xrist0s4 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο σκουτερ το οποιο ετσι κ αλλιως θελει βαψιμο κ σκευτομαι να το βαψω ενα αλλο χρωμα.Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να αλλαξω το χρωμα στην αδεια; ή αν το αλλαξω κατα τη διαδικασια της μεταβιβασης μου βγει οικονομικοτερα;
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 9€ κοστίζει, μόνο το παράβολο αδείας πληρώνεις. Δεν νομίζω να γίνεται ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, ρώτα όταν θα την κάνεις καλύτερα.
sitiros22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 εισαι σε λαθος νημα http://www.insomnia.gr/forum/57-auto-moto/
madnifestah Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο σκουτερ το οποιο ετσι κ αλλιως θελει βαψιμο κ σκευτομαι να το βαψω ενα αλλο χρωμα.Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να αλλαξω το χρωμα στην αδεια; ή αν το αλλαξω κατα τη διαδικασια της μεταβιβασης μου βγει οικονομικοτερα;. Κατά την μεταβίβαση δηλώνεις και το χρώμα που είναι.. όταν το έκανα αυτό δήλωσα μαύρο (ενώ το μηχανάκι ήταν κόκκινο) και μέχρι να βγει η νέα άδεια στο όνομα μου είχα χρόνο για βάψιμο και συμμάζεμα. Δεν χρεώθηκα κάτι παραπάνω... Κάνε και μια ερώτηση στην τοπική σου διεύθυνση μεταφορών.
xrist0s4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μονο 9 ευρω,μια χαρα αλλα θα ρωτησω οταν με το καλο κανω μεταβιβαση μηπως γινεται κ κατευθειαν...Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα