GT-MAN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 καλησπερα, εχω μια gaming καρεκλα γραφειου ακριβως ενάμιση χρόνο την οποια την ειχα παρει στα 120 ευρω αν θυμαμαι καλα... απο τους πρωτους μηνες ειχε αρχισει να τριζει οταν κουνιεμαι και τα μπρατσα της κουνιόντουσαν σαν να θελουν βιδωμα...τις τελευταιες μερες εφυγε ενα απο τα ροδακια καθως ημουν σε επικλυνη θεση και το εβαζα και μετα απο καποιες ωρες ξανα εβγαινε...τωρ απλεον βγαινει συνεχεια καθε 2-3 λεπτα οταν καθομαι...η καρεκλα εχει δουλευτει πολυ τουλαχιστον 8 ωρες τη μερα καθομαι σε αυτη και ειμαι και βαρης μεγαλωσομος 1,90 υψος και 135 κιλα...βεβαια οταν την ειχα παρει μου ειχαν πει αντεχει ανετα 150...την εχω λιωσει ωστοσο δεν μπορω να πω...απλα επειδη μου εχει σπασει τα νευρα το ροδακι και δεν ξερω αν φτιαχνεται γιατι ειδα σπασιμο στο πλαστικο που ενωνει το ροδακι με την καρακλα...δεν εχει χαλασει το ροδακι δηλαδη, αλλά η θεση στην οποια κουμπωνει το ροδακι εχει ανοιξει και δεν το κουμπωνει. αν δεν φτιαχνετε εχετε να προτεινετε καποια καλη? για το σωματοτυπο μου...
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 genesis κι απο μένα καλή ποιότητα κατασκευής και στιβαρή γενικότερα καρέκλα. Αν την πετύχετε και σε προσφορά την τσιμπάτε δίχως δεύτερη σκέψη. είχα δοκιμάσει την markus απο ΙΚΕΑ Και μου φάνηκε άβολη. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Ωστόσο κατασκευαστικά η markus φαίνεται και αυτή στιβαρή κατασκευή και το + είναι οτι έχει δυχτάκι στην πλάτη που την καθιστά πιο δροσερή το καλοκαίρι.
hellojim Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 AKRacing DXRacer κλπ.. Πολύ καλή ιδέα είναι και φτηνές.
mykostis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω εδώ και μια πενταετία την Smart-D από τον Δρομέα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Είναι πολύ άνετη με στιβαρή κατασκευή. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο eshop. Λόγω των ωρών εργασίας και του σωματότυπού σου θα πήγαινα μια βόλτα από ένα κατάστημα
rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 καλησπερα, εχω μια gaming καρεκλα γραφειου ακριβως ενάμιση χρόνο την οποια την ειχα παρει στα 120 ευρω αν θυμαμαι καλα... απο τους πρωτους μηνες ειχε αρχισει να τριζει οταν κουνιεμαι και τα μπρατσα της κουνιόντουσαν σαν να θελουν βιδωμα...τις τελευταιες μερες εφυγε ενα απο τα ροδακια καθως ημουν σε επικλυνη θεση και το εβαζα και μετα απο καποιες ωρες ξανα εβγαινε...τωρ απλεον βγαινει συνεχεια καθε 2-3 λεπτα οταν καθομαι...η καρεκλα εχει δουλευτει πολυ τουλαχιστον 8 ωρες τη μερα καθομαι σε αυτη και ειμαι και βαρης μεγαλωσομος 1,90 υψος και 135 κιλα...βεβαια οταν την ειχα παρει μου ειχαν πει αντεχει ανετα 150...την εχω λιωσει ωστοσο δεν μπορω να πω...απλα επειδη μου εχει σπασει τα νευρα το ροδακι και δεν ξερω αν φτιαχνεται γιατι ειδα σπασιμο στο πλαστικο που ενωνει το ροδακι με την καρακλα...δεν εχει χαλασει το ροδακι δηλαδη, αλλά η θεση στην οποια κουμπωνει το ροδακι εχει ανοιξει και δεν το κουμπωνει. αν δεν φτιαχνετε εχετε να προτεινετε καποια καλη? για το σωματοτυπο μου... Aπο το Πρακτικερ τη πηρες? ειχα παρει κι εγω μια πριν από χρονια με 150€, μετα από κανα χρονο επισης εφυγε ένα ροδακι και το εβαζα προχειρα αλλα ξεναεφευγε. Αναγκαστικα μετα απο λιγο τη πεταξα και πηρα απ το ιδιο μαγαζι μια αλλη με τα μισα λεφτα, αυτή δεν εχει χαλασει και την χρησιμοποιω εδώ και 8-9 χρονια.
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η genesis παντός είναι ότι πιο άνετο και με τα μπράτσα με τα μαξιλαράκια ότι πρέπει να σε πάρει ο ύπνος ή και για να δεις ταινίες
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 εχω μια gaming καρεκλα Την ιδια ακριβως καρεκλα, αν δεν "ηταν gaming" παιζει να την ειχες παρει στο 1/3 της τιμης. Πηγαινε αγορασε κανονικη καρεκλα γραφειου και τα "gaming" και λοιπες μπουρδες απλα απεφυγε τα γιατι ειναι τσαμπα καπελο στην τιμη.
rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η genesis παντός είναι ότι πιο άνετο και με τα μπράτσα με τα μαξιλαράκια ότι πρέπει να σε πάρει ο ύπνος ή και για να δεις ταινίες Αρκει να μη βγουν παλι τα ροδακια και κλαις τα λεφτα σου...
hellojim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η genesis εχει 190 ευρω και 2 χρονια εγγυηση. Με τοσα λεφτα παιρνει την markus απο το ikea με 10 χρονια εγγυηση και ειναι και πιο σοβαρη καρεκλα, την βαζεις και σε γραφειο αν θες.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ: Με μπατζετ 400-500 ευρω ποια καρεκλα-πολυθρονα γραφειου (προφανως για χρηση Η/Υ) θα προτεινατε; Απαραιτητη προυποθεση να ΜΗΝ ειναι gaming. Κριτηρια ειναι πρωτιστως η αντοχη και η υποστηριξη μεσης/πλατης/σπονδυλων. Οσο πιο πολλα μερη της ειναι ρυθμιζομενα τοσο το καλυτερο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Dauphin, μετά από πέντε χρόνια ούτε ο μηχανισμός είχε χαλάσει, ούτε το μαξιλάρι είχε πατηθει.
vasilissouvlaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αρκει να μη βγουν παλι τα ροδακια και κλαις τα λεφτα σου...Γιατί είπα εγώ ότι βγήκαν ροδάκια?
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Γιατί είπα εγώ ότι βγήκαν ροδάκια? Eσυ οχι, εγω και ο ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα