mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 μονο που οι πιο πολλοι δε βάζουν εργοστασιακό γιατι τα αμαξια ειναι έτοιμα και αν τα παραγγείλεις ακριβως όπως τα θες θα σου κανουν 3-4 μήνες, αλλα ανταυτού σου κατακρεουργουν το καινουργιο αμαξι και περνάνε κάποιον 3rd party (οκ οχι των 30€ αλλα εναν των 80-90)... Πες μου κατι σε παρακαλω. Με την αντιπροσωπεια που μιλησα, τους συζητησα για 'εργοστασιακο'. Μου λενε ok. Τους λεω λοιπον (σαν δικλειδα): θελω να κλειδωνω απλα με το το κλειδι, και να μπαινει αυτοματα/ταυτοχρονα ο συναγερμος. Μου λενε 'ναι, ετσι θα γινεται'. Αρα ειναι εργοστασιακος, σωστα; Δεν νομιζω να γινεται αυτο με τους third-party. Με προβληματισε μονο λιγο οταν ρωτησα που θα τοποθετηθει, και μου ειπαν οτι θα τον βαλουν αυτοι, αλλα αυτο δεν μπορω επαρκως να το ξερω, εκτος αν τηλεφωνησω στα κεντρικα. Δεν ξερω δηλαδη, ποια η πολιτικη της καθε εταιριας, αν τον βαζουν στα κεντρικα, ή εχει τη δυνατοτητα τον εργοστασιακο 'on-demand' να τον βαλει και ο καθε εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος. Ξερεις κατι γενικα επ'αυτου; Αν κλειδωνει ομως και μπαινει συναγερμος μονο με το κλειδι, χωρις ξεχωριστο κοντρολακι, δεν θα ειναι εργοστασιακος;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στο δικό μου με εργοστασιακό, ενεργοποιείται μόνο από το κουμπί στο κλειδί (και κλειδώνει μαζί και το αυτοκίνητο). Επίσης αν από το κλειδί πατήσεις το ξεκλείδωμα του πορτ μπαγκάζ, απενεργοποιείται ο αισθητήρας και δουλεύει μόνο το κρουστικό (αν πάνε να στο σηκώσουν δηλαδή θα βαρέσει), μέχρι να κλείσεις το πορτ μπαγκάζ και να ξαναπατήσεις το κλείδωμα. Τέλος, βάζοντας το κλειδί στην κλειδαριά και γυρνώντας το, κλειδώνει το αυτοκίνητο αλλά δεν ενεργοποιείται ο συναγερμός. Άρα αν θέλω να το παρκάρω για 5 λεπτά σπίτι μέχρι να ανέβω-πάρω ένα αντικείμενο, το αφήνω πολλές φορές με ανοιχτή την οροφή και το κλειδώνω έτσι για να μην χτυπήσει για τα 5 αυτά λεπτά. Σημ: Οι αισθητήρες είναι ενσωματωμένοι στην πλαφονιέρα.
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πες μου κατι σε παρακαλω. Με την αντιπροσωπεια που μιλησα, τους συζητησα για 'εργοστασιακο'. Μου λενε ok. Τους λεω λοιπον (σαν δικλειδα): θελω να κλειδωνω απλα με το το κλειδι, και να μπαινει αυτοματα/ταυτοχρονα ο συναγερμος. Μου λενε 'ναι, ετσι θα γινεται'. Αρα ειναι εργοστασιακος, σωστα; Δεν νομιζω να γινεται αυτο με τους third-party. Με προβληματισε μονο λιγο οταν ρωτησα που θα τοποθετηθει, και μου ειπαν οτι θα τον βαλουν αυτοι, αλλα αυτο δεν μπορω επαρκως να το ξερω, εκτος αν τηλεφωνησω στα κεντρικα. Δεν ξερω δηλαδη, ποια η πολιτικη της καθε εταιριας, αν τον βαζουν στα κεντρικα, ή εχει τη δυνατοτητα τον εργοστασιακο 'on-demand' να τον βαλει και ο καθε εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος. Ξερεις κατι γενικα επ'αυτου; Αν κλειδωνει ομως και μπαινει συναγερμος μονο με το κλειδι, χωρις ξεχωριστο κοντρολακι, δεν θα ειναι εργοστασιακος; το οτι θα ενεργοποιειται με το κλειδι του αυτοκινήτου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε σημαινει οτι ειναι εργοστασιακός... οι πιο πολλοι συναγερμοί του εμποροίου πλέον συνεργαζονται με το κλειδι του αυτοκινήτου... και σου ξαναλέω, μπορώ να βάλω και στοίχημα οτι δεν προκειται να μπει "εργοστασιακός" αλλα θα μπει ενας ωραιότατος επώνυμος aftermarket στην ελλαδα εαν στον κάνει "δωρο" γιατι πολυ απλα δεν ειναι στο βασικό/συνηθισμένο εξοπλισμο που το βγαζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες οποτε θα αργούσε το αμαξι να έρθει...
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το οτι θα ενεργοποιειται με το κλειδι του αυτοκινήτου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δε σημαινει οτι ειναι εργοστασιακός... οι πιο πολλοι συναγερμοί του εμποροίου πλέον συνεργαζονται με το κλειδι του αυτοκινήτου... και σου ξαναλέω, μπορώ να βάλω και στοίχημα οτι δεν προκειται να μπει "εργοστασιακός" αλλα θα μπει ενας ωραιότατος επώνυμος aftermarket στην ελλαδα εαν στον κάνει "δωρο" γιατι πολυ απλα δεν ειναι στο βασικό/συνηθισμένο εξοπλισμο που το βγαζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες οποτε θα αργούσε το αμαξι να έρθει... Μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων στα κεντρικα. Για να τσεκαρω οτι οσα μου ειπε ο αντιπροσωπος, ηταν οντως ετσι. Τελικα μου ειπαν τα ιδια για τον συναγερμο. Οτι κανενα αυτοκινητο δεν το φερνουν απεξω με συναγερμο. Τον βαζουν στην αντιπροσωπεια. Και υπαρχει η δυνατοτητα να ενεργοποιεται με το κλειδι. Φανταζομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να εμπιστευθω την αντιπροσωπεια. Δεν θα τον κανει δωρο, αν προχωρησω στην αγορα του αυτοκινητου. Κι ετσι οπως το θετεις(thank, δεν το ειχα σκεφτει σε αυτη τη βαση!), ισως και...'καλυτερα'(που φτασαμε...), με την εννοια οτι αφου θα τον πληρωσω, αφου θα ειναι στην αντιπροσωπεια, θα ειναι ο επισημος-εγκεκριμενος απο την ιδια την μαμισια εταιρια. Δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι αλλο πανω σε αυτο, ετσι οπως θελω την κατασταση.
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων στα κεντρικα. Για να τσεκαρω οτι οσα μου ειπε ο αντιπροσωπος, ηταν οντως ετσι. Τελικα μου ειπαν τα ιδια για τον συναγερμο. Οτι κανενα αυτοκινητο δεν το φερνουν απεξω με συναγερμο. Τον βαζουν στην αντιπροσωπεια. Και υπαρχει η δυνατοτητα να ενεργοποιεται με το κλειδι. Φανταζομαι οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο το να εμπιστευθω την αντιπροσωπεια. Δεν θα τον κανει δωρο, αν προχωρησω στην αγορα του αυτοκινητου. Κι ετσι οπως το θετεις(thank, δεν το ειχα σκεφτει σε αυτη τη βαση!), ισως και...'καλυτερα'(που φτασαμε...), με την εννοια οτι αφου θα τον πληρωσω, αφου θα ειναι στην αντιπροσωπεια, θα ειναι ο επισημος-εγκεκριμενος απο την ιδια την μαμισια εταιρια. Δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι αλλο πανω σε αυτο, ετσι οπως θελω την κατασταση. και ξαναλέω, δεν υπαρχει επίσημος-εγκεκριμένος! απλα εχουν δει π.χ. συμβατότητα με τους gt στα ford και βαζουν αυτούς... εγκεκριμένος δεν ειναι κανένας, μόνο αυτός που μπαίνει στο εργοστάσιο εφόσον το κάνεις ειδική παραγγελία ο οποίος όμως θα ειχε πανω απο 1000 για aftermarket τοποθετηση (κάπου 1100 ειχε με τοποθέτηση ο γνήσιος στο Bmw μου)
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 και ξαναλέω, δεν υπαρχει επίσημος-εγκεκριμένος! απλα εχουν δει π.χ. συμβατότητα με τους gt στα ford και βαζουν αυτούς... εγκεκριμένος δεν ειναι κανένας, μόνο αυτός που μπαίνει στο εργοστάσιο εφόσον το κάνεις ειδική παραγγελία ο οποίος όμως θα ειχε πανω απο 1000 για aftermarket τοποθετηση (κάπου 1100 ειχε με τοποθέτηση ο γνήσιος στο Bmw μου) οκ, κατανοητο. Φανταζομαι δεν υπαρχει καν επιλογη σε ορισμενα μοντελα, για 'εργοστασιακο' με την κανονικη/αυστηρη εννοια του ορου. Αρα πας με αυτο που σου δινουν ως επιλογη, αν θες να παραμεινεις σε οτι δινεται officially απο την αντιπροσωπεια.
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 οκ, κατανοητο. Φανταζομαι δεν υπαρχει καν επιλογη σε ορισμενα μοντελα, για 'εργοστασιακο' με την κανονικη/αυστηρη εννοια του ορου. Αρα πας με αυτο που σου δινουν ως επιλογη, αν θες να παραμεινεις σε οτι δινεται officially απο την αντιπροσωπεια. ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει, αν πας σημερα και το παραγγείλεις να βγει απο το εργοστασιο με συναγερμό, τον πληρώσεις αδρα και περιμενεις 3-4 μηνες το αμαξι... Για εμενα δεν εχει νόημα να σπαταλήσεις καν όλη αυτη τη φαια ουσία για κάτι τόσο ανούσιο. Αν ειναι να στο κλέψουν θα στο κλέψουν ακομα και αν βάλεις 20 σετ συναγερμού επανω.-
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ε αφου ομως η ελληνικη αντιπροσωπεια(η εν Ελλαδι, οχι ο x περιφερειακος αντιπροσωπος) δεν το φερνει με συναγερμο, και εγω τον θελω, τον εργοστασιακο, τι να κανω; Δεν μου ειπαν οτι μπορω να το παραγγειλω με εργοστασιακο, και να ερθει σε 4 μηνες. Δεν μου δινουν αυτη την επιλογη. Δεν θα χα προβλημα, για να γινουν ολα οπως πρεπει, να περιμενω και 4 μηνες! Δεν μου ειπαν ομως, 'τον βαζουμε εδω-καμια καθυστερηση' ή 'το παραγγελνουμε απευθειας απο το εργοστασιο-4 μηνες καθυστερηση'. Μπορω εγω ως απλος καταναλωτης, να κανω κατι αλλο; Να απευθυνθω πχ στα κεντρικα της εταιριας στην Ευρωπη;;;;;; Επι του συγκεκριμενου παντως, οι γνωμες διχαζονται, περι συναγερμου. Εγω το θεωρω οτι ειναι οτι ισχυει πχ και με το σπιτι. Αν στο βαλουν στο ματι, τελικα θα το καταφερουν. Απλα κοιτας να το κανεις οσο γινεται πιο αποτρεπτικο, με το να και με το αλλο, με καγκελα, με συναγερμο, με καμερα, whatever.
gbras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Υπο προυποθεσεις ισως να ειναι ενδιαφερον και η προσφορα που υπαρχει για το VW e-up. Αν μη τι αλλο καλυπτει οτι ζητας αρκει να 1) Να εχεις γκαραζ για να το φορτιζεις 2) Να μην κανεις ταξιδια
mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Υπο προυποθεσεις ισως να ειναι ενδιαφερον και η προσφορα που υπαρχει για το VW e-up. Αν μη τι αλλο καλυπτει οτι ζητας αρκει να 1) Να εχεις γκαραζ για να το φορτιζεις 2) Να μην κανεις ταξιδια Οταν ειδα αυτο που λες, στην αρχη χαρηκα. Οταν ειδα την τιμη, καταλαβα οτι απευθυνεται σε πλουσιους με οικολογικες ανησυχιες, που θελουν ενα 2ο μικρο αυτοκινητο... Γιατι στην Ελλαδα του 2017, καποιος που θελει ενα all-in-one αμαξι και το budget ειναι περιορισμενο-πονεμενο, δεν θα παει να δωσει ενα 20χιλιαρο για να παρει το up... 1
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Υπομονή κ σε λίγα χρόνια οι περισσότερες πυλωτές θα γίνουν πεδιό μάχης για φορτιστές καθώς θα κυκλοφορούν ηλεκτροκίνητα με 12.000 ευρώ. Επομένως σε καμια δεκαετία θα υπάρχουν κ μετάχειρα. Δε ξέρω με τις μετάχειρες μπαταρίες τι θα γίνεται όμως...
mentoras99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Νομιζα οτι προσφερονται τα ιδια επιπεδα εξοπλισμου σε ολες τις ευρωπαϊκες χωρες. Αλλα μαλλον εκανα λαθος. Κοιταζοντας το brochure απο toyota Ιρλανδιας, είδα συστηματα ασφαλειας, που δεν τα φερνουν ΚΑΝ στην Ελλαδα! Δηλαδη δεν εχεις επιλογη ουτε σαν εξτρα να τα αγορασεις.... Δεν το καταλαβα αυτο.... Γιατι στην Ιρλανδια να το δινουν, και στην Ελλαδα οχι; Εδω ενα screenshot απο τα εξτρα συστηματα ασφαλειας που δεν παρεχονται στην Ελλαδα
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Νομιζα οτι προσφερονται τα ιδια επιπεδα εξοπλισμου σε ολες τις ευρωπαϊκες χωρες. Αλλα μαλλον εκανα λαθος. Κοιταζοντας το brochure απο toyota Ιρλανδιας, είδα συστηματα ασφαλειας, που δεν τα φερνουν ΚΑΝ στην Ελλαδα! Δηλαδη δεν εχεις επιλογη ουτε σαν εξτρα να τα αγορασεις.... Δεν το καταλαβα αυτο.... Γιατι στην Ιρλανδια να το δινουν, και στην Ελλαδα οχι; Εδω ενα screenshot απο τα εξτρα συστηματα ασφαλειας που δεν παρεχονται στην Ελλαδα Δεν χρειάζονται αυτές οι μαλακίες στην Ελλάδα. Εδώ είμαστε μάγκες!
mentoras99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σαρωτικές αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας http://www.news.gr/oikonomia/article/638806/sarotikes-allages-sta-teli-kikloforias.htmlΕλληνικη Μπανανία forever.Καθε χρονο αλλαζουν τους νομους και τα όρια,κατά πως τους συμφέρει.Για να τσεπωνουν παραπάνω χρήμα.Το κρατος που αλλαζει συνεχως τους κανονες.Θελουμε και επενδυσεις, τρομαρα μας.Εδω εναν ατομικο/οικογενειακο προγραμματισμο θελουμε να κανουμε,και καθε χρονο οι αχρηστοι κυβερνωντες μας τα τιναζουν ολα στον αερα...
NT1G Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 από την εφαρμογή του νέου μοντέλου μέτρησης των εκπομπών ρύπων που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω των εκπομπών ρύπων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα