lactate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν κάνεις έρευνα για τη σχολή σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές του δικτύου και να ζητήσεις παράταση σε τυχόν αυτόματη λήξη. Μετά το πέρας της έρευνας, αν δεν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα, μη βασιστείς ότι θα το έχεις για πάντα... Απλά είμαι σε μια φάση που θα συνεχίσω να είμαι στο ΕΚΠΑ και χρειάζεται να κανω email για να καταθεσω διπλωματικη. Μέχρι να κάνω το διδακτορικό μου θα περάσουν μερικοί μήνες κατά τουςοποίους δε θα είμαι επίσημα φοιτητής αλλα θα είμαι κανονικά στο πανεπιστήμιο. Σκέφτομαι όμως, ότι αν στείλω email σε κάποιον άγνωστο από άλλο πανεπιστήμιο ή ό,τιδήποτε θα φανώ πιο "έμπιστος" αν είμαι απο τέτοια διεύθυνση. Αλλα ναι.. αν ειναι ετσι ας μεινω στο gmail
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Απλά είμαι σε μια φάση που θα συνεχίσω να είμαι στο ΕΚΠΑ και χρειάζεται να κανω email για να καταθεσω διπλωματικη. Μέχρι να κάνω το διδακτορικό μου θα περάσουν μερικοί μήνες κατά τουςοποίους δε θα είμαι επίσημα φοιτητής αλλα θα είμαι κανονικά στο πανεπιστήμιο. Σκέφτομαι όμως, ότι αν στείλω email σε κάποιον άγνωστο από άλλο πανεπιστήμιο ή ό,τιδήποτε θα φανώ πιο "έμπιστος" αν είμαι απο τέτοια διεύθυνση. Αλλα ναι.. αν ειναι ετσι ας μεινω στο gmail Δεν ισχύει διότι ο άλλος δεν έχει ιδέα τι domain χρησιμοποιούνται στα ελληνικά uni. Να μην αναφερθώ που πρόσφατα έκανα έρευνα για κάτι και διαπίστωσα οτι σε πολλά ΑΕΙ/ΤΕΙ που συγχωνεύτηκαν ή άλλαξαν ονομασία, ένα μέρος καθηγητών και προσωπικού έχει ακόμα τα παλιά emails, φαντάσου π.χ να θες να επικοινωνήσεις με κάποιον καθηγητή από το εξωτερικό και αυτός να δει το λάθος domain. Εύκολα φτιάχνεις δικό σου domain με διάφορα αρχικά, ακόμα υπάρχουν και ορισμένα free domain που αν το δει ο άλλος δεν καταλαβαίνει οτι είναι από free service, εκτός κι αν το ψάξει.
raptorx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αν τυχαίνει και έχεις το απλό σου email στο outlook μπορείς να φτιάξεις ένα νέο alias(ψευδώνυμο mail),δηλαδή να έχεις το απλό σου email με το “σοβαρό” και να σου έρχονται ταυτόχρονα τα mail εκεί χωρίς να χάνεις τους παλιούς
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δε τρολλάρω αλλά είχα Κύπριο υποψήφιο για δουλειά στην εταιρεία με email τύπου ''[email protected]'' ή κάπως έτσι τεσπα.Δε φαντάστηκε οτι μπορεί να πέσει σε έλληνα στην επιλογική διαδικασία κ προφανώς νόμιζε θα τρόλλαρε τους Αγγλους εσαεί. Φυσικά δε προχώρησε η συνεργασία μας αλλά όχι πρωτού αποσπάσω γυμνές του φώτο (και γαμώ τα καβλάκια btw) με το δικό μου τρολ email. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δε τρολλάρω αλλά είχα Κύπριο υποψήφιο για δουλειά στην εταιρεία με email τύπου ''[email protected]'' ή κάπως έτσι τεσπα.Δε φαντάστηκε οτι μπορεί να πέσει σε έλληνα στην επιλογική διαδικασία κ προφανώς νόμιζε θα τρόλλαρε τους Αγγλους εσαεί. Φυσικά δε προχώρησε η συνεργασία μας αλλά όχι πρωτού αποσπάσω γυμνές του φώτο (και γαμώ τα καβλάκια btw) με το δικό μου τρολ email. Κλαίω απλά! Φαντάζομαι αντίστοιχη περίπτωση κοπέλας να γράφει stonpetao,[email protected]
logistoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δε τρολλάρω αλλά είχα Κύπριο υποψήφιο για δουλειά στην εταιρεία με email τύπου ''[email protected]'' ή κάπως έτσι τεσπα.Δε φαντάστηκε οτι μπορεί να πέσει σε έλληνα στην επιλογική διαδικασία κ προφανώς νόμιζε θα τρόλλαρε τους Αγγλους εσαεί. Φυσικά δε προχώρησε η συνεργασία μας αλλά όχι πρωτού αποσπάσω γυμνές του φώτο (και γαμώ τα καβλάκια btw) με το δικό μου τρολ email. σκέφτηκες ποτέ ότι δεν τρόλαρε απλά ήθελε να δηλώσει τη σεξουαλική του ταυτότητα και ότι έκανες διάκριση με βάση αυτό όσο οξύμωρο και αν ακούγεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα