noobogadgetakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους.εχω ενα κλιματιστικο toshiba παλιο βεβαια αλλα δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι σημερα.το εβαλα λιγο να κρυωσει το δωματιο γτ εχει πολυ ζεστη και μολις το αναβω στο κρυο μετα απο λιγο κλεινει μονο του και αναβοσβηνουν τα λαμπακια timer και operation.σε ολες τις αλλες λειτουργιες δουλευει μια χαρα.σκετο αερα ζεστη και αυτοματο.μονο στο κρυο το κανει.μπορει καποιος να με βοηθησει μα λυσω το συγκεκριμενο προβλημα;
dtzgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δηλαδή αν το βάλεις στο αυτόματο με θερμοκρασία πχ 24, βγάζει κρύο;
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Θα το δοκιμασω μια να δω γτ δεν το αφησαπολυ ωρα στο αυτοματο.οταν ειναι στο αυτοματο τι ακριβως κανει;μονο αερα βγαζει; Οχι.στο αυτοματο σταματαει παλι μολις παει να πιασει να δουλευει το κρυο.
dtzgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τι μοντέλο είναι; Είναι σειρά RAV, ας πούμε; Τα timer και operation αναβοσβηνουν μαζί ή εναλλάξ; Το ready είναι σβηστό ή αναμμένο; Βγάζει κανένα κωδικό σφάλματος στην οθόνη;
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το κλιματιστικο επανω εχει 4 λαμπακια Pre-def Econo Timer Operation Δεν ξςρω ποιο μοντελο ειναι.ειναι πολυ παλιο παντως..πρεπει να ειναι μοντελο του 2004..περιπου.και ναι αναβοσβηνουν μαζι αυτα τα δυο που ειπες.κωδικος σφαλματος δεν υπαρχει οπως δενυππαρχει και οθονη παρα μονο στο χειρηστηριο.που και παλι δεν λεει κατι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Παίζει να έχουμε και ίδιο μηχάνημα. Εμένα λειτουργεί μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια σε ψύξη θέρμανση / χειμώνα καλοκαίρι, το μόνο θέμα του ήταν κάτι περίεργα που μου έκανε με τις περσίδες και όταν ήταν σε λειτουργία και έπαιρνε μπρος ο συμπιεστής είτε να ψύξει είτε να ζεστάνει έκαναν έναν θόρυβο οι περσίδες.
dtzgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε να κατεβάσεις την ασφάλεια του (ή να το αποσυνδέσεις από το ρεύμα) για λίγα λεπτά και δοκίμασε πάλι. Συνήθως στο βιβλίο οδηγιών εξηγεί τι σημαίνουν αυτά τα σινιάλα με τα φωτάκια σε περίπτωση βλάβης, αλλά αν δεν ξέρεις το μοντέλο μάλλον απίθανο να έχεις το μανουαλ... Τότε, μόνη λύση να το βρεις στο internet, αλλά χρειάζεσαι το μοντέλο ή τουλάχιστο τη σειρά. Δες κανένα αυτοκόλλητο στην μέσα ή την έξω μονάδα αν λέει κάτι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εναλλακτικά, βγάλε φώτο την εσωτερική μονάδα από μπροστά μήπως είναι το δικό μου μοντέλο (2003), έχω και manual και τα πάντα.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Θα το κοιταξω αυριο το πρωι και θα σ πω.ειναι 9000btu σε μπεζ χρωμα.και το κοντρολ ειναι ενα μικρο μπεζ και αυτο.θα δω μοντελο ομως και θα σας πω.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το μοντελο ειναι ενα απο τα τρια.δεν ξερω ποιο γτ βρηκα τα χαρτια με τις οδηγιες και εχει 3 μοντελα επανω που ειναι ομως τα ιδια απλα αλλα btu το καθενα. RAS-07EKH/EAH RAS -10SKH/SAH RAS-13SKH/SAH
Dare-Devil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το μοντελο ειναι ενα απο τα τρια.δεν ξερω ποιο γτ βρηκα τα χαρτια με τις οδηγιες και εχει 3 μοντελα επανω που ειναι ομως τα ιδια απλα αλλα btu το καθενα. RAS-07EKH/EAH RAS -10SKH/SAH RAS-13SKH/SAH Δες στην ετικέτα της εξωτερικής μονάδας και πες μου το μοντέλο . Αν δεν το βρίσκεις εκεί τότε πες μου το μοντέλο στην ετικέτα της εσωτερικής .
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το μοντελο ειναι ενα απο τα τρια.δεν ξερω ποιο γτ βρηκα τα χαρτια με τις οδηγιες και εχει 3 μοντελα επανω που ειναι ομως τα ιδια απλα αλλα btu το καθενα. RAS-07EKH/EAH RAS -10SKH/SAH RAS-13SKH/SAH Έχουμε διαφορετικό μοντέλο. Εμένα είναι σειράς UKH/UAH.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ras-09EKH Δες στην ετικέτα της εξωτερικής μονάδας και πες μου το μοντέλο . Αν δεν το βρίσκεις εκεί τότε πες μου το μοντέλο στην ετικέτα της εσωτερικής .
dtzgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Με βάση το service manual που βρήκα εδώ: https://www.manualslib.com/manual/978594/Toshiba-Ras-07ekh.html#manual Αν Αναβοσβηνουν timer και operation, υπάρχει βλάβη στον εσωτερικό ανεμιστήρα, που μπορεί να οφείλεται σε: - καμμένη ασφάλεια πάνω στην πλακέτα (αυτό πρέπει να αλλάζει εύκολα και με μικρό κόστος) ή - χαλασμένος ανεμιστηρας (τρέχα γυρευε) ή - χαλασμένη πλακέτα (τρέχα γυρευε)
noobogadgetakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Να ρωτησω κατι.μηπως ειναι η ασφαλεια;γτ βλεπω οτι οταν το γυριζω στο fan only δουλευει κανονικα.στο ζεστο δουλευει μονο αερα.δεν τον ζεσταινει.αλλα παρολα αυτα δουλευει κανονικα.στο αυτοματο και στο κρυο ομως οταν παει να πιασει να δουλεψει το κρυο πεταει το σφαλμα αυτο.αναβοσβηνουν τα λαμπακια δηλαδη.αρα παω για ασφαλεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα