Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Όταν βάζω το μαλακτικό στην ειδική θέση (το πλυντήριο ανοίγει από πάνω) πριν προλάβω να κλείσω το καπάκι, το μαλακτικό στάζει χωρίς όμως να έχει δημιουργηθεί κάποια τρύπα, στάζει δηλ. από το σημείο που θα έπρεπε να πέσει κανονικά όταν θα ερχόταν η ώρα του.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, ούτε αν έχω καταλάβει καλά.

Έχει τύχει σε κανέναν;

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ρωτώντας το προφανές (αφού πολλές φορές προβληματιζόμαστε για κάτι ξεχνώντας τα πολύ βασικά) τηρείς την σωστή ποσότητα; Μήπως δηλαδή για κάποιο λόγο το παραγεμίζεις (πάνω από τις σχετικές γραμμές);

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λενε οι δυο προηγουμενες ερωτησεις.

Βάζεις μεχρι το όριο που γράφει το manual και αν τρέχει ακομα, το ανοιγεις και καθαρίζεις την τρύπα, οπως παλι λεει ο κατασκευαστης στο manual. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις (Χάρη, εννοείται, καμία προσβολή).

Έχω δοκιμάσει και με λίγη ποσότητα, πάλι το ίδιο. Γενικά έχει βρωμίσει με τα χρόνια, πρέπει να υπάρχουν και ξερά υπολείμματα, αλλά δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω, η υποδοχή είναι φιξ, μόνο τα στόμια εισόδου και εξόδου του απορρυπαντικού.

(τι είναι ο σιφωνισμός; )

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις (Χάρη, εννοείται, καμία προσβολή).

Έχω δοκιμάσει και με λίγη ποσότητα, πάλι το ίδιο. Γενικά έχει βρωμίσει με τα χρόνια, πρέπει να υπάρχουν και ξερά υπολείμματα, αλλά δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω, η υποδοχή είναι φιξ, μόνο τα στόμια εισόδου και εξόδου του απορρυπαντικού.

(τι είναι ο σιφωνισμός; )

Το ποτηρι του Πυθαγορα...

post-328006-0-72002000-1499081071_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλα τα πλυντήρια, αφαιρείται η θήκη του απορρυπαντικου. Δοκίμασε να την βγάλεις ολόκληρη. Ξεπλυνε την με ζεστό νερό και ξύδι και θα ξεβουλωσει

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...