Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει και εγώ χρόνια σε φοιτητική εστία (8τμ δωμάτιο) που δεν είχε κλιματισμό.(και δε μπορούσες να βάλεις). Αφόρητο πραγματικά... Με το που τέλειωνε η εξεταστική γυρνούσα σπίτι μου επιτόπου. Υπήρξαν άτομα που πήραν φορητό και απογοητεύτηκαν.

Μόνο κανά συμβιβασμό του τύπου το βάζεις εσύ με δικά σου έξοδα και το αφήνεις εκεί όταν φύγεις οπότε του μένει του ιδιοκτήτη σαν αντιστάθμισμα για το ρεύμα που θα χαλάσεις. Άλλα έτσι όπως είναι η φάση εκεί μάλλον ναι δε θα θέλει να μπλέξει γιατί μακροπρόθεσμα μέσα θα μπει αυτός ακόμα και αν του μένουν τα κλιματιστικά (λόγω ρεύματος)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποσο θορυβο δηλαδη μιλάμε,

Αρκετό ώστε να το παρατηρείς ότι δουλεύει ανεκτό ωστόσο κατ εμε προκειμένου να μην πεθάνω από τη ζέστη. Κανονικά κοιμόμουν, δούλευα κλπ με φορητό μέχρι πριν 1 χρόνο, μετά το έδωσα γιατί άλλαξα σπίτι κ δε χωρούσε-βόλευε πλέον.

Αν ξαναυπηρχε ανάγκη κ δε μπορούσα να βάλω κανονικό πάλι φορητό θα αγόραζα και πάλι το 12αρι του λερου. Όλα τα υπόλοιπα (ανεμιστήρες, air cooler κλπ) είναι πεταμένα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετό ώστε να το παρατηρείς ότι δουλεύει ανεκτό ωστόσο κατ εμε προκειμένου να μην πεθάνω από τη ζέστη. Κανονικά κοιμόμουν, δούλευα κλπ με φορητό μέχρι πριν 1 χρόνο, μετά το έδωσα γιατί άλλαξα σπίτι κ δε χωρούσε-βόλευε πλέον.

Αν ξαναυπηρχε ανάγκη κ δε μπορούσα να βάλω κανονικό πάλι φορητό θα αγόραζα και πάλι το 12αρι του λερου. Όλα τα υπόλοιπα (ανεμιστήρες, air cooler κλπ) είναι πεταμένα λεφτά.

Καλά ο θορυβος δεν με ενοχλει τοσο,το οτι κανει δουλεια ειναι το θεμα

Σχετικα με τον ζεστο αερα.εσυ πως τον εβγαζες εξω;δεδομενο οτι δεν εχω συρόμενο παραθυρο αλλα ανακλινομενη μπαλκονοπορτα πιστευεις θα γινεται δουλεια;

Ο σωληνας εχει τοσο μεγαλη διαμετρο οπως βλεπω σε βιντεακια;

Περιλαμβανονται ολα οσα χρειαζονται στη συσκευασια;

Δημοσ.

Καλά ο θορυβος δεν με ενοχλει τοσο,το οτι κανει δουλεια ειναι το θεμα

Σχετικα με τον ζεστο αερα.εσυ πως τον εβγαζες εξω;δεδομενο οτι δεν εχω συρόμενο παραθυρο αλλα ανακλινομενη μπαλκονοπορτα πιστευεις θα γινεται δουλεια;

Ο σωληνας εχει τοσο μεγαλη διαμετρο οπως βλεπω σε βιντεακια;

Περιλαμβανονται ολα οσα χρειαζονται στη συσκευασια;

Έχει πολύ καλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Καίει σκέψου πολύ λιγότερο από σόμπες αλογόνου που ανέφερες. Η σωλήνα είναι όντως χοντρή ωστόσο δίνει ανταπτορα και κάποια πλαστικά για να το βγάλεις από παράθυρο ή ανάκληση μπαλκονόπορτας (σχετικά ψηλά ωστόσο καθώς ο ανταπτορας έχει περίπου 4 δάχτυλα άνοιγμα)
  • Like 1
Δημοσ.

φίλε βάλε μέ 50-60 euro εναν ανεμιστήρα οροφής κ κανένα πρόβλημα  γιά τό καλοκαίρι,

(προτίμησε η μέ ροοστάτη η μέ τηλεχειριστήριο )

εβαλα πρίν 3 χρόνια a/c μέ 500 euro αγορά κ τά 2 τελειταία χρόνια - καλοκαίρια χρησιμοποιώ γιά ψύξη,

μόνο ανεμιστήρα οροφής γιά ενα υπνοδωμάτιο 28τμ κ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος,

κ από οικονομία κ από θόρυβο (τελείως αθόρυβο στην πρώτη  αλλά κ στην δευτερη θέση ) κ τό κυριότερο 

αποτελεσματικότατο σάν απόδοση 

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi3wv7t9dnUAhVBzRQKHZG-DsgQFghAMAI&url=https%3A%2F%2Fwww.leroymerlin.gr%2Fgr%2Fklimatismos%2Fanemistires%2Forofis%2F&usg=AFQjCNE16UwsCC5r4h5JOcfFIaie_jpzzA

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

φίλε βάλε μέ 50-60 euro εναν ανεμιστήρα οροφής κ κανένα πρόβλημα  γιά τό καλοκαίρι

Roflmao...

Τα λέμε από την Πέμπτη και μετά...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε βάλε μέ 50-60 euro εναν ανεμιστήρα οροφής κ κανένα πρόβλημα  γιά τό καλοκαίρι,

(προτίμησε η μέ ροοστάτη η μέ τηλεχειριστήριο )

εβαλα πρίν 3 χρόνια a/c μέ 500 euro αγορά κ τά 2 τελειταία χρόνια - καλοκαίρια χρησιμοποιώ γιά ψύξη,

μόνο ανεμιστήρα οροφής γιά ενα υπνοδωμάτιο 28τμ κ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος,

κ από οικονομία κ από θόρυβο (τελείως αθόρυβο στην πρώτη  αλλά κ στην δευτερη θέση ) κ τό κυριότερο 

αποτελεσματικότατο σάν απόδοση 

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi3wv7t9dnUAhVBzRQKHZG-DsgQFghAMAI&url=https%3A%2F%2Fwww.leroymerlin.gr%2Fgr%2Fklimatismos%2Fanemistires%2Forofis%2F&usg=AFQjCNE16UwsCC5r4h5JOcfFIaie_jpzzA

Υπαρχει ψευδοροφη,οποτε νομιζω δεν μπαινει ανεμιστηρας οροφης,αν και δεν νομιζω να εκανε τρομερη δουλεια σε σχεση με τον απλο ανεμιστηρα.

Roflmao...

Τα λέμε από την Πέμπτη και μετά...

Ευτυχως τελος βδομαδας ΦΕΥΓΩΩ για διακοπαρες στις νησαρες μ.  B)

Οτι αποφασισω να αγορασω,θα το παρω τελος Αυγουστου που επιστρεφω!

Μεχρι στιγμης μονο ενα καλο φορητο ac βλεπω ως λυση για την περιπτωση μου και μολις τελειωσω τη σχολη το παιρνω και στο εξοχικο και τελειωσε η υποθεση.

Edit:+οτι ειμαι τελευταιο οροφο και ο ηλιος βαραει απευθείας ταβάνι,υπαρχει μόνωση νμζ, αλλα με τετοια ζεστη δυσκολα τα πραγματα  

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και εριξα παραγγελια σημερα το 12K BTU Φορητό κλιματιστικό του leroy που ειναι σε προσφορα στα 239,ελπιζω να βγει καλο και να με καλυψει.

• Like 1
Δημοσ.

Παλια ειχαμε ενα ac φορητο που παιρνε νερο αλλα δεν ειχε εξοδο ζεστου αερα.

Μιλαω για πριν 20 χρονια τωρα.

Αυτα πως στο καλο δουλευανε δηλαδη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω πως και σε καποια φορητα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα με μειωμενη αποδοση

Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Νομιζω πως και σε καποια φορητα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα με μειωμενη αποδοση

Δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια

δεν ηταν air condition αλλα air cooler, υπαρχουν ακόμα αλλλα για το κλιμα της ελλαδας ειναι πεταμενα λεφτα.

Τα φορητά υπηρχαν παντα ειτε με τη σωλήνα που βγαζει καυτό αέρα είτε με μια μικρη εξωτερική μονάδα και κανονικές σωληνώσεις που τις εβγαζες απο τη μπαλκονοπορτα!

αγόρασε φίλος σήμερα από praktiker τό παρακάτω ,

οταν μού πεί τίς εντυπώσεις του ...θά τίς γράψω 

https://www.praktiker.gr/p/forito-klimatistiko-united-pac-8026-8000btu-80631

κακή επιλογή, πολυ λίγα btu και μονο ψύξη...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ηταν air condition αλλα air cooler, υπαρχουν ακόμα αλλλα για το κλιμα της ελλαδας ειναι πεταμενα λεφτα.

Τα φορητά υπηρχαν παντα ειτε με τη σωλήνα που βγαζει καυτό αέρα είτε με μια μικρη εξωτερική μονάδα και κανονικές σωληνώσεις που τις εβγαζες απο τη μπαλκονοπορτα!

κακή επιλογή, πολυ λίγα btu και μονο ψύξη...

αυτός τό ηθελε μόνο γιά ψύξη 

Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα και εριξα παραγγελια σημερα το 12K BTU Φορητό κλιματιστικό του leroy που ειναι σε προσφορα στα 239,ελπιζω να βγει καλο και να με καλυψει.

Το Leroy δεν το έχει πια. Ποιό μοντέλο είναι? Θα ήθελα να πεις εντυπώσεις σου, κυρίως για το αν είναι θορυβώδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...