Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα κάτι παράξενα κόκκινα σημάδια στο εργαλείο και με έχει πιάσει μία ανησυχία και θέλω να δω γιατρό άμεσα.

Το να περιμένω μέχρι Δευτέρα δεν με βοηθάει γιατί θα λείπω εκτός Ελλάδος για ένα μήνα.

Εκτός από εφημερεύον νοσοκομείο που είτε θα είναι κακής ποιότητας διάγνωση είτε δεν θα μου δώσουν σημασία που πήγα το παραμικρό (είναι πολύ μικρής έκτασης),

υπάρχει κάπου αλλού που μπορώ να πάω;

Είμαι Θεσσαλονίκη. Η χρέωση δεν με νοιάζει.

Edit:

Βρήκα αυτό. Ισχύει κανονικά;

http://www.isth.gr/?efimerires

Δημοσ.

Λογικά ναι. Ωστόσο κάνε ένα τηλεφώνημα καθώς αυτοί είναι ιδιώτες (φαντάζομαι), το οποίο σημαίνει χρέωση, η οποία ποικίλει τόσο από γιατρό σε γιατρό όσο και από το αν είναι κάποιος συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ (από τη στιγμή που είσαι ασφαλισμένος πάντα).

Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως σήμερα εφημερευει το ΑΧΕΠΑ και το κεντρικό

Και μην υποτιμάς τις υπηρεσίες και την κατάρτιση των γιατρών δημοσίου νοσοκομείου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να θέλεις ουρολόγο,για δερματολόγο σε κόβω με την περιγραφή που δίνεις.

Φυσικά και θέλω ουρολόγο, αυτοί ασχολούνται με πέη, και προφανώς και με το δέρμα αυτών.

Ενημερωτικά πάντως σήμερα εφημερευει το ΑΧΕΠΑ και το κεντρικό

Το ήξερα ήδη αλλά δεν ήθελα να πάω σε δημόσιο εφημερεύον νοσοκομείο.

Δημοσ.

Φυσικά και θέλω ουρολόγο, αυτοί ασχολούνται με πέη, και προφανώς και με το δέρμα αυτών.

Το ήξερα ήδη αλλά δεν ήθελα να πάω σε δημόσιο εφημερεύον νοσοκομείο.

τελικά βρήκες; όλα οκ;
Δημοσ.

Μάλιστα..έχεις γίνει και εσύ γιατρός απ'ότι βλέπω..όταν πας σε ουρολόγο και πιθανότατα σε παραπέμψει σε δερματολόγο..θα έρθεις στο φόρουμ και θα πεις πως έχει κάνει κακή ποιότητα διάγνωσης.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ουρολόγοι με το πέος του καθένα μας,τα έχεις λάθος στο μυαλό σου.

Υ.Γ Επειδή εργάζομαι σε δημόσιο νοσοκομείο ναι μπορεί στα επείγοντα να μην σε εξετάσουν και να σου πουν να πας ένα πρωί να σε δουν..και πίστεψε με τα δημόσια νοσοκομεία έχουν πολύ καλούς γιατρούς.

Δημοσ.

Οι ουρολόγοι προφανώς και δεν ασχολούνται με οτιδήποτε συμβαίνει επάνω στο πουλί σου

Κάποια πράγματα αφορούν δερματολόγο/αφροδίσιο λόγο, αν έχεις κολλήσει κάνα σμν δεν είναι δουλειά του ουρολόγου

• Like 4
Δημοσ.

Είδα κάτι παράξενα κόκκινα σημάδια στο εργαλείο και με έχει πιάσει μία ανησυχία και θέλω να δω γιατρό άμεσα.

Το να περιμένω μέχρι Δευτέρα δεν με βοηθάει γιατί θα λείπω εκτός Ελλάδος για ένα μήνα.

Εκτός από εφημερεύον νοσοκομείο που είτε θα είναι κακής ποιότητας διάγνωση είτε δεν θα μου δώσουν σημασία που πήγα το παραμικρό (είναι πολύ μικρής έκτασης),

υπάρχει κάπου αλλού που μπορώ να πάω;

Είμαι Θεσσαλονίκη. Η χρέωση δεν με νοιάζει.

Edit:

Βρήκα αυτό. Ισχύει κανονικά;

http://www.isth.gr/?efimerires

Θα πας στον Γαληνο Τσιμισκή, 24 ώρες υπάρχουν ιατροί θυμάσαι που είναι;
Δημοσ.

Και μην υποτιμάς τις υπηρεσίες και την κατάρτιση των γιατρών δημοσίου νοσοκομείου.

Φυσικά και υποτιμώ τις υπηρεσίες του δημοσίου νοσοκομείου υπό εφημερία για επισκέψεις για κάτι μη σοβαρό.

Εκεί για να μου δώσουν σημασία θα έπρεπε να πάω με κομμένο πέος και δεν είναι παράλογο.

Επίσης γενικότερα υποτιμώ την ορεξη του 90% των γιατρών του δημοσίου να σου φερθούν με σεβασμό και επαγγελματισμό χωρίς την προοπτική τσεπωσης του 30ευρου.

Ο ίδιος γιατρός γίνεται διαφορετικός άνθρωπος μόλις περάσει προς τα έξω το κατώφλι του δημοσίου. Τα έχουμε ζήσει δεκάδες φορές.

Για την ιστορία:

Πηρα τον έναν από τους τρεις εφημερεύοντες και είχε πάει για μπάνιο, παρότι είχε δηλώσει εφημερια. Τελικά πήγα στον επόμενο: κατά 99% δεν είναι τίποτα, το σημάδι σχεδόν δεν φαίνεται αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.

Θα πας στον Γαληνο Τσιμισκή 24 ώρες υπάρχουν ιατροί.

Ευχαριστώ, το έλυσα ήδη.

Δημοσ.

Μάλιστα..έχεις γίνει και εσύ γιατρός απ'ότι βλέπω..όταν πας σε ουρολόγο και πιθανότατα σε παραπέμψει σε δερματολόγο..θα έρθεις στο φόρουμ και θα πεις πως έχει κάνει κακή ποιότητα διάγνωσης.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ουρολόγοι με το πέος του καθένα μας,τα έχεις λάθος στο μυαλό σου.

Υ.Γ Επειδή εργάζομαι σε δημόσιο νοσοκομείο ναι μπορεί στα επείγοντα να μην σε εξετάσουν και να σου πουν να πας ένα πρωί να σε δουν..και πίστεψε με τα δημόσια νοσοκομεία έχουν πολύ καλούς γιατρούς.

Οκ αν ήθελα δερματολόγο, πάντως δεν με παρέπεμψε.

Δεν έχω το πρωινό που λες.

Φυσικά και έχουν καλούς γιατρούς αλλά υπάρχει και η αναμονή καθώς και η έλλειψη όρεξης για ενασχόληση σε περιστατικά πρόληψης όπως το δικό μου από το 90% των γιατρών και δεν έχω χρόνο να ψάξω το 10%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...