fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ότι συζητάτε με άτομο με μηδέν αξιολογήσεις σε αγγελίες και σας την λέει κιόλας ότι δεν έχετε ασχοληθεί επίσης με ξεπερνά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ότι συζητάτε με άτομο με μηδέν αξιολογήσεις σε αγγελίες. Λεπτομέρειες...
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλη φαση τα ποσοστα , το 50 % κατω μπορει βεβαια να ειναι και χιλια ευρω , μπορει να ειναι και 1 ευρω
mrfan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Άποψη της αγοράς. Η δικιά σου είναι που δεν συμβαίνει, deal with it... Μια χαρά συμβαίνει, έχω πουλήσει και έχω αγοράσει αντικείμενα με τιμή 50 % κάτω Και στην τελική, για να ηρεμήσεις. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ. Προσωπικά, δεν κοιτάω αντικείμενα αν δεν μπορώ να τα αγοράσω με τιμή 50 % κάτω Το ότι συζητάτε με άτομο με μηδέν αξιολογήσεις σε αγγελίες και σας την λέει κιόλας ότι δεν έχετε ασχοληθεί επίσης με ξεπερνά. Συγγνώμη που δεν πούλησα ποτέ τίποτα στο insomnia... Δεν ξαναμιλάω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μια χαρά συμβαίνει, έχω πουλήσει και έχω αγοράσει αντικείμενα με τιμή 50 % κάτω Προφανώς και μπορεί να γίνει αυτό, το θέμα όμως είναι αν γίνεται σε προϊόν με εγγύηση κι αγορασμένο πχ μερικές βδομάδες ή λίγους μήνες πριν, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Το οτι υπάρχουν αρκετοί που είναι διατεθιμένοι να δώσουν παραπάνω από αυτό που θεωρείς εσύ ως την "πραγματική" του αξία και σε "αναγκάζουν" να πουλάς παραπάνω, σημαίνει ότι αυτή είναι η πραγματική του αξία... Συγγνώμη που δεν πούλησα ποτέ τίποτα στο insomnia... Δεν ξαναμιλάω Όπως είπες κι εσύ όπως δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο, σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρουμε αν έχεις πουλήσει αλλού...
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Η μαγκια ειναι να αγοραζεις κατι στο 5 % της τιμης και να πουλας στο 995 % Τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα.Μια ζωη την εχουμε
greekbusters Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τουλάχιστον εδώ στο ινσομνια έχουμε τις αξιολογήσεις να κρίνουμε αν το άτομο είναι σωστό, με επιφύλαξη πάντα. Δεν είναι το ίδιο πχ με την χε παράδειγμα που δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Έχω κάνει πάρα πολλές συναλλαγές εδώ μέσα , γύρω στις 70 , και όλα μα όλα τα παιδιά ήταν ένα και ένα. Δεν έχω ακόμη συναντήσει κάποιον απατεώνα. Ακόμα και άτομα χωρίς αξιολογήσεις. Άλλωστε όλοι κάποτε ξεκινήσαμε από κάπου και σιγά σιγά μαζεύτηκαν. 1
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το ότι συζητάτε με άτομο με μηδέν αξιολογήσεις σε αγγελίες και σας την λέει κιόλας ότι δεν έχετε ασχοληθεί επίσης με ξεπερνά. εχοντας 80 σχεδον αξιολογησεις μπορω να πω οτι εχω συναντησει πολλους απατεωνες με καλες αξιολογησεις,απλα ετυχε το σαπιο προιον να το πουλησουν σε εμενα. πλεον δεν κανω αρνητικες αξιολογησεις,δε μου αρεσει να βρωμιζω το προφιλ μου με αρνητικες που θα λαβω επειδη αγορασα χαλασμενο αντικειμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα