Tasosftw Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Επειδή είναι πολυτεχνείο πάει να πεί οτι ισχύουν τα παραπάνω; Τι λογική είναι αυτή; Ισχυει. Οχι απολυτα, αλλα ειναι διαφορετικο το επιπεδο, οπως καταλαβαινεις "Ο βαθμός δεν λεει τπτ κ ουτε που νοιάζει κανέναν στην τελική." Αν θες να κανεις κανα μεταπτυχιακο μετραει και παραμετραει... Καλο ειναι παντως να μην εχεις βγαλει και τη σχολη με 5...
bilya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ισχυει. Οχι απολυτα, αλλα ειναι διαφορετικο το επιπεδο, οπως καταλαβαινειςκαλα οκ ότι πεις. Εγω στο ΤΕΙ εχω δει πως φτιάχνονται κ σπανε δοκίμια σκυροδέματος. Φιλος στο Πολυτεχνείο Πατρών δεν ειδε ποτέ. Οποτε ολα είναι σχετικά. Τελος αναφέρομαι στον βαθμό πανελλαδικών οχι στο βαθμό πτυχίου που φυσικά παιζει ρόλο.
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ισχυει. Οχι απολυτα, αλλα ειναι διαφορετικο το επιπεδο, οπως καταλαβαινεις Καμία σχέση. Το ΤΕΙ που ήμουν εγώ (το τμήμα συγκεκριμένα) είχε άψογες εγκαταστάσεις. Τα Project ήταν αρκετά. Όσο για τις διασυνδέσεις όρεξη να έχεις να γλύφεις τους καθηγητές. Στο μόνο επίπεδο που διαφέρουν είναι αυτό των φοιτητών, καθώς η βάση για το πολυτεχνείο είναι αρκετά υψηλότερη και είναι λογικό να περνάνε καλύτεροι μαθητές.
bilya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ναί,αλλά για να κάνεις δουλειά πληροφορικάριου νομίζω δεν χρειάζεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος είτε έχεις τελειώσει είτε όχι κάτι σχετικό.Επίσης στη δουλειά πάνω δεν χρειάζεται να βγάλεις κάποια άδεια από δημόσια υπηρεσία για να είσαι νόμιμως.Στους μηχανικούς όμως πρέπει,και αν δεν έχεις τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα δεν παίρνεις άδεια.(π.χ. ο ΠΜ βγάζει άδεια στατικών από πολεοδομία) τα οποία δικαιώματα αλλάζουν λογω ΕΕ. Μονο ελλαδα ισχύει οι ΠΜ να υπογράφουν κ κάνουν τα πάντα. Nice! Τεσπα, με πτυχιο ΜΜ ΤΕΙ, μεταπτυχιακο, καποια projects, καλη διπλωματικη και καλο βαθμο, εξω (ή και εδω) εχεις ελπιδες να σε παρουν ως ΜΜ Πολυτεχνειου ή δεν παιζει? Ο δευτερος να πουμε οτι θα κανει περισσοτερο χρονο απ'οσο εκανες εσυ για ολα αυτα, αλλα θα εχει μονο το πτυχιο του ΜΜ και ενα αμφιβολου ποιοτητας master (καθως δεν αναγνωριζεται παντου το 5ο ετος του Πολυτεχν ως μαστερ). Επισης λογω διαβασματων, δε θα εχει πολυ χρονο για projects κλπ (ηδη ο μ.ο. κανει 7-8 χρονια να τελειωσει). Δεν ειναι σε καμια περιπτσωση ισαξια τα πτυχια, απλως λεμε τωρα... δεν υπάρχουν μμ Πολυτεχνείου στο εξωτερικό. Εισαι μηχανικος με μεταπτυχιακό αν εισαι απο Πολυτεχνείο τέλος.
merkon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δε με αφορουν τα επαγγελματικα δικαιωματα. Ιδιωτικος υπαλληλος θελω να γινω σε καποια (μεγαλη κατα προτιμηση) εταιρεια. Οχι ΕΕ. Για κατατακτηριες ουτε λογος. Καλυτερα να ξαναδωσω πανελληνιες (που δε θα το κανω)... Μεγα λαθος αυτο φιλε. Η εταιρεια μπορει να σου δωσει καποιο εργο και να πρεπει να βαλεις υπογραφη. Εκει τι θα κανεις; Επισης μπορει να σε απορριψει εντελως λογω του οτι δε θα εχεις δικαιωμα υπογραφης σε ολα τα αντικειμενα (πχ. να εχεις υπογραφη μεχρι 2 οροφο και οχι για 5οροφο κτηριο)
DrLo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 "Ο βαθμός δεν λεει τπτ κ ουτε που νοιάζει κανέναν στην τελική." καλά, όχι και κανέναν, 80 στους 100. 19 είναι αδιάφοροι μεταξύ του 6 και του 8 (άλλο 5 και άλλο 9) και 1 στους 100 το μετράει σοβαρά, ελλείψει άλλον προσόντων (πχ σε 1η δουλειά)
bilya Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μεγα λαθος αυτο φιλε. Η εταιρεια μπορει να σου δωσει καποιο εργο και να πρεπει να βαλεις υπογραφη. Εκει τι θα κανεις; Επισης μπορει να σε απορριψει εντελως λογω του οτι δε θα εχεις δικαιωμα υπογραφης σε ολα τα αντικειμενα (πχ. να εχεις υπογραφη μεχρι 2 οροφο και οχι για 5οροφο κτηριο) η βλακεία με τις υπογραφές κ τα δικαιώματα υπάρχει μόνο ελλάδα.
Tasosftw Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 η βλακεία με τις υπογραφές κ τα δικαιώματα υπάρχει μόνο ελλάδα. Γι'αυτο δεν μπηκα στον κοπο να σχολιασω καν. Thx... Τελικα λετε να ανεβει 400 μορια το ΤΕΙ? Ολοι λενε για πτωσεις στο 2ο (που ειμαι) και 5ο πεδιο. Τι λετε? Μην παθουμε και καμια λαχταρα...
bromiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πήγαινε και γίνε υδραυλικός να βγάζεις χρήματα και άσε τα ΤΕΙ. Εκτός και αν ο πατέρας έχει αρκετά χρήματα για να του ροκανίσεις και εσύ βαριέσαι να δουλέψεις…
bilya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πήγαινε και γίνε υδραυλικός να βγάζεις χρήματα και άσε τα ΤΕΙ. Εκτός και αν ο πατέρας έχει αρκετά χρήματα για να του ροκανίσεις και εσύ βαριέσαι να δουλέψεις… τι ισοπέδωση των πάντων είναι αυτή γιατί δεν μπορεί να σπουδάσει κ να δουλεύει ταυτόχρονα??? Αν το γουστάρει γιατί να μην το κάνει ??? Αν το διαλέγει από τύχη ε ναι τότε καλύτερα να βρει να κάνει κάτι άλλο.
Aggeluska Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Φιλε οτι και να κανεις τει ή αει, αν δεν σ αρεσει δεν θα κανεις τιποτα. Επισης οπου κ αν περασεις τει ή αει αν σ αρεσει πολυ θα καταφερεις πολλα πραγματα και ακαδημαϊκά και στην εργασια σου.
Tasosftw Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν δε μ'αρεσε δε θα πηγαινα ρε παιδια... Τι φαση ο αλλος? Υδρυλικος λεει. Τοτε να τις κλεισουμε ολες τις σχολες ρε κουμπαρε. Ετσι και αλλιως αχρειαστες ειναι ε? Τεσπα, κατι τελευταιο. Λετε να ανεβει 400 ολοκληρα μορια η συγκεκριμενη σχολη? Εδω λενε για σφαγη στη θετικη, οποτε λογικα ειμαι μεσα, ανετα κιολας, γιατι θα πεσουν και λιγο. Ή μηπως οχι?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Καθε χρόνο λενε για σφαγή και πτώση βασεων. Δυσκολα να ανέβει φετος παντως.
Tasosftw Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ωρε ας μεινει εκει που ειναι. Να μην ανεβει θελω εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα