Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα δεν είναι τόσο μεγάλη η αγορά.

Μια χαρά μπορεί να γίνει δεν είναι θέμα καθόλου πίστεψέ με το μέγεθος της αγοράς αλλά οι έμποροι που έγιναν έμποροι επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορεί να γίνει δεν είναι θέμα καθόλου πίστεψέ με το μέγεθος της αγοράς αλλά οι έμποροι που έγιναν έμποροι επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

Οκ άποψη σου. Προφανώς χωρίς να έχεις επαφή με επιχειρήσεις. Σεβαστή αλλά δεν αλλάζει την άποψη μου.

Διάβασε κανένα βιβλίο για το πώς γίνεται το εμπόριο και πως λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα και θα αλλάξεις άποψη.

Υπάρχει περιθώριο να συμπιεστεί το κέρδος αλλά όχι όσο νομίζεις.

Το τελευταίο δε θα το σχολιάσω. Εκτός αν είναι ντροπή να έχεις επιχειρήσεις ή αν πρέπει όλοι να είμαστε υπάλληλοι.

Δημοσ.

Έχω πολύ καλή απόψη γαι το θέμα διότι έχω διαβάσει πολύ marketing κάτι που εσύ προφανώς δεν έχεις κάνει άρα λοιπόν ναι το κέρδος συμπιέζεται διότι αγοράζουμε πολύ φτηνά και πουλάμε πολύ ακριβά δεν μας φταίει η φορολογία διότι ο έλληνας για να βγάλει αυξάνει εδώ και χρόνια τις τιμές από μόνος του.Παράδειγμα;Όταν στο φούρνο της γειτονιάς μου είπαν ότι η τυρόπιτα από 0,90€ πήγε στο 1.10€ διότι αυξήθηκε το τυρί εγώ θα σου πω ότι η αύξηση είανι της τάξης των 0,05€ και τα υπόλοιπα 0,15€ πάνε στην τσέπη του φούρναρη.

Δημοσ.

Οπως ειπαν οι τιμες στην Ελλαδα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι χαμηλοτερες και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι απλα χαζος ή τελειως εξω απο τα πραγματα. Δεν ειναι μονο η αγορα του προϊοντος αλλα χιλια δυο αλλα οπως ΦΠΑ, ΔΕΗ, ΤΕΒΕ, υπαλληλοι, ΙΚΑ, βενζινες κτλπ κτλπ. Οποιος δεν εχει κερδος τουλαχιστον 50% σε καθε ειδος δεν βγαινει.

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν ισχύει γιατί το 70% πάει σίγουρα στην τσέπη του διότι είναι το παραπανήσιο κέρδος που βγάζει χωρίς να υπάρχει λόγος να το βγάζει άσε που δεν εκδίδουν όλοι αποδείξεις.

Τώρα δεν θέλω να προσβάλλω αλλά αναρωτιέμαι αν είσαι πράγματι στόκος ή το παίζεις στόκος;

Πρώτον εδώ αναφερόμαστε για έμπορο που θα σου κόψει απόδειξη, είτε μαγαζί που θα το βρεις στον δρόμο και θα μπεις μέσα είτε μαγαζί που υπάρχει στο σκρουτζ το δεδομένο είναι οτι θα κοπεί απόδειξη.

Δεύτερον, σε οτι πληρώνεις εσύ στον έμπορο το 60-70% πηγαίνει στο κράτος, συν πάγια λειτουργικά έξοδα, ένα 10-15 παραμένει στην τσέπη του μαγαζάτορα. 23% ΦΠΑ, κανένα 20% ο φόρος εισοδήματος από το 1ο ευρώ, εισφορά στον ΟΑΕΕ, προκαταβολή φόρου στο 100% για το επόμενο έτος, εισφορά αλληλεγγύης, κατά μέσο όρο ένα 60 ως 80% πάει στο κράτος.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και είναι αισχροκέρδεια διότι η coca cola έχει το πολύ 1€ άρα τα 2€ παραπανήσια που βγάζουν ναι είναι αισχροκέρδεια.

Και ναι πρέπει να μπει επιτέλους ένα όριο στο κέρδος που υπάρχει στο λιανεμπόριο και να αγοράζουνε οι έμποροι λιανικής κατευθείαν από τον εισαγωγέα και όχι από τον χονδρέμπορα για να μην ανεβαίνει τόσο πολύ η τιμή.

Εγώ παραιτούμε ....

Δημοσ.

Έχω πολύ καλή απόψη γαι το θέμα διότι έχω διαβάσει πολύ marketing κάτι που εσύ προφανώς δεν έχεις κάνει άρα λοιπόν ναι το κέρδος συμπιέζεται διότι αγοράζουμε πολύ φτηνά και πουλάμε πολύ ακριβά δεν μας φταίει η φορολογία διότι ο έλληνας για να βγάλει αυξάνει εδώ και χρόνια τις τιμές από μόνος του.Παράδειγμα;Όταν στο φούρνο της γειτονιάς μου είπαν ότι η τυρόπιτα από 0,90€ πήγε στο 1.10€ διότι αυξήθηκε το τυρί εγώ θα σου πω ότι η αύξηση είανι της τάξης των 0,05€ και τα υπόλοιπα 0,15€ πάνε στην τσέπη του φούρναρη.

Οτι του φανεί του Λωλοστεφανή. Και ευχαριστώ να λες που πουλάνε 1.1 την τυρόπιτα. Στα περισσόερα μαγαζιά από 1.3-1.4 και πάνω θα την βρεις.

Δημοσ.

Οπως ειπαν οι τιμες στην Ελλαδα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι χαμηλοτερες και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι απλα χαζος ή τελειως εξω απο τα πραγματα. Δεν ειναι μονο η αγορα του προϊοντος αλλα χιλια δυο αλλα οπως ΦΠΑ, ΔΕΗ, ΤΕΒΕ, υπαλληλοι, ΙΚΑ, βενζινες κτλπ κτλπ. Οποιος δεν εχει κερδος τουλαχιστον 50% σε καθε ειδος δεν βγαινει.

Τι λές ρε φίλε άκου 50% κέρδος μα τι λες τώρα το κέρδος πάει στην τσέπη του εμπόρου όχι σε όλα αυτά που είπες εσύ μάλλον είσαι έξω από τα πράγματα.

Δημοσ.

Συνέχισε να λες στον εαυτό σου ότι ξέρεις τι λες και ότι έχεις διαβάσει και ότι είσαι λογικός.

Μπορεί κάποια στιγμή να το πιστέψεις, να ανοίξεις επιχείρηση και μετά τα λέμε.

Τι λές ρε φίλε άκου 50% κέρδος μα τι λες τώρα το κέρδος πάει στην τσέπη του εμπόρου όχι σε όλα αυτά που είπες εσύ μάλλον είσαι έξω από τα πράγματα.

Οκ τρολ confirmed σταματώ εδώ.
  • Like 1
Δημοσ.

Συνέχισε να λες στον εαυτό σου το ξέρεις τι λες και ότι έχεις διαβάσει και ότι είσαι λογικός.

Μπορεί κάποια στιγμή να το πιστέψεις, να ανοίξεις επιχείρηση και μετά τα λέμε.

Οκ τρολ confirmed σταματώ εδώ.

Οκ τρολ είσαι εσύ και όχι εγώ μαζί σου δεν συζητάω άλλο γιατί πράγματι έχω διαβάσει κάτι που εσύ σίγουρα δεν έχεις κάνει.

Δημοσ.

Δεν είναι τρολ, έβαλε το banner της σελίδας/εταιρείας του από κάτω και μπήκε να τρολλάρει για να γίνει σούσουρο να μπει κόσμος και να κερδίσει πελατεία.

Spammer detected.

Πάντως, περιμένω να ανοίξεις σουβλατζήδικο με 0.5ευρώ το καλαμάκι, αφού τα ξέρεις όλα και είσαι τόσο super.

Δημοσ.

Δεν είναι τρολ, έβαλε το banner της σελίδας/εταιρείας του από κάτω και μπήκε να τρολλάρει για να γίνει σούσουρο να μπει κόσμος και να κερδίσει πελατεία.

Spammer detected.

Τρολ είναι φίλε μου και εγώ πάλι δεν είμαι spammer και ούτε εταιρεία έχω κλικαρε το banner και θα δεις γιατί μιλάμε.Και όσον αφορά το spam σε παραπέμπω εδώ γιατί μου φαίνεται δεν ξέρεις καν τι είναι.

Δημοσ.

Οκ τρολ είσαι εσύ και όχι εγώ μαζί σου δεν συζητάω άλλο γιατί πράγματι έχω διαβάσει κάτι που εσύ σίγουρα δεν έχεις κάνει.

Δεν γράφω κάτι άλλο, απλά επειδή έχεις διαβάσει ποσταρε καμία παραπομπή που να υποστηρίζει τη θέση σου: ότι η καθετοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να λειτουργήσει σε επιχειρήσεις που δεν μπορούν να παίξουν με οικονομία κλίμακας (ατομικές επιχειρήσεις/ΜΜΕ) και σε φορολογική πραγματικότητα Ελλάδας. Αν μου βάλεις έστω ένα έγκυρο κείμενο από βιβλίο ή περιοδικό θα μου αλλάξεις την γνώμη.

Δημοσ.

Τρολ είναι φίλε μου και εγώ πάλι δεν είμαι spammer και ούτε εταιρεία έχω κλικαρε το banner και θα δεις γιατί μιλάμε.Και όσον αφορά το spam σε παραπέμπω εδώ γιατί μου φαίνεται δεν ξέρεις καν τι είναι.

https://www.youtube.com/watch?v=tGJWmWvJWvc

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...