Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο σκουτερ το οποιο ετσι κ αλλιως θελει βαψιμο κ σκευτομαι να το βαψω ενα αλλο χρωμα.Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να αλλαξω το χρωμα στην αδεια; ή αν το αλλαξω κατα τη διαδικασια της μεταβιβασης μου βγει οικονομικοτερα;

Δημοσ.

9€ κοστίζει, μόνο το παράβολο αδείας πληρώνεις.

Δεν νομίζω να γίνεται ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, ρώτα όταν θα την κάνεις καλύτερα.

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο σκουτερ το οποιο ετσι κ αλλιως θελει βαψιμο κ σκευτομαι να το βαψω ενα αλλο χρωμα.Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να αλλαξω το χρωμα στην αδεια; ή αν το αλλαξω κατα τη διαδικασια της μεταβιβασης μου βγει οικονομικοτερα;

. Κατά την μεταβίβαση δηλώνεις και το χρώμα που είναι.. όταν το έκανα αυτό δήλωσα μαύρο (ενώ το μηχανάκι ήταν κόκκινο) και μέχρι να βγει η νέα άδεια στο όνομα μου είχα χρόνο για βάψιμο και συμμάζεμα. Δεν χρεώθηκα κάτι παραπάνω... Κάνε και μια ερώτηση στην τοπική σου διεύθυνση μεταφορών.
Δημοσ.

Μονο 9 ευρω,μια χαρα αλλα θα ρωτησω οταν με το καλο κανω μεταβιβαση μηπως γινεται κ κατευθειαν...Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...