volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ωρες ωρες νομιζω οτι δεν καταλαβαίνετε για ποιο θεμα μιλαμε υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που κανουν κακο σε παιδια,κ μου γραφετε για δικαιοσυνη κ εκδικηση κ ανα σωρο χαζομαρες δεν εχει να κανει με τπτ απ ολα αυτα να τους κλεισουμε σε ιδρυματα να γινουν καλα?
παπι Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 η ασθενεια αυτων των ανθρωπων ειναι ανιατη κ αφου δεν μπορουν να γινουν καλα ας πεθανουν Σωστω, δεν αλλαζουν αυτοι. Το θεμα ειναι πως θα γραψεις εναν τετοιο νομο. Δηλαδη ειναι 100% σιγουρο οτι εκανε ρην πραξη αρα θανατος, ειναι 70% σιγουρο αρα ισοβια. Προφανως δεν γινεται να γραφτει τετοιος νομος. Τι θελω να πω. Ο διπλανος σου βιαζει το ιδιο του το παιδι, αυτο μαθαινεται και οταν παει να το ψαξει η ελας, το παιδι απο φοβο λεει οτι εσυ τον βιασες. Λοιπον; σε κρεμαμε;
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που κανουν κακο σε παιδια εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα ξεριζωναν το κεφαλι με πιρουνι θα το εριχναν στα σκυλια κ αφου το φανε κ μεινει μονο το κρανιο θα ηλπιζαν να χρησιμοποιησουν τις τρυπες των ματιων του ως σεξουαλικο βοηθημα... 2
volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Volos27 δυσκολη φαση η ζεστη ε. εχω ξαναπει την αποψη μου σε αλλο θεμα τετοιου ειδους κ ηταν χειμωνας μονο που το σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που βιαζουν παιδια ανατριχιαζω
παπι Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 μιλαω για περιπτωσεις που ειναι σιγουρο Νομικα ολες οι υποθεσεις ειναι σιγουρες. Αυτο θελω να σου πω.
volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα ξεριζωναν το κεφαλι με πιρουνι θα το εριχναν στα σκυλια κ αφου το φανε κ μεινει μονο το κρανιο θα ηλπιζαν να χρησιμοποιησουν τις τρυπες των ματιων του ως σεξουαλικο βοηθημα... του παιδεραστη το κεφαλι,μην το ξεχνας
l337 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 του παιδεραστη το κεφαλι,μην το ξεχνας Σημαντική λεπτομέρεια βεβαίως. 1
volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σημαντική λεπτομέρεια βεβαίως. δεν ειναι?μιλησα συγκεκριμενα
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Οπότε τι προτείνετε; Να τους δικάζουμε στο facebook και να εκτελούμε τις ποινές που αναφέρθηκαν στο 1ο post (θάνατος στην πυρά, παλούκωμα, έφοδος στο σπίτι του και ξυλοδαρμός).
volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε σε εναν απο εσας ενα τετοιο περιστατικο θα μιλουσατε με πολυ χειροτερη γλωσσα απο εμενα,κ αν μπορουσατε θα κανατε ακριβως αυτο που ειπα στον ενοχο 1
l337 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε σε εναν απο εσας ενα τετοιο περιστατικο θα μιλουσατε με πολυ χειροτερη γλωσσα απο εμενα,κ αν μπορουσατε θα κανατε ακριβως αυτο που ειπα στον ενοχο Πόσο σίγουρος; Τόσο σίγουρος όσο και για το ότι ο άλλος είναι ένοχος άρα πρέπει να πεθάνει, τέλος.. ;
volos27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 αυτο ειναι αλλο θεμα,μιλαω στην περιπτωση που εισαι σιγουρος
l337 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ακόμη και σίγουρος να ήμουν όχι δεν θα του έβαζα πηρούνια στο κεφάλι κλπ κλπ κλπΜήπως σε συνδυασμό με κάποια ψυχωσική διαταραχή σε έχει επηρεάσει και αυτός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις