Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Leroy δεν το έχει πια. Ποιό μοντέλο είναι? Θα ήθελα να πεις εντυπώσεις σου, κυρίως για το αν είναι θορυβώδες.

Ειναι αυτο στα 239. (φυλλαδιο καλοκαιρινων προσφορων)

UznLODKg.png

Το εχω πληρωσει αλλα δεν το εχω παραλαβει ακομα,ηταν να μου το φερουν αυριο,αλλα θα παω 3ημερο χαλκιδικη και συνεννοήθηκα να μου το φερουν Δευτερα.

Τριτη,θα γραψω καποιες πρωτες εντυπώσεις,αφου δεν θα προλαβω να το χρησιμοποιήσω περισσοτερο μεχρι τελη Αυγουστου. (φευγω εκτος πολης)

Στο site:εδειχνει/δειχνει ο,τι δεν υπαρχει

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θόρυβο δε το γλιτώνεις απο φορητό κλιματιστικό.Το είχα ακούσει να δουλεύει σε Κοτσοβωλο (δε θυμάμαι μάρκα) και είχα πάθει πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θόρυβο δε το γλιτώνεις απο φορητό κλιματιστικό.Το είχα ακούσει να δουλεύει σε Κοτσοβωλο (δε θυμάμαι μάρκα) και είχα πάθει πλάκα.

Εδω ανεμιστήρας και κανει "σαματά",δεν θα έκανε θόρυβο το φορητό κλιματιστικό΄;

Γενικά,τα φορητά κλιματιστικά είναι λύση ανάγκης,κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να εχεις τις οποιες ευκολιες του.

Καπως ετσι πιστεω οτι θα κανει

https://youtu.be/2KfYpi1zkt4

Δημοσ.

Υπαρχει ψευδοροφη,οποτε νομιζω δεν μπαινει ανεμιστηρας οροφης,αν και δεν νομιζω να εκανε τρομερη δουλεια σε σχεση με τον απλο ανεμιστηρα.

Καμία σχέση οι ανεμιστήρες οροφής με τους δαπέδου.

Το μόνο κοινό που έχουν είναι η ονομασία.

Σαν αποτέλεσμα απλά δεν συγκρίνονται

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πάλι το θερμοκρασία της γκαρσονιέρας δεν θα την ρίχνουν, οπότε "ψύξη" που λέει ο τίτλος δεν υπάρχει...

Δημοσ.

Και πάλι το θερμοκρασία της γκαρσονιέρας δεν θα την ρίχνουν, οπότε "ψύξη" που λέει ο τίτλος δεν υπάρχει...

Έτσι κι αλλιώς ο ts έχει ήδη βγει off topic (με βάση τον τίτλο) αφού γράφει για "ψύξη" στον τίτλο αλλά στο εναρκτήριο post ήδη μιλάει για  "καλύτερο ανεμιστήρα" ή "άλλη λύση".

Προφανώς το "ψύξη" δεν του είναι καταλυτικό (μάλλον "δροσισμό" έχει στο μυαλό του) αφού για την ψύξη υπάρχει μία και μόνο λύση, τουλάχιστον σε υφιστάμενα διαμερίσματα. A/C

Δημοσ.

Λοιπόν το ac κάνει δουλειά απο 31 βαθμους έριξε τη θερμοκρασία στους 25 με μια πρόχειρη έξοδο του σωλήνα από τη μπαλκονόπορτα,ο θόρυβος που κανει δεν είναι και λίγος όταν είναι στο φουλ..

Αλλά σε σχέση με τη ζέστη,χίλιες φορές ο θόρυβος που κάνει το ac

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το θεμα με τα φορητα ειναι η σωστη εξοδο του θερμου αερα, μια λυση να ανοιξεις τη μπαλκονοπορτα και να βγαλεισ τον αεραγωγο προσ τα εξω θα σου φερνει ζεστο αερα μεσασ απο το υπολοιπο ανοιγμα ομως, στη παραπανω φωτογραφια αυτο διακρινω

Το σωστο ειναι να κανεις τρυπα στο τοιχο ή στο τζαμι και εκει να ενωσεις τον ευκαμτο αεραγωγο αλλα αυτο θελει χοντρο μερεμετι

Δημοσ.

φιλε εγω σα φοιτητης ειχα παρει φουσκωτη πισινα, οποτε αραζα εκει ολη μερα..
(χωρις πλακα)

Δημοσ.

Λοιπόν το ac κάνει δουλειά απο 31 βαθμους έριξε τη θερμοκρασία στους 25 με μια πρόχειρη έξοδο του σωλήνα από τη μπαλκονόπορτα,ο θόρυβος που κανει δεν είναι και λίγος όταν είναι στο φουλ..

Αλλά σε σχέση με τη ζέστη,χίλιες φορές ο θόρυβος που κάνει το ac

Σε όλο το χώρο ή μόνο στο ένα δωμάτιο πχ;

Δημοσ.

Είχα πάρει παλιά ένα φορητό.

Όντως πρόβλημα πως θα βγαίνει η σωλήνα.Έπρεπε να τρυπήσεις τοίχο ή τζάμι.

Το λειτουργούσα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα όπως στην εικόνα.Μπροστά που φυσούσε δροσιζόσουν.2-3 μέτρα πιο 

πέρα πάπαλα.Το λειτούργησα 5-6 φορές και τέρμα.Πήγα για αιρκοντίσιον κανονικό και είναι πεταμένο σε μία αποθήκη.

Άσε που έκανε πολύ θόρυβο που ήταν ενοχλητικός.

Δεν θα το συνιστούσα. Πεταμένα λεφτά όταν με 300 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα μικρό κλιματιστικό τοίχου no name.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...