Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχω ενα κλιματιστικο toshiba παλιο βεβαια αλλα δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι σημερα.το εβαλα λιγο να κρυωσει το δωματιο γτ εχει πολυ ζεστη και μολις το αναβω στο κρυο μετα απο λιγο κλεινει μονο του και αναβοσβηνουν τα λαμπακια timer και operation.σε ολες τις αλλες λειτουργιες δουλευει μια χαρα.σκετο αερα ζεστη και αυτοματο.μονο στο κρυο το κανει.μπορει καποιος να με βοηθησει μα λυσω το συγκεκριμενο προβλημα;

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω μια να δω γτ δεν το αφησαπολυ ωρα στο αυτοματο.οταν ειναι στο αυτοματο τι ακριβως κανει;μονο αερα βγαζει;

Οχι.στο αυτοματο σταματαει παλι μολις παει να πιασει να δουλευει το κρυο.

Δημοσ.

Τι μοντέλο είναι; Είναι σειρά RAV, ας πούμε;

Τα timer και operation αναβοσβηνουν μαζί ή εναλλάξ; Το ready είναι σβηστό ή αναμμένο; Βγάζει κανένα κωδικό σφάλματος στην οθόνη;

Δημοσ.

Το κλιματιστικο επανω εχει 4 λαμπακια

Pre-def

Econo

Timer

Operation

Δεν ξςρω ποιο μοντελο ειναι.ειναι πολυ παλιο παντως..πρεπει να ειναι μοντελο του 2004..περιπου.και ναι αναβοσβηνουν μαζι αυτα τα δυο που ειπες.κωδικος σφαλματος δεν υπαρχει οπως δενυππαρχει και οθονη παρα μονο στο χειρηστηριο.που και παλι δεν λεει κατι.

Δημοσ.

Παίζει να έχουμε και ίδιο μηχάνημα. Εμένα λειτουργεί μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια σε ψύξη θέρμανση / χειμώνα καλοκαίρι, το μόνο θέμα του ήταν κάτι περίεργα που μου έκανε με τις περσίδες και όταν ήταν σε λειτουργία και έπαιρνε μπρος ο συμπιεστής είτε να ψύξει είτε να ζεστάνει έκαναν έναν θόρυβο οι περσίδες.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις την ασφάλεια του (ή να το αποσυνδέσεις από το ρεύμα) για λίγα λεπτά και δοκίμασε πάλι.

Συνήθως στο βιβλίο οδηγιών εξηγεί τι σημαίνουν αυτά τα σινιάλα με τα φωτάκια σε περίπτωση βλάβης, αλλά αν δεν ξέρεις το μοντέλο μάλλον απίθανο να έχεις το μανουαλ... Τότε, μόνη λύση να το βρεις στο internet, αλλά χρειάζεσαι το μοντέλο ή τουλάχιστο τη σειρά. Δες κανένα αυτοκόλλητο στην μέσα ή την έξω μονάδα αν λέει κάτι.

Δημοσ.

Θα το κοιταξω αυριο το πρωι και θα σ πω.ειναι 9000btu σε μπεζ χρωμα.και το κοντρολ ειναι ενα μικρο μπεζ και αυτο.θα δω μοντελο ομως και θα σας πω.

Δημοσ.

Το μοντελο ειναι ενα απο τα τρια.δεν ξερω ποιο γτ βρηκα τα χαρτια με τις οδηγιες και εχει 3 μοντελα επανω που ειναι ομως τα ιδια απλα αλλα btu το καθενα.

RAS-07EKH/EAH

RAS -10SKH/SAH

RAS-13SKH/SAH

Δημοσ.

Το μοντελο ειναι ενα απο τα τρια.δεν ξερω ποιο γτ βρηκα τα χαρτια με τις οδηγιες και εχει 3 μοντελα επανω που ειναι ομως τα ιδια απλα αλλα btu το καθενα.

RAS-07EKH/EAH

RAS -10SKH/SAH

RAS-13SKH/SAH

Δες στην ετικέτα της εξωτερικής μονάδας και πες μου το μοντέλο . Αν δεν το βρίσκεις εκεί τότε πες μου το μοντέλο στην ετικέτα της εσωτερικής .

Δημοσ.

RAS-07EKH/EAH

RAS -10SKH/SAH

RAS-13SKH/SAH

Έχουμε διαφορετικό μοντέλο. Εμένα είναι σειράς UKH/UAH.

Δημοσ.

Ras-09EKH

Δες στην ετικέτα της εξωτερικής μονάδας και πες μου το μοντέλο . Αν δεν το βρίσκεις εκεί τότε πες μου το μοντέλο στην ετικέτα της εσωτερικής .

Δημοσ.

Με βάση το service manual που βρήκα εδώ:

https://www.manualslib.com/manual/978594/Toshiba-Ras-07ekh.html#manual

Αν Αναβοσβηνουν timer και operation, υπάρχει βλάβη στον εσωτερικό ανεμιστήρα, που μπορεί να οφείλεται σε:

- καμμένη ασφάλεια πάνω στην πλακέτα (αυτό πρέπει να αλλάζει εύκολα και με μικρό κόστος)

ή

- χαλασμένος ανεμιστηρας (τρέχα γυρευε)

ή

- χαλασμένη πλακέτα (τρέχα γυρευε)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι.μηπως ειναι η ασφαλεια;γτ βλεπω οτι οταν το γυριζω στο fan only δουλευει κανονικα.στο ζεστο δουλευει μονο αερα.δεν τον ζεσταινει.αλλα παρολα αυτα δουλευει κανονικα.στο αυτοματο και στο κρυο ομως οταν παει να πιασει να δουλεψει το κρυο πεταει το σφαλμα αυτο.αναβοσβηνουν τα λαμπακια δηλαδη.αρα παω για ασφαλεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...