Bspus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 καλά στο προηγούμενο άρθρο έλεγε θα διατεθεί δωρεάν! ξαναζεσταμένα φαγητά με ένα απλό ρετουσάρισμα στα γραφικά θέλουν 15e! ούτε καν ένα add-on για να δικαιολογήσουν την τιμή! μου φαίνεται ότι έχουν καλομάθει όλοι και θέλουν να τα κονομήσουν με αέρα κοπανιστό!! Δωρεαν θα διατεθει η παλια, μη remastered εκδοση 1
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ω ναι , day 1. Λάτρης των Strategy και αυτό είναι το καλύτερο
keysmith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για τους νεότερους το ξαναλέμε. Δεν είναι στα wow γραφικά η αξία του gameplay. Είναι στο σύνολο. Το συγκεκριμένο ούτε 3D δεν χρειάζεται να είναι. Αντίστοιχα που τα έκαναν 3Δ δεν βοήθησαν να βελτιωθούν, ίσα ίσα πολλοί τα έβριζαν. Ένα άψογο παιχνίδι απλά το ρετουσάρανε για να δείχνει φυσιολογικό στις σημερινές αναλύσεις. Θα ξαναγίνει επιτυχία. Τώρα για τα 15Ε δεν τους κατηγορώ. Τόσο σίγουρα το αξίζει. Στην τελική μάλλον όποιος το θέλει "δωρεάν" θα το (ξανα)βρεί δωρεάν όπως το είχε βρει όταν ήταν μικρό παιδί τα late 90s. 3
zaratustra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τα νεα παιχνίδια της Blizzard δεν τα βρίσκεις δωρεάν.Το D3 από το 2012 δεν το βρήκε κανείς δωρεάν. Σε ότι αφορά την τιμή, προσωπικά την θεωρώ απαράδεκτη. Παρ' όλα αυτά και full price να το εβαζαν, πάλι θα πουλούσε. Περί ορεξεως...
TsoliasGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ένταξει,εδώ κοιτάμε πως να αξιοποιουνται οι νέες κάρτες γραφικών και άλλοι κάνουν πίσωγυρισματα... Να έχεις 1080gtx και να παίξεις starcraft... Απλά τραγικό. Όπως λένε παραπάνω η αρπαχτη της αρπαχτης Ω αρπαχτη. Yπάρχουν νέοι τίτλοι για να αξιοποιήσεις πλήρως την καρτούλα σου.Εμείς εδώ που δεν έχουμε gtx1080 δεν έχουμε και τέτοια προβλήματα.Μια χαρά την βολεύω με ps4 και GTX750ti και 8α ειμαι για πολύ καιρό ακόμα κομπλέ. Το θέμα ειναι τι απαιτήσεις και γούστα έχει ο καθένας.Δεν σου ειπε κανένας με το ζόρι να τρέξεις το sc στο pc σου ούτε να το αγοράσεις και πολλώ δε μάλλον δεν ειπε κανένας οτι θα χρειάζεται κάρτα κτήνος να τρέξει full settings 8k 60 fps.....Remastered μια επιτυχια ειναι και έχει το δικό της κοινό.Και εάν παρεξηγήθηκες με όσα γράφω σου έυχομαι να κάνουν κανα παιχνίδι που σαρέσει remastered me optimization στα medium για 1080ti. 1
bilisios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ένταξει,εδώ κοιτάμε πως να αξιοποιουνται οι νέες κάρτες γραφικών και άλλοι κάνουν πίσωγυρισματα... Να έχεις 1080gtx και να παίξεις starcraft... Απλά τραγικό. Όπως λένε παραπάνω η αρπαχτη της αρπαχτης Ω αρπαχτη. Τι λογική είναι αυτή; Και επειδή βγαίνουν καινούργιες κάρτες θα σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια που έχτισαν τα θεμέλια του gaming που ξέρουμε και έχουν τα Αρχι@@@ να κοντράρουν στα ίσα παρόμοια παιχνίδια που βγαίνουν σήμερα;; 4
Anaisthitos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 τα 15 δολαρια που ζηταει τα βρισκω λογικα μιας και δεν ακολουθει την τακτικη της νιντεντο στο nostalgia milking 1
immunity Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ρετουσαρισμα ξερετουσαρισμα πλήρωσε κοσμο για να κανει το remastered. Κ επειδή είναι εταιρεία θα ζητήσει λεφτά πολύ φυσιολογικά. Αν κ τοτε το επαιξα δεν θα το αγοράσω. Ωστόσο θα αγοράσω απο Day -1 το diablo 2 remastered, όπως μάλιστα πολύ άλλοι -σίγουρα περισσοτεροι απο όσους αγόρασαν το Diablo 3 expansion 3
polux_x Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εχω παντα λιγα λεφτα στο βιβλιαριο για κατι τετοια μικροπραγματα που κανουν τη ζωη ομορφη.Για οσους γκρινιαζουν για τα 15 ευρω,και δεν εχουν παιξει το εν λογω παιχνιδι,σας υποσχομαι αξιζει.Ειδικα αν εχει κ το brood wars μεσα,τοτε καλο μας καψιμο. 1
Izzy Stradlin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Αναμνησεις το παιχνιδι! Τι μας θυμησες τωρα! Ενταξει αν δεν το παρουμε Day One θα το παρουμε απο τον "θειο"!
georgetsl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τι λογική είναι αυτή; Και επειδή βγαίνουν καινούργιες κάρτες θα σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια που έχτισαν τα θεμέλια του gaming που ξέρουμε και έχουν τα Αρχι@@@ να κοντράρουν στα ίσα παρόμοια παιχνίδια που βγαίνουν σήμερα;; Να κοντράρει τα καινούρια παιχνίδια είναι άτοπο... Και εμένα μου αρέσουν τα παλιά αμάξια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλω ατμοκινητο αμάξι του 1890 στους δρόμους να κάνω τις δουλειές μου λόγω ρομαντισμου. Ούτε θα πάω σε μάχη φορώντας λοφιο και ξιφολογχη...ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Πότε δε μου άρεσε το starcraft επειδή υπήρχαν αρκετοί τίτλοι της εποχής strategy στο ίδιο μοτίβο σα κλώνοι ο ένας με τον άλλον .. Προτιμώ νέα γραφικά και ρεαλιστικοτητα.. Πίσωγυρισματα δεν κάνω για κανένα λόγο...
bilisios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Να κοντράρει τα καινούρια παιχνίδια είναι άτοπο... Και εμένα μου αρέσουν τα παλιά αμάξια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλω ατμοκινητο αμάξι του 1890 στους δρόμους να κάνω τις δουλειές μου λόγω ρομαντισμου. Ούτε θα πάω σε μάχη φορώντας λοφιο και ξιφολογχη...ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Πότε δε μου άρεσε το starcraft επειδή υπήρχαν αρκετοί τίτλοι της εποχής strategy στο ίδιο μοτίβο σα κλώνοι ο ένας με τον άλλον .. Προτιμώ νέα γραφικά και ρεαλιστικοτητα.. Πίσωγυρισματα δεν κάνω για κανένα λόγο... Εγώ κατάλαβα τι εννοείς. Εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ εγώ! Όταν λέω ότι κοντράρει τα σημερινά παιχνίδια του ΊΔΙΟΥ είδους δεν εννοώ λόγο νοσταλγίας αλλά σαν παιχνίδι. Το παράδειγμα σου με τα αυτοκίνητα είναι άτοπο γιατί μου αναφέρεις ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν είναι καθόλου πρακτικό/βολικό. Απ'την άλλη το starcraft παραμένει βολικό και η εμπειρία παιχνιδιού ακόμα και τώρα είναι εξαιρετική και σου μιλάει ένας που δεν είναι και τόσο μεγάλος fan της σειράς γιαυτό βγάλε απ την συζήτηση τον ρομαντισμό και την νοσταλγία!!
azazil1190 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Το συγκεκριμένο παιχνιδι ειναι απλα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ η ατμόσφαιρα που δημιουργει ειναι κατι που δεν το βρίσκεις ευκολα στα νεα παιχνιδια. Οσοι το εχουν παιξει ξερουν οσοι δεν..για αυτο δεν νιωθουν. Ας κανουν εναν κοπο να παιξουν γιατι αξίζει και μετα ας ερθουν να μας πουν ότι δεν κόλλησαν μαζι του. 2
zakailiou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Day One , επίσης ... Το game play ασύλληπτο, απλό γρήγορο και ευχάριστο. Η ιστορία εξαιρετική. Η ιδέα του επίσης. Έχει τροφοδοτήσει τόσες ταινίες.Από κάτι σημερινά σαπάκια που κρατούν το ενδιαφέρουν για 6 μήνες και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι κάποια γραφικά .... StarCraft Remastered + Άσε που χαίρονται όλα τα παππούδια που έπαιζαν ΑΟΕ και SC τώρα που βγαίνουν οι νέες εκδόσεις .... :D Πάντως σε 21:9 θα είναι τρέλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα