Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι για αγορά διπλού κρεβατιού,στρώματος και καναπέ.Έχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς σε ΙΚΕΑ,Τηνιακό,Γονίδη και έχω ψάξει στο διαδίκτυο κάποια ελληνικά μαγαζιά όπως τα Eurosofa,Studio Casa,Ανδρεάδης,Μετρίδης,Αδαμόπουλος κ.ά.

Οι τιμές για ξύλινο κρεβάτι κυμαίνονται περίπου από 250-300€ και πάνω και για 3θέσιο καναπέ με ανάκλιντρο(ή σεζλόνγκ)από 400€ και πάνω.Με ενδιαφέρει αυτό που ζητάμε οι περισσότεροι, η καλύτερη σχέση ποιότητας και οικονομίας...ένα στιβαρό κρεβάτι που θ'αντέξει σε βάθος χρόνου και δε θα τρίζει από του πρώτους μήνες και ένας μοντέρνος καναπές, γερός και αναπαυτικός.

Για το στρώμα δε γράφω πολλά...ακόμα και ένα ακριβό στρώμα δεν είναι σίγουρο ότι θα μου ταιριάξει οπότε μάλλον θα επιλέξω όποιο μου αρέσει καλύτερα ως αίσθηση και ο Θεός βοηθός!

Συνολικά μιλώντας, κοιτάζω πρωτίστως την ποιότητα και δευτερευόντως την αισθητική.

Όσοι έχετε εμπειρία από τα παραπάνω καταστήματα ή γνωρίζετε κάποια άλλα ή βιοτεχνίες/μαραγκούς ''ψαγμενιές''εντός Αττικής, ενοχλείτε ελεύθερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...