roentgen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Παιδιά, εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν βάζω το μαλακτικό στην ειδική θέση (το πλυντήριο ανοίγει από πάνω) πριν προλάβω να κλείσω το καπάκι, το μαλακτικό στάζει χωρίς όμως να έχει δημιουργηθεί κάποια τρύπα, στάζει δηλ. από το σημείο που θα έπρεπε να πέσει κανονικά όταν θα ερχόταν η ώρα του. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, ούτε αν έχω καταλάβει καλά. Έχει τύχει σε κανέναν;
haris_216 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ρωτώντας το προφανές (αφού πολλές φορές προβληματιζόμαστε για κάτι ξεχνώντας τα πολύ βασικά) τηρείς την σωστή ποσότητα; Μήπως δηλαδή για κάποιο λόγο το παραγεμίζεις (πάνω από τις σχετικές γραμμές); 1
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 μηπως απο βρωμια κανει νωριτερα σιφωνισμο?με λιγοτερο μαλακτικο παλι τα ιδια κανει? 1
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αυτό που λενε οι δυο προηγουμενες ερωτησεις. Βάζεις μεχρι το όριο που γράφει το manual και αν τρέχει ακομα, το ανοιγεις και καθαρίζεις την τρύπα, οπως παλι λεει ο κατασκευαστης στο manual. 1
roentgen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις (Χάρη, εννοείται, καμία προσβολή). Έχω δοκιμάσει και με λίγη ποσότητα, πάλι το ίδιο. Γενικά έχει βρωμίσει με τα χρόνια, πρέπει να υπάρχουν και ξερά υπολείμματα, αλλά δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω, η υποδοχή είναι φιξ, μόνο τα στόμια εισόδου και εξόδου του απορρυπαντικού. (τι είναι ο σιφωνισμός; )
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις (Χάρη, εννοείται, καμία προσβολή). Έχω δοκιμάσει και με λίγη ποσότητα, πάλι το ίδιο. Γενικά έχει βρωμίσει με τα χρόνια, πρέπει να υπάρχουν και ξερά υπολείμματα, αλλά δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω, η υποδοχή είναι φιξ, μόνο τα στόμια εισόδου και εξόδου του απορρυπαντικού. (τι είναι ο σιφωνισμός; ) Το ποτηρι του Πυθαγορα... 1
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σε όλα τα πλυντήρια, αφαιρείται η θήκη του απορρυπαντικου. Δοκίμασε να την βγάλεις ολόκληρη. Ξεπλυνε την με ζεστό νερό και ξύδι και θα ξεβουλωσει 3
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σε μια λεκανη βαλτη με καυτο νερο, αφου την ξεκουμπωσεις. Θα εβαζα και απορυπαντικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα