Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα χθες πουλησα το κινητο μου σε εναν τσιγγανο,απλα με ρωτησε γιατι δεν ηταν απο εδωξ(εγω τον ρωτησα πρν αρχισουμε να συζηταμε) που βρισκεται ενα καταστημα να αγορασει κινητο για την γυναικα του γιατι το δικο του χαλασε και της γυναικας του της το κλεψαν και λεει ο φιλος θελετε μεταχειρισμενο η καινουριο και λεει αυτος οτι νανε συσκευη χρειαζομαστε

και λεω εγω παρεπιμτωντος εγω παραγγειλα προσφατα καινουριο και πουλαω το δικο μου και λεει ωραια στο αγοραζω,μετα μου λεει να παω να παρω τον φορτιστη(ημουν με μηχανακι) και λεει παλι ο φιλος με το 50αρι θα αργησουμε δεν μας πας εσυ?μπενουμε στο αμαξι,παρκαρει εξω απο το σπιτι μου,τον παιρνω,παμε ΑΤΜ μου  δινει τα λεφτα,αλλαξαμε τηλεφωνα,μου το ζυτησε σε περιπτωση που δεν ξερει πως να κανει κατι γιατι δεν ξαναειχε αιφον(χθες με πειρε να με ρωτησει πως μπαινε στο ιντερνετ για να γοογλαρει κατι)

το θεμα μου ειναι οτι οι δικοι με επριξαν  τι θα μπουν σπιτι,ακομα και πως θα μας σκοτωσουν μου ειπαν

απλα ηρθε εξω απο το σπιτι μου,ρελαξ,θα μπορουσε να περασει και χωρις να του πουλησω το κντ η οτιδηποτε

απο τοτε που τους το ειπα μαλωνουμε για αυτο

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αλλο να περασει απο το σπιτι και αλλο να επισημοποιησεις μια εστω τυπικη σχεση μαζι του.Δυστηχως εδωσεςς δικαιωμα ωστε σε περιπτωση που δει καποιος τον εν λογο τσιγγανο να πει σαν δικαιολογια σε περιπτωσει που καποιος τον δει περιξ και μεσα στην οικια σου να πει...Φιλοι ημαστε η οτι ηρθα να με δειξει κατι για το κινητο που του πουλησες.

Και για πολλους λογους ακομα σταμπαρουν κτλ..τυπικη και στανταρ προσεγγιση στους στοχους τους

Στο λεω εκ πειρας,πλεων οντας μονιμα κατοικος στην δουλεια μου για λογους ασφαλειας απο δαυτους.πλεον αναγνωριζω και της προθεσεις τους απο το τροπο που κοιτανε και μιλανε.\

99 % ερχονται για αναγνωριση με ντεμεκ δικαιολογιες

Δημοσ.

Είχα κάνει κι εγώ τέτοιο λάθος παλιότερα και μάλιστα έκανα αρκετές αγοραπωλησίες με γύφτους. Πέρα από το προφανές, ότι με έκλεψαν, μια φορά ένας με έπαιρνε τηλέφωνο ασταμάτητα για μέρες και μια άλλη ένας είχε στηθεί έξω από το τότε σπίτι μου. Ευτυχώς μετακομίσα σύντομα.

'Εμαθα τότε πως καλύτερα ρατσίστρια παρά δαρμένη.

• Like 6
Δημοσ.

Είχα κάνει κι εγώ τέτοιο λάθος παλιότερα και μάλιστα έκανα αρκετές αγοραπωλησίες με γύφτους. Πέρα από το προφανές, ότι με έκλεψαν, μια φορά ένας με έπαιρνε τηλέφωνο ασταμάτητα για μέρες και μια άλλη ένας είχε στηθεί έξω από το τότε σπίτι μου. Ευτυχώς μετακομίσα σύντομα.

'Εμαθα τότε πως καλύτερα ρατσίστρια παρά δαρμένη.

κοιτα δεν απο την πολη μου,για διακοπες ηρθαν,ειπε οταν ξανακατεβει θα με παρει τηλ να κερασει και καφε

ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο

παντως χθες που με πηρε στις 10 μου ζυτησε και συγνωμη που με πηρε τετοια

οι δικοι μου εδω παντως κανουν σαν χαζοι,με εχουν πριξει ασχημα

Δημοσ.

κοιτα δεν απο την πολη μου,για διακοπες ηρθαν,ειπε οταν ξανακατεβει θα με παρει τηλ να κερασει και καφε

ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο

παντως χθες που με πηρε στις 10 μου ζυτησε και συγνωμη που με πηρε τετοια

οι δικοι μου εδω παντως κανουν σαν χαζοι,με εχουν πριξει ασχημα

Γύφτοι για διακοπές;

Οι γονείς σωστά σε πρήζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Γύφτοι για διακοπές;

Οι γονείς σωστά σε πρήζουν.

ναι φραγκατοι(ετσι το επαιζαν τουλαχιστον)κερασε και μπυρα,αφου μου ειπε να μου αγορασει και το μηχανακι λεει θα παρει τηλεφωνο σμρ το πρωι να με ρωτησει αμα το δωσω

αλλα το παζαρι,παζαρι

ελπιζω να δεχτω σημερα τελευται τηλεφωνημα και να τελειωσει εδω(μακαρι να μην το δεχτω και αυτο βεβαια)

Δημοσ.

ναι φραγκατοι αφου μου ειπε να μου αγορασει και το μηχανακι λεει θα παρει τηλεφωνο σμρ το πρωι να με ρωτησει αμα το δωσω

Σειρά έχει το σπίτι;

• Like 3
Δημοσ.

ακομα χειροτερα δηλαδη...η τακτικη ειναι αυτη..πηγαινουν απο ασχετες συνηθως απο τον τοπο (διαμονης) τους σε αλλες περιοχες για μια συντομη μπαζα και οτι αρπαξουν.Οσες περιπτωσεις ξερω χω παθει εχω διαπιστωσει αυτο

Π.χ οταν με εκλεψαν το φορτηγακι βρεθηκε στην κοζανη μακρια απο τον τοπο διαμονης μου.Και απειρες τετοιες περιπτωσεις που τι να καθομαι και να γραφω τωρα.θα πεσει ο server απο το ογκο του μυνηματος..πλεον κανω το εξης νομιμο παρανομο το κανω για εμενα οχι για μετα να βρω το δικαιο μου νομικα..εχω καμερες στον δρομο ετσι ωστε να παιρνω πινακιδες ωστε να εχω ενα μποσουλα αν επικειτε συντομα (επισκεψη).

Δημοσ.

Προσεχε παντως..βλεπω το πατε και φιλικα ενα πραμα.δεν νομιζω να του ανοιχτηκες για τον αν θα πατε διακοπες τι δουλεια κανεις.οι γονεις...τυπικοτατη προσεγγιση..ρταει αν πουλας για να δει αν ειστε φραγκατοι οποτε καταλαβαινεις

Δημοσ.

Κάνει πολλή ζέστη για να είναι αυτό το καλό της Παρασκευής. Έχουμε κάτι άλλο;  :rolleyes:

δεν τρολλαρω φιλε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...