Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να βάλω στο PayPal προπληρωμένη κάρτα; επίσης το geekbuying δέχεται προπληρωμένες κάρτες;

Γινεται να τη βάλεις στο Paypal (visa, mastercard). Πρέπει να έχεις λίγα ευρω μέσα όταν την προσθέσεις

Δημοσ.

Γίνεται να βάλω στο PayPal προπληρωμένη κάρτα; επίσης το geekbuying δέχεται προπληρωμένες κάρτες;

Για την πρωτη ερωτηση ναι γινεται να βαλεις οχι μονο μια αλλα οσες θελεις για την δευτερη αν δεχεται visa η master βεβαια και μπορεις να κανεις αγορες

Δημοσ.

προσπαθώ να βάλω την Mastercard της alpha Bank ναι έχω λεφτά και δεν με αφήνει να την βάλω επίσης έχω κάνεις και αγορές με αυτήν την Καρτα

Δημοσ.

Για την πρωτη ερωτηση ναι γινεται να βαλεις οχι μονο μια αλλα οσες θελεις

Δεν βάζεις "όσες θέλεις". Μέχρι 8 κάρτες συνδέονται στο paypal.

Δημοσ.

Καταρχήν, για να την συνδέσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1.5 ευρώ μέσα.Η PayPal θα σου ζητησει έαν 4-ψήφιο κωδικό για να επαληθεύσει την κάρτα.Γι΄ αυτό λοιπόν κάνει μία μικρη χρέωση 1.5 ευρώ και στα σχόλια της χρέωσης σου λέει τον κωδικό.Πέρνεις ένα τηλ. την τράπεζα και τους λες να ελέγξουν τις συναλλαγές της κάρτας.Αυτοί θα σου πουν τον κωδικό και μετά εσύ τον βάζεις στην ιστοσελίδα της PayPal..Όταν επαληθευτεί η κάρτα τα 1.5 ευρώ επιστρέφονται και η κάρτα είναι έτοιμη προς χρήση.Μπόρεις αν δεν θες να μπλέκεις με τηλέφωνα να τσεκάρεις την κάρτα μέσω web-banking.Γενικά να ξέρεις πως η προπληρωμένη δουλεύει ακριβώς όπως η πιστωτική, απλά όταν τελειώσουν τα χρήματα δεν τραβάει αλλό.Ελπίζω να σε κάλυψα. B)  :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι για να μην ανοιγω καινουριο thread. 

Θελω να βγαλω μια prepaid card και παρατηρησα οτι στο site της τραπεζας λεει οτι χρειαζεται εκκαθαριστικο ή υπευθυνη δηλωση οτι ειμαι μη υποχρεος. 

Εγω ειμαι φοιτητης και δεν εργαζομαι και συνεπως δεν κανω φορολογικη δηλωση .

Τι θα τους προσκομισω λοιπον ; Το εκκαθαριστικο των γονιων  ; Αυτη τη δηλωδη μη υποχρεου που ακριβως τι βγαζουμε ;

Υπαρχει περιπτωση να μην τη χρειαζονται καν και να πεδευομαι τζαμπα ;

Δημοσ.

Νομιζω ενα τηλεφωνακι αυριο το πρωι θα σε βοηθησει να αποφυγεις την ταλαιπωρια και τα πηγαινελα.Εβγαλα και εγω πριν μερικους μηνες αλλα δεν θυμαμαι πλεον για να σου λυσω την απορια

Παιδια να ρωτησω κατι για να μην ανοιγω καινουριο thread.

Θελω να βγαλω μια prepaid card και παρατηρησα οτι στο site της τραπεζας λεει οτι χρειαζεται εκκαθαριστικο ή υπευθυνη δηλωση οτι ειμαι μη υποχρεος.

Εγω ειμαι φοιτητης και δεν εργαζομαι και συνεπως δεν κανω φορολογικη δηλωση .

Τι θα τους προσκομισω λοιπον ; Το εκκαθαριστικο των γονιων ; Αυτη τη δηλωδη μη υποχρεου που ακριβως τι βγαζουμε ;

Υπαρχει περιπτωση να μην τη χρειαζονται καν και να πεδευομαι τζαμπα ;

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα. Θα ηθελα να ρωτήσω ποιων τραπεζών οι προπληρωμένες (αποκλειστικά προπληρωμένη θα ήθελα) κάρτες δουλεύουν αυτό το καιρό στο paypal για να βγάλω μία (κατά προτίμηση Εθνική, Eurobank και Πειρεώς που είμαι πελάτης) και απο ποια τιμή και κάτω σε αγορά απο Κίνα η/και Hong Kong δεν παίζει πρόβλημα με χρέωση τελωνείου για αγορές ΕΒΑΥ. Ευχαριστώ προκαταβολικά

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι άλλαξε στο paypal? Δεν δέχεται την cosmote prepaid.
Παλιά την δεχοταν, την ειχα περάσει και την χρησιμοποιούσα κανονικά.

Την προηγούμενη βδομάδα που ξανα δοκίμασα μου έβγαλε μήνυμα πως δεν γινεται δεκτή και την αφαίρεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...