esem Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ρέ φίλε 62 ετών αυτή σίγουρα θα έχει παιδιά.. Ας έβγαινε σύνταξη στα 55 δεν θα έμπαινε μέσα το κράτος, το κράτος μπαίνει φυλακή από διάφορους ΚΟΠΡΙΤες που στα 35 παίρνουν σύνταξη.κι αυτος το ιδιο ειπε: να εβγαινε νωριτερα και να επαιρνε συνταξη αναλογα με τις εισφορες 1
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 κοπρίτες δεν μπορείς να πεις άτομα που δουλεύουν σε τόσο varies εργασίες να που πεις για τίποτα τραπεζικούς υπαλληλους η άτομα με δουλειά γραφείου να σου πω ναι. στα 35 το θεωρώ και εγώ παράλογο αλλα στα 55 αν ήταν σε βαριά εργασία όχι, εσύ θα μπορούσες να δουλεύεις μέχρι τα 67 στα σπουπιδια η στα νεκροταφεία και να ανοίγεις τάφους κλπ κλπ ΚΟΠΡΙΤες δεν εννοώ τους συγκεκριμένους, εννοώ σε τράπεζες, στρατό κλπ. Μέχρι τα 55 για τις γυναίκες και 58 για άντρες, αυτή είναι η άποψη μου. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Βύσματα είναι αυτοί που είναι 20-30 ετών και θέλουν να μπουν στο Δήμο μέχρι τα 40 και μετά σύνταξη, αυτοί είναι μεγάλοι ΚΟΠΡΙΤες δεν τους θέλουμε. 40 χρόνον από δήμο στα σκουπίδια δεν ξέρω τους μπερδεύεις με άλλους μου φαίνεται.
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 κι αυτος το ιδιο ειπε: να εβγαινε νωριτερα και να επαιρνε συνταξη αναλογα με τις εισφορες Ακριβώς.. Ας έπαιρνε στα 55 της 450 ευρω και στα 67 800 δεν θα χαθεί το κράτος έτσι... Μυαλό θέλει αλλά ποιος κάθεται να τα φτιάξει όλα αυτά; κανένας.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 ΚΟΠΡΙΤες δεν εννοώ τους συγκεκριμένους, εννοώ σε τράπεζες, στρατό κλπ. Μέχρι τα 55 για τις γυναίκες και 58 για άντρες, αυτή είναι η άποψη μου. α οκ τωρα εχει μια βαση αυτο που λες 1
DrLo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η συγκεκριμένη: 1. ήταν θεωρώ υπερβολικά μεγάλη για αυτή τη δουλειά 2. δεν πέθανε πάνω στη δουλειά, πέθανε πριν ξεκινήσει αυτά τα περί 2 βαρδυών και ότι πήγε να ξεκινήσει 2η βάρδια πριν συμπληρωθούν 24ώρες τα ακούω βερεσέ ... αν αντι να πάει να ξεκινήσει και άλλη βάρδια πήγαινε σε πορεία των απεργών πχ την ίδια στιγμή ... και πέθαινε εκεί , θα είχε καμία σχέση με τη 2η βάρδια ? ... θα της απαγόρευε κανείς να πάει στη πορεία ή στη λαϊκή εκείνη την ώρα ? αυτά του συνδικάτου είναι κορκοδείλια δάκρυα ... την ίδια γυναίκα θα παρακαλούσανε να την έχουν σε πορείες κάτω από 42C και αν έτρωγε και κανένα χημικό η καλύτερή τους. 4
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 40 χρόνον από δήμο στα σκουπίδια δεν ξέρω τους μπερδεύεις με άλλους μου φαίνεται. Δεν ξέρεις γιατί δεν τους ξέρεις όλους Τα μεγάλα κεφάλια παίρνουν λίγο μετά τα 40 σύνταξη κ περνάει η επόμενη γενιά τεμπελιάς ( Δενν μιλάω για αυτούς που μαζέψουν σκουπίδια και γενικά έξω μάχιμοι). Στο Δήμο Θεσσαλονίκης γίνεται σφαγή γενικώς κ πέφτει πολύ βύσμα.
Alexlooker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ακόμα ένας θάνατος μετά από ενός 5μηνου πριν περίπου δυο χρονιά που τον έβαλαν με το ζόρι να δουλέψει σε αποριμματοφορο, αυτή την φορά ήταν μόνιμη και κατά κάποιους βολεμένη που την έβαλαν να εργαστεί 2 φορές σε λιγότερο από 24ρες. Μήπως τελικά μερικοί να κάτσουν να αναλογιστούν όταν βρίζουν και καταριούνται όπως πριν λίγες μέρες εξαιτίας της απεργίας ? Site: Ευθύνεςστο δήμο Ζωγράφου για το θάνατο της 60χρονης Ντροπη σου που καπιλευεσε εναν θανατο για να γραψεις το "θεματακι" σου. Πολλη σεμνα ζητω να κλειδωσει. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ακριβώς.. Ας έπαιρνε στα 55 της 450 ευρω και στα 67 800 δεν θα χαθεί το κράτος έτσι... Μυαλό θέλει αλλά ποιος κάθεται να τα φτιάξει όλα αυτά; κανένας. καλα να σου πω το κρατος δεν ειναι παντα χαμενο εμενα πχ η γιαγια μου δουλεψε 40 χρονια στα τσιγαρα και επειδη βγηκε νωριτερα με ανηλικο παιδι πηρε συνταξη της πλακας θημαμαι ειχα δει την συνταξη της μια φορα και απο τα 700 κατι ευρω που επαιρνε η κυρια ηταν 160 ευρω τα αλλα ηταν επικουρικο και προσαυξησεις.
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 α οκ τωρα εχει μια βαση αυτο που λες Γενικώς πρέπει να φτιάξουν οι νόμοι... Δεν γίνεται διευθυντής τράπεζας να βγαίνει στην σύνταξη με τον ήρωα που μαζεύει σκουπίδια 40 χρόνια πως να το κάνουμε.
DrLo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Οι απεργία έγινε γιατί ήθελαν να γίνουν μόνιμοι σαν κύριο αίτημα αλλα υπήρχαν και για λόγους ασφαλειας όπως και παλιότερα. Η απεργία έγινε για να παρακαμφθεί η απόφαση του δικαστηρίου, να κρατήσουν τα λεφτά που παράνομα πήραν και να πάρουν και άλλα λρφτά παράνομα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν έπιασε απλός δουλειά έπιασε για δεύτερη φορα σε λιγότερο από 24 ώρες , ήταν 62 και έχουμε και καύσωνα. Όσοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι είναι βύσματα dladi όσοι θέλουν σταθερή εργασία είναι βύσματα ? Βυσματα δεν ειναι, αλλα για να υπαρχει ισοτητα πρεπει ολοι οσοι επιθυμουν να διεκδικησουν το δικαιωμα αυτο με ισους ορους. Οταν δε εχεις 2 εκ. ανεργους και τη γνωστη κατασταση του δημοσιου, ειναι προτιμοτερο σε τετοιες θεσεις χαμηλης ειδικευσης να εχουν ολοι την ευκαιρια να εργαστουν με ολιγομηνες συμβασεις παρα να βολεψεις μερικους για παντα και να πηδηξεις ολους τους υπολοιπους. 2
vste Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ντρεπομαι για το ανθρωπινο - φιλελε - ειδος. Και μονο που στην ειδηση θανατου ενος ανθρωπου σχολιαζονται οι συνδικαλιστές, οι κηφινες δημοσιοι, και το πως τολμανε να απεργουν εργαζομενοι με ξεπερναει. Ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος αρπακτικού που στήνει μόνος του την παγίδα του, τη δολώνει, και μετά πέφτει μέσα σ’ αυτήν. -John Ernst Steinbeck 3
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το θέμα δεν το άνοιξα για να κλαφτώ αλλα πρώτον για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορείς να βρίζεις και να καταριέσαι ανθρώπους που διεκδικούν κάποια πράγματα και δευτερων οι απεργίες δεν γίνονται για χαβαλέ και χωρίς κόστος στην προκειμενη περίπτωση μια εργαζομενη πέθανε Το θέμα το άνοιξες γιατί δεν έχεις καταλάβει (πάλι) το θέμα. Κανείς δεν καταράστηκε κανέναν. Αρκετοί, μεταξύ τους και εγώ, ζήτησαν να απολυθούν αφού δουέυουν παράνομα και πληρόνονται παράνομα. ας απολυθούν, να πάνε σπίτι τους και να ζήσουν 1000 χρόνια με υγεία και χαρά. 2
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ντροπη σου που καπιλευεσε εναν θανατο για να γραψεις το "θεματακι" σου. Πολλη σεμνα ζητω να κλειδωσει. δεν καπηλεύομαι κανένα θάνατο λυπαμαι αν αυτό νομίζεις, ο λογος που το εβαλα ηταν η οργη μου μολις εμαθα το συμβαν απο την μια με αυτους που βριζουν και καταριουνται οσους απεργουν και γενικα διεκδηκουν και απο την αλλη για οσους δεν ξερουν οτι στο δημοσιο ολα δεν ειναι ροδικα και υπαρχουν αντίξοες συνθήκες εργασίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις