Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεχθούμε οτι ο θάνατός της είναι συνέπεια της δουλειάς της, τότε υπέθυνη είναι η κυβέρνηση που δεν την απέλυσε έγκαιρα.

Φυσικά το να συνταξιοδοτείται ο καθένας σε λογικές ηλικίες είναι απολύτως θεμιτό, αρκεί να λαμβάνει σύνταξη με βάση τις εισφορές που έχει δώσει, και να μην κλέβουν τις εισφορές άλλων, ή τους φόρους επόμενων γενεών που δεν έχουν αποδεχτεί τίποτα τέτοιο.

Το ότι δε μπορεί να δουλεύει μια μέση γυναίκα στα 62 για να μαζέυει σκουπίδια δε σημαίνει ότι πρέπει να συνταξιοδοτηθεί στα 50 και στα 55.

Να σταματήσει να μαζέυει σκουπίδια στα 50 ξερωγώ και να πάει να δουλέψει αλλού.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεχθούμε οτι ο θάνατός της είναι συνέπεια της δουλειάς της, τότε υπέθυνη είναι η κυβέρνηση που δεν την απέλυσε έγκαιρα.

Το ότι δε μπορεί να δουλεύει μια μέση γυναίκα στα 62 για να μαζέυει σκουπίδια δε σημαίνει ότι πρέπει να συνταξιοδοτηθεί στα 50 και στα 55.

Να σταματήσει να μαζέυει σκουπίδια στα 50 ξερωγώ και να πάει να δουλέψει αλλού.

Ανάλογα φίλε, αν είναι γυναίκα με παιδιά πρέπει στα 55 να φεύγει κ πολύ είναι, αν είναι χωρίς παιδιά ας κάτσει σε άλλο ποστ - δεκτό.

Δημοσ.

Το θέμα το άνοιξες γιατί δεν έχεις καταλάβει (πάλι) το θέμα.

Κανείς δεν καταράστηκε κανέναν.

Αρκετοί, μεταξύ τους και εγώ, ζήτησαν να απολυθούν αφού δουέυουν παράνομα και πληρόνονται παράνομα. ας απολυθούν, να πάνε σπίτι τους και να ζήσουν 1000 χρόνια με υγεία και χαρά.

στην απεργια κατεβηκαν και οι μονιμοι, εσυ δεν ξερω αλλα πολλοι εβρισαν τους νομιμους και τους ελεγαν τεμπεληδες και αχρηστους και να απολυθουν ολοι να μεινουν στο δρομο να παει σε ιδιωτη και αλλα τετοια ωραια.

τΤο οτι δουλευαν και τους ζηταν τα λεφτα πισω το θεωρεις λογικο ? Τωρα οσο για το παρανομα το οτι εμεις δεν ειχαμε σαν 5μηνα στις αρχες δικαιωμα αδειας δεν αναγνωριζαν εργατικο ατυχημα και πολλα αλλα η σε καποιος εργαζομενουν χρωτανε λεφτα 2-3 χρονια δεν τους δινουν αδεια και πολλα αλλα δεν ειδα κανενα να το λεει μονο οταν διεκδικεί ο εργαζομενος ειναι παρανομο.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι είναι βύσματα dladi όσοι θέλουν σταθερή εργασία είναι βύσματα ?

NAI

όσοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι παράνομα ή φωτογραφικά είναι βύσματα. Ορισμός.

στην απεργια κατεβηκαν και οι μονιμοι, εσυ δεν ξερω αλλα πολλοι εβρισαν τους νομιμους και τους ελεγαν τεμπεληδες και αχρηστους και να απολυθουν ολοι να μεινουν στο δρομο να παει σε ιδιωτη και αλλα τετοια ωραια.

και εγώ αν ήμουν μονιμους και διώχναν τους παράνομους θα έκανα απεργία γιατί μετά θα έπρεπε να δουλέυω και εγώ περισσότερο (πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες για την απεργία).

• Like 1
Δημοσ.

Η απεργία έγινε για να παρακαμφθεί η απόφαση του δικαστηρίου, να κρατήσουν τα λεφτά που παράνομα πήραν και να πάρουν και άλλα λρφτά παράνομα.

και ο ενφια παρανομος βγηκε α;λλα δεν ειδα και πολλους να διαμαρτυρονται...

Δημοσ.

Το οτι δουλευαν και τους ζηταν τα λεφτα πισω το θεωρεις λογικο ? 

Όχι , το θεωρώ παράλογο και εγκληματικό να ζητά κάποιος λεφτά από μία σύμβαση παράνομη σύμβαση.

Άλλωστε, νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι η απόφαση του δικασηρίου ήταν ότι δνε έπρεπε να πληρωθούν για την παράνομη ανανέωσή τους.

Άρα δε χρειάζεται να το θεωρήσω παράλογο εγώ αν ισχύει το παραπάνω. Είναι απλά αντισυνταγματικό. Αυτό τα λεέι όλα.

Σε ποιά χώρα ?

πηγή ?

από όσο θυμάμαι ακριβώς το ανάποδο ισχύει.

http://www.skai.gr/news/greece/article/319133/areios-pagos-sudagmatikos-o-progonos-tou-enfia-eetide-/

Ανάλογα φίλε, αν είναι γυναίκα με παιδιά πρέπει στα 55 να φεύγει κ πολύ είναι, αν είναι χωρίς παιδιά ας κάτσει σε άλλο ποστ - δεκτό.

Γιατί ρε φίλε, της το χρωστάει κανείς, αν υπάρχει άλλη θέση αλλού ας ξανακάνει χαρτιά μαζί με άλλες 55χρονες ....

• Like 1
Δημοσ.

NAI

όσοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι παράνομα ή φωτογραφικά είναι βύσματα. Ορισμός.

και εγώ αν ήμουν μονιμους και διώχναν τους παράνομους θα έκανα απεργία γιατί μετά θα έπρεπε να δουλέυω και εγώ περισσότερο (πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες για την απεργία).

εγω τον ορο βυσμα τον ξερω για καποιον που μπαίνει καπου χωρις να δουλευει και να πληρώνεται οπως πχ διευθηντης σε καποιο οργανισμο ή υπαλληλος σε υπηρεσια που δεν υπαρχει ποια, για εναν που δουλευει στα σκουπια η γενικα δουλευει και διεκδικεί θεωρω οτι μπηκε μεσα απο διεκδικήσεις που εκανε .

Καλα δεν απεργουν ολοι γιατι θελουν να καθονται ο ορος συναδελφικη αλληλεγγύη μαλλον σου ειναι αγνωστος.

Όχι , το θεωρώ παράλογο και εγκληματικό να ζητά κάποιος λεφτά από μία σύμβαση παράνομη σύμβαση.

Άλλωστε, νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ότι η απόφαση του δικασηρίου ήταν ότι δνε έπρεπε να πληρωθούν για την παράνομη ανανέωσή τους.

Άρα δε χρειάζεται να το θεωρήσω παράλογο εγώ αν ισχύει το παραπάνω. Είναι απλά αντισυνταγματικό. Αυτό τα λεέι όλα.

Σε ποιά χώρα ?

πηγή ?

από όσο θυμάμαι ακριβώς το ανάποδο ισχύει.

http://www.skai.gr/news/greece/article/319133/areios-pagos-sudagmatikos-o-progonos-tou-enfia-eetide-/

Link.png Site: Παράνομοςο ΕΝΦΙΑ σε 4 δήμους - Δεν επιστρέφεται, όμως, ούτε ευρώ

Δημοσ.

μονο σε 4 δημους βγηκε παρανομος. σε δημους οπου εχουν τα σπιτακια τους οι φτωχουληδες δικαστες και η ελληνικη ελιτ κατα συμπτωση. οπως οταν κριθηκαν μονο οι περικοπες στους μισθους των δικαστκων αντισυνταγματικες
  • Like 1
Δημοσ.

εγω τον ορο βυσμα τον ξερω για καποιον που μπαίνει καπου χωρις να δουλευει και να πληρώνεται οπως πχ διευθηντης σε καποιο οργανισμο ή υπαλληλος σε υπηρεσια που δεν υπαρχει ποια, για εναν που δουλευει στα σκουπια η γενικα δουλευει και διεκδικεί θεωρω οτι μπηκε μεσα απο διεκδικήσεις που εκανε .

Καλα δεν απεργουν ολοι γιατι θελουν να καθονται ο ορος συναδελφικη αλληλεγγύη μαλλον σου ειναι αγνωστος.

ΟΚ αυτό είναι άποψή σου. 

btw

κριτήριο για να κάνει καποιος μια δουλειά δεν είναι οι "διεκδικήσεις που έκανε" αλλά αν κάνει για τη δουλειά.

Δε βλέπω δηλαδή κανένα λόγω ένας λιγότερο κατάλληλος για τη δουλειά πρέπει να πα΄ρει μια δουλειά από έναν καλύτερο αν την "διεκδικήσει" περισσότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...