ότι έχει θέμα, είναι Morris.

Κανονικη τιμή είναι 269 ευρώ πανάκριβο κιόλας για το μέγεθος του.

Τι να πάω από εκεί που; αφού μέσω ίντερνετ έκανα παραγγελία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...