Προς το περιεχόμενο

Βιβλίο κανονικό ή Ηχητικό;  

45 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Βιβλίο κανονικό ή Ηχητικό;

• Κανονικο
    • Ηχητικο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτιμάτε; Κανονικά βιβλία ή Ηχητικά;

Προσωπικά το κλασικό βιβλίο μου αρέσει πολύ περισσότερο. Τα ηχητικά βιβλία δεν με αγχώνουν (με την καλή έννοια) τόσο πολύ, χάνω την συγκέντρωσή μου μερικές φορές, και δεν μπορεί με ευκολία να ανατρέχεις σε προηγούμενα γεγονότα. Πολύ λένε πως τα προτιμούν στην οδήγηση σε μεγάλα ταξίδια.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω ακουσει ηχητικα βιβλια σε ταξιδια, παει αναλογα και το βιβλιο πιστευω δηλαδη βοηθαει αν εχει κλασικη αφηγηση και εξελιξη, κλιμακωση κλπ. Milestones της λογοτεχνιας, μεταμοντερνες τεχνικες κ.ο.κ. δεν ειναι για ηχητικο.

Οποτε καποια βιβλια ηρθαν και εδεσαν, πολυ τα χαρηκα.

Καποια αλλα τα παρατησα και θεωρω οτι πηρα μια προγευση του κανονικου βιβλιου που θα διαβασω αργοτερα.(αναγνωρισα οτι δεν εφταιγε το βιβλιο αλλα το μεσο)

• Like 1
Δημοσ.

Τα ηχητικά βιβλία είναι για αυτούς που μπορούν να συγκεντρωθούν σε δύο πράματα το ίδιο καλά, ξέρω μερικούς που ακούν βιβλία στο αμάξι για την δουλειά.

Προσωπικά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εάν δεν το διαβάζω.

Τέλος το βιβλίο είναι η πληροφορία, όχι το μέσο.Όπως και να την προσλαμβάνεις είναι ισότιμο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απορώ πως συγκεντρώνονται με τα ηχητικά.

Αν αποσπαστείς και χάσεις ένα σημείο δεν υπάρχει επιστροφή.

Άσε που διαβάζουν αργάαααα...

Δημοσ.

Κανονικά ηλεκτρονικά βιβλία σε μορφή .pdf και όχι mobi, epub κ.λπ. βλακείες.

Ξέχασες το facepalm?

PDF είναι περίπου το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις, μήπως απλά δεν έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις τίποτα εκτός πισι;

Δημοσ.

Δεν με εμπνει καθολου το ηχητικο, ουτε για αστειο δηλαδη.Θα το σκεφτομουν μονο...

....αν μιλαγαμε για πορνογραφια  :P

Δημοσ.

Ξέχασες το facepalm?

PDF είναι περίπου το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις, μήπως απλά δεν έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις τίποτα εκτός πισι;

Γιατι τοσο hate στο pdf ? Προφανως δεν συγκρινεται με το κανονικο βιβλιο αλλα αν τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα , αλλα εχεις πολυ ορεξη για διαβασμα τι κανεις ? :P
Δημοσ.

Γιατι τοσο hate στο pdf ? Προφανως δεν συγκρινεται με το κανονικο βιβλιο αλλα αν τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα , αλλα εχεις πολυ ορεξη για διαβασμα τι κανεις ? :P

Χρησιμοποιείς άλλη μορφή που προορίζεται για διάβασμα όπως epub.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι fan των ηχητικων βιβλιων, τα εχω βρει πολυ βολικα σε μεγαλες πτησεις, ξαπλωνεις,  βαζεις και τα ακουστικα και σιγα σιγα σε παιρνει και ο υπνος.....  :-)

Δημοσ.

Ξέχασες το facepalm?

Διπλό facepalm βασικά.

Ποιο PC ???

PDF σε tablet

Κουβαλάω εκατοντάδες και έχω διαβάσει εκατοντάδες. Πολύ καλύτερο και βολικό από το να τα είχα σε φυσικά βιβλία. Με ένα καλό tablet γεμάτο pdf, αυξάνεται η παραγωγικότητα και η μάθηση κατακόρυφα!

Με ζωντανά χρώματα, moultitouch και gestures, highlights, bookmarks και ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

(και όχι άχρωμα mobi και epub σε e-ink...)

Το poll είναι γελοίο! Τι audiobooks και βλακείες;;; Βάλε φυσικά βιβλία VS PDFs σε tablet.

Δημοσ.

Με ζωντανά χρώματα, moultitouch και gestures, highlights, bookmarks και ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

(και όχι άχρωμα mobi και epub σε e-ink...)

Φαίνεται να μπερδεύεις τις δυνατότητες του εκάστοτε format με τις δυνατότητες της συσκευής στην οποία το διαβάζεις. Δοκίμασε να προσπαθήσεις να τα διαχωρίσεις.

Στο PDF αν δε σε βολεύει το μέγεθος, η γραμματοσειρά, ή το χρώμα του φόντου για ξεκούραστο διάβασμα, τι κάνεις εκτός από γαργάρες;

Και να με συμπαθάς, αλλά όταν διαβάζω δε με ενοχλεί πολύ η έλλειψη χρωμάτων και multitouch. Κυρίως γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην ανάγνωση.

Δημοσ.

Απορώ πως συγκεντρώνονται με τα ηχητικά.

Αν αποσπαστείς και χάσεις ένα σημείο δεν υπάρχει επιστροφή.

Να το πας πισω εκει που το εχασες δεν? 

Κανονικά ηλεκτρονικά βιβλία σε μορφή .pdf και όχι mobi, epub κ.λπ. βλακείες.

Κανεις λαθος αμα εχεις καλο reader το epub ειναι ετη φωτος ανωτερο. Δοκιμασε moon reader (pro) και θα γελας και συ με το pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...