Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωρες ωρες νομιζω οτι δεν καταλαβαίνετε για ποιο θεμα μιλαμε

υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που κανουν κακο σε παιδια,κ μου γραφετε για δικαιοσυνη κ εκδικηση κ ανα σωρο χαζομαρες

δεν εχει να κανει με τπτ απ ολα αυτα

να τους κλεισουμε σε ιδρυματα να γινουν καλα?

Δημοσ.

η ασθενεια αυτων των ανθρωπων ειναι ανιατη κ αφου δεν μπορουν να γινουν καλα ας πεθανουν

Σωστω, δεν αλλαζουν αυτοι. Το θεμα ειναι πως θα γραψεις εναν τετοιο νομο. Δηλαδη ειναι 100% σιγουρο οτι εκανε ρην πραξη αρα θανατος, ειναι 70% σιγουρο αρα ισοβια. Προφανως δεν γινεται να γραφτει τετοιος νομος.

Τι θελω να πω. Ο διπλανος σου βιαζει το ιδιο του το παιδι, αυτο μαθαινεται και οταν παει να το ψαξει η ελας, το παιδι απο φοβο λεει οτι εσυ τον βιασες.

Λοιπον; σε κρεμαμε;

Δημοσ.

υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που κανουν κακο σε παιδια

εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα ξεριζωναν το κεφαλι με πιρουνι θα το εριχναν στα σκυλια κ αφου το φανε κ μεινει μονο το κρανιο θα ηλπιζαν να χρησιμοποιησουν τις τρυπες των ματιων του ως σεξουαλικο βοηθημα...

• Like 2
Δημοσ.

Volos27 δυσκολη φαση η ζεστη ε.

εχω ξαναπει την αποψη μου σε αλλο θεμα τετοιου ειδους κ ηταν χειμωνας

μονο που το σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που βιαζουν παιδια ανατριχιαζω

Δημοσ.

μιλαω για περιπτωσεις που ειναι σιγουρο

Νομικα ολες οι υποθεσεις ειναι σιγουρες. Αυτο θελω να σου πω.

Δημοσ.

εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα ξεριζωναν το κεφαλι με πιρουνι θα το εριχναν στα σκυλια κ αφου το φανε κ μεινει μονο το κρανιο θα ηλπιζαν να χρησιμοποιησουν τις τρυπες των ματιων του ως σεξουαλικο βοηθημα...

του παιδεραστη το κεφαλι,μην το ξεχνας

Δημοσ.

του παιδεραστη το κεφαλι,μην το ξεχνας

Σημαντική λεπτομέρεια βεβαίως.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε τι προτείνετε;

Να τους δικάζουμε στο facebook και να εκτελούμε τις ποινές που αναφέρθηκαν στο 1ο post (θάνατος στην πυρά, παλούκωμα, έφοδος στο σπίτι του και ξυλοδαρμός).

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε σε εναν απο εσας ενα τετοιο περιστατικο θα μιλουσατε με πολυ χειροτερη γλωσσα απο εμενα,κ αν μπορουσατε θα κανατε ακριβως αυτο που ειπα στον ενοχο

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε σε εναν απο εσας ενα τετοιο περιστατικο θα μιλουσατε με πολυ χειροτερη γλωσσα απο εμενα,κ αν μπορουσατε θα κανατε ακριβως αυτο που ειπα στον ενοχο

Πόσο σίγουρος; Τόσο σίγουρος όσο και για το ότι ο άλλος είναι ένοχος άρα πρέπει να πεθάνει, τέλος.. ;

Δημοσ.

Ακόμη και σίγουρος να ήμουν όχι δεν θα του έβαζα πηρούνια στο κεφάλι κλπ κλπ κλπ

Μήπως σε συνδυασμό με κάποια ψυχωσική διαταραχή σε έχει επηρεάσει και αυτός;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...