VonLoutsos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν αποδειχθεί ασφαλές από ανεξάρτητες έρευνες καμμία αντίρρηση να έχω κεραία έξω από το σπίτι μου. Για την ώρα κανένα σχόλιο δεν έγινε πάνω στη παρουσίαση του καθηγητή,στην ομιλία του προέδρου του FCC και επίσης για όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε. Εγώ στην θέση σου, θα ήθελα η κεραία να ειναι πάνω από το σπίτι μου... Και ο νοων νοειτω...
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εγώ στην θέση σου, θα ήθελα η κεραία να ειναι πάνω από το σπίτι μου... Και ο νοων νοειτω... Θα λειτουργουσε και ως ομπρελα για τους ψεκασμους
pournaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν αποδειχθεί ασφαλές από ανεξάρτητες έρευνες καμμία αντίρρηση να έχω κεραία έξω από το σπίτι μου. Για την ώρα κανένα σχόλιο δεν έγινε πάνω στη παρουσίαση του καθηγητή,στην ομιλία του προέδρου του FCC και επίσης για όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε. Ποτε ειναι μεγαλυτερη η ακτινοβολια; Οταν εχεις μια κεραια στο βουνο για ολη την περιοχη, ή οταν εχεις πολλες μικρες κεραιες μεσα στην περιοχη; 2
VonLoutsos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ποτε ειναι μεγαλυτερη η ακτινοβολια; Οταν εχεις μια κεραια στο βουνο για ολη την περιοχη, ή οταν εχεις πολλες μικρες κεραιες μεσα στην περιοχη;Δ Δεν το καταλαβαινει πολυ ευκολα ο κόσμος αυτό. Με την τρομολαγνεία που τους πουλάνε (γιατί βγάζουν χρήματα από αυτό) δεν μπορουν να σκεφτουν λογικά...
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ποτε ειναι μεγαλυτερη η ακτινοβολια; Οταν εχεις μια κεραια στο βουνο για ολη την περιοχη, ή οταν εχεις πολλες μικρες κεραιες μεσα στην περιοχη; Εδω εχει ποσταρει βιντεο στο οποιο αναφερεται "οτι μεσω της ακτινοβολιας του 5G θελουν να μας ελεγχουν ως οντα", κι εσυ του κανεις τετοιες ερωτησεις; Απλως αφυπνιστοιται και διαδοσται μαζι με τον οπερα και τον Αμπλαουμπλα_542. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πως γινεται νσ εχει πονοκεφαλο; υποτιθεται πως τα κυμματα προκαλουν προβλημα σε μοριακο επιπεδο. Στη σχολη οσες φορες εκανα εργαστηριο με κεραιες στο 20λεπτο ειχα πονοκεφαλο και εγω και ο συμφοιτητης μου. δε θυμαμαι τι συχνοτητες καναμε, αλλα σιγουρα δημιουργουσε προβλημα.
pournaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Στη σχολη οσες φορες εκανα εργαστηριο με κεραιες στο 20λεπτο ειχα πονοκεφαλο και εγω και ο συμφοιτητης μου. δε θυμαμαι τι συχνοτητες καναμε, αλλα σιγουρα δημιουργουσε προβλημα. Και η χαμηλη συχνοτητα της υψηλης της δεη, πονοκεφαλο φερνει.
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 2G: Καλο 5G: Κακο, τζιζ, του σατανα Αν το 2g είναι δύο φορές κακό, το 5g πέντε φορές κακό Απλά μαθηματικά. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 αμα δουλευει σε μεγαλυτερη συχνοτητα λογικο ειναι.
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πάντως ξέρω αρκετούς που έχουν ορατά προβλήματα δυσφορίας από μη-ιονίζουσα ακτινοβολία. Η μητέρα μου είναι μια από τα άτομα που δεν αντέχουν το κινητό για πολύ ώρα. Από εκεί και πέρα για κάτι ποιο σοβαρό δεν ξέρω αρκετά επί του θέματος. Αν και δεν πιστεύω ότι το 5G θα έχει τόσο μεγαλύτερη διαφορά από το 4G+.
Poures222 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Και μην ξεχναμε και τον τυπο απο το Better Call Saul...
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πάντως ξέρω αρκετούς που έχουν ορατά προβλήματα δυσφορίας από μη-ιονίζουσα ακτινοβολία. Η μητέρα μου είναι μια από τα άτομα που δεν αντέχουν το κινητό για πολύ ώρα. Μήπως είναι placebo; Γιατί ξέρω ορισμένους, που μόλις διαβάζουν ένα σχετικό άρθρο, εντελώς τυχαία αρχίζουν οι πονοκέφαλοι που τους προκαλεί το wifi του σπιτιού τους... Εννοείται βέβαια ότι και το κινητό θέλει προσοχή, δεν είναι για να μιλάς με τις ώρες. 2
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μήπως είναι placebo; Γιατί ξέρω ορισμένους, που μόλις διαβάζουν ένα σχετικό άρθρο, εντελώς τυχαία αρχίζουν οι πονοκέφαλοι που τους προκαλεί το wifi του σπιτιού τους... Εννοείται βέβαια ότι και το κινητό θέλει προσοχή, δεν είναι για να μιλάς με τις ώρες. Αυτά ίσχυαν πριν γίνουν γνωστά τα τρελά "για "αχτινοβολίες του Σατανά/Θανάτου" μέχρι τώρα, από άτομα που δεν είναι επ' ουδενί υποχόνδρια. Έτσι δίνω βάση ότι ίσως κάτι υπάρχει.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 αμα δουλευει σε μεγαλυτερη συχνοτητα λογικο ειναι. Σσσ μην χαλας το circlejerk.
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 αμα δουλευει σε μεγαλυτερη συχνοτητα λογικο ειναι. Οχι ακριβως γιατι παιζει ρολο και η ενταση του πεδιου. Τα watt στην δικη μας περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις