Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σφραγισμένο ήταν λέει η γυναίκα μου, δεν το πρόσεξε ότι έχει θέμα, είναι Morris.

Κανονικη τιμή είναι 269 ευρώ πανάκριβο κιόλας για το μέγεθος του.

Τι να πάω από εκεί που; αφού μέσω ίντερνετ έκανα παραγγελία

θά μάς τρελάνεις ... εσύ τό αγόρασες από κωτσόβολο ειτε από κοντά ειτε μέσω ιντερνέτ ,

εχεις ακριβώς τά ιδια δικαιώματα κ στίς 2 περιπτώσεις,ασε τά τηλ. κ πήγαινε από κοντά κ ανέφερε αυτά πού εγραψαν τά παιδιά 

παραπάνω ,πάντως οσα ατομα γνωρίζω πού  εχουν πάρει προιόντα morris τά χειρότερα μού εχουν πεί...

Δημοσ.

θά μάς τρελάνεις ... εσύ τό αγόρασες από κωτσόβολο ειτε από κοντά ειτε μέσω ιντερνέτ ,

εχεις ακριβώς τά ιδια δικαιώματα κ στίς 2 περιπτώσεις,ασε τά τηλ. κ πήγαινε από κοντά κ ανέφερε αυτά πού εγραψαν τά παιδιά 

παραπάνω ,πάντως οσα ατομα γνωρίζω πού  εχουν πάρει προιόντα morris τά χειρότερα μού εχουν πεί...

θα παω αν δεν βγαλω ακρη ναι , ενταξει τωρα τι να σε παρω για τα μορρις δεν ξερω πολλα. 

Δημοσ.

Το ΦΕΚ που παραπάνω είναι νομίζω μόνο για θαύμα εγγύησης και όχι για τις αγορές από απόσταση (νομίζω είναι αλλο αυτό) που αναφέρει τις 14 μέρες αναιτιολογητης επιστροφής

Δημοσ.

Το ΦΕΚ που παραπάνω είναι νομίζω μόνο για θαύμα εγγύησης και όχι για τις αγορές από απόσταση (νομίζω είναι αλλο αυτό) που αναφέρει τις 14 μέρες αναιτιολογητης επιστροφής

Οπότε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...