Poures222 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η ενσταση μου στο να αναφερει το ονομα της επιχειρησης ειναι οτι ο καθενας μπορουσε να γραψει οτι παπαρια θελει για να δυσφημισει μια επιχειρηση.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Η ενσταση μου στο να αναφερει το ονομα της επιχειρησης ειναι οτι ο καθενας μπορουσε να γραψει οτι παπαρια θελει για να δυσφημισει μια επιχειρηση. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Λίγο πολύ οι εταιρίες που ασκούν αθέμιτες πρακτικές είναι γνωστές.
romankonis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αρχικά, δεν ήξερα που είναι το λογιστήριο και ούτε τον αριθμό.Όταν αποφασήσαε να φύγω, μου είπε ο πρώην εργοδότης ότι θα πληρωθείς κανονικά αλλά πρώτα περνά από το γραφείο για να υυπογράψεις χαρτί τέλος συνεργασίας. Την επόμενη μέρα με τηλεφώνησε η γραμματέα και λέει ότι το λογιστήριο βρίσκεται στην περιοχή μου και καλύτερα να πάω εκεί για υπογραφή. Δεν έχω προσέξει τι χαρτί ακριβώς ήταν αλλά όταν ήρθα εκεί, είπα ποιος είμαι και τι θέλω. Έβαλα υπογραφή και ζήτησα αντίγραφο, δεν μου έδωσαν είπαν θα μου στιλει ετεραία. Μετά άρχιζα να τηλεφωνώ στην εταιρεια για να μιλήσω απευθειας με τον εργοδότη, δεν μου έδωσαν τον αριθμό του, πολλές φορές ζήταγα από την γραμματέα να του πει ότι θέλω να του μιλήσω και μου έλεγε ότι θα το αναφέρει και τελικά τίποτα. Κάθε ευδομάδα επερνα τηλέφωνο και ρώταγα για τα χρήματα, και άκουγα υποσχέσεις ότι κάποια στιγμή θα πληρωθώ... Αυτά. Είχες επικοινωνία με το λογιστήριο της εταιρίας; Τι σου είπαν; Σου είχαν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα αυτοί; Τον έλεγξες; Οχι, δεν ειχαμε θεμα για να μου για να μου ανοίξουν λογαριασμό. Οταν υπέγραψα σύμβαση συνεργασίας, είχα δώσει τον αριθμό της τράπεζας μου. Επικοινωνείς με το λογιστήριο για το θέμα και τους ενημερώνεις οτι εαν δεν τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους έως την Παρασκευη θα προβεις τη Δευτερα σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Εαν δε σε πληρώσουν, το κάνεις. Ενα τηλέφωνο ειναι... Όταν τους είπα ότι θέλω να χρήματα μου, μου είπαν εμείς μόνο συνεργαστούμε με την εταιρεία και για τα χρήματα θα πρέπει να μιλήσω με την εταιρεία.
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ε κάνε καταγγελία και τελείωσε η υπόθεση. Μην τους χαρίζετε ούτε ένα ευρώ. Οσο σκύβουμε το κεφάλι τόσο μας πατάνε.
tsioulak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ε κάνε καταγγελία και τελείωσε η υπόθεση. Μην τους χαρίζετε ούτε ένα ευρώ. Οσο σκύβουμε το κεφάλι τόσο μας πατάνε. Αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα