SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Θέλω να ενεργοποιήσω Paypal και θα μου στείλουν 1ή2 μικρά ποσά για την επαλήθευση. Χρειάζομαι web banking ή μπορώ να δω τα ποσά αυτά στο ΑΤΜ/Κινήσεις;
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 1 ποσο θα σου τραβηξουν για επαληθευση. Μεσω web banking θα δεις τον τετραψηφιο κωδικο αλλιως πας τραπεζα η παιρνεις τηλεφωνο.
SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 1 ποσο θα σου τραβηξουν για επαληθευση. Μεσω web banking α θα μου τραβήξουν. οκ. αυτό το ποσό χρειάζομαι web banking? ή το δείχνουν και τα ΑΤΜ? τελικά κωδικό θέλουν και όχι να τους γράψεις το ποσό. Είχα την εντύπωση ότι κάνει 2 μικρές κινήσεις 1-1.5 και πρέπει να γράψεις τα ποσά. Τέσπα!
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δυο ποσά είναι ~1€ με την συνδεση της καρτας και ~1,5 ευρώ με τον κωδικό ενεργοποίησης καο τα δυο τα βλέπεις απο το ebanking, ξεχνά τα ατμς Υπάρχει θέμα "peypal" θα μπορούσες να ρωτήσεις εκεί και να μην ανοίξεις νεο.
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 To ~1 ευρώ οταν βαζεις καρτα εμένα ποτέ δε μου είχε κωδικό, βασικά ποτέ δεν επιβεβαιωνόταν η χρέωση (δεν πέρναγε καν στο λογιστικό υπόλοιπο) απλά μετά από αρκετές μέρες αποδεσμευόταν από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι το κάνει μόνο για να δει αν δουλεύει η κάρτα και επιστρέφεται αμέσως απλά είναι θέμα της τράπεζας πότε θα το αποδεσμεύσει. Το άλλο ποσό που είναι 1.5ευρώ μάλλον θες ebanking γιατί στο ATM στις κινήσεις δεν έχω δει να λένε τέτοιες λεπτομέρειες. Απλά λέει αγορά προϊόντων, ανάληψη κλπ. Ο κωδικός εμφανίζεται αν θυμάμαι καλά εκεί που λέει από ποιον έγινε η χρέωση και είναι του στυλ: Paypal...(κωδικός) μπλα μπλα... Δεν έχεις ούτε ebanking ούτε phonebanking? Τότε μάλλον θα πρέπει να πας στην τράπεζα να ζητήσεις την κίνηση του λογαριασμού.
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δυο ποσα ειναι; καλα θυμομουν ενα ποσο εγω. Περασαν τα χρονια που εχω κανει και δεν το θυμομουν. Sorry ts Φτιαξε ομως ebanking Θα σε βολεψει σε πολλα 100%
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 To ποσό που θέλει τον κωδικό είναι για επαλήθευση του λογαριασμού σου και το κάνεις μια φορά. Το άλλο ποσό το οποίο δεν ασχολήσε καν είναι κάθε φορά που περνάς κάποια κάρτα που γίνεται άμεσα χρέωση και επιστροφή για δοκιμή. (1 δολάριο ήταν συγκεκριμένα όταν πάλευα να περάσω μία κάρτα που δεν την δεχόταν και μίλαγα ταυτόχρονα στο τηλέφωνο με την τράπεζα) Μετά βέβαια αν αλλάξεις/προσθέσεις κάρτα υπάρχει και η επιβεβαίωση της κάρτας που κι εκεί θέλει κωδικό. Αυτό το δεύτερο με την κάρτα ομολογώ πως απο τη στιγμή που έκανα επαλήθευση τον λογαριασμό, σε κάποιες κάρτες που έχει τύχει να περάσω δε το έχω κάνει, αλλά δεν έχω συναντήσει πρόβλημα διότι ο λογαριασμός φαίνεται confirmed... Ίσως αν κάνεις confirm και την κάθε κάρτα, να ανεβαίνει το όριο συναλλαγών; Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες πάνω σε αυτό; + για το ebanking, πραγματικά κάποιες φορές θα σου λύσει τα χέρια. Ακόμα κι αν δε το χρησιμοποιείς συχνά, όταν θα το χρειαστείς θα σε βολέψει πάρα πολύ.
SakislolGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δυο ποσα ειναι; καλα θυμομουν ενα ποσο εγω. Περασαν τα χρονια που εχω κανει και δεν το θυμομουν. Sorry ts Φτιαξε ομως ebanking Θα σε βολεψει σε πολλα 100% όσα λιγότερα έχεις τόσο πιο ασφαλής είσαι. Και κάρτα ΑΤΜ δεν θα είχα αλλά είναι μεγάλη ταλαιπωρία... Λογικά θα βγάλω ebanking (από το να πηγαίνω και να περιμένω ουρά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα