Προς το περιεχόμενο

Η Canon ανακοίνωσε την EOS 200D στα $599


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν ενδιαφέρον αυτά που λες αν και τα βρίσκω κάπως υπερβολικά. Άνθρωπο δεν σε κάνει η μουσική που ακούς, ούτε αν ξέρεις να ξεχωρίσεις μια καλύτερη τεχνικά φωτογραφία...ούτε όσοι ικανοποιούνται από τις φωτογραφίες που βγάζει το κινητό τους σημαίνει ότι ικανοποιούνται με σκουπίδια!

 

Τέλος πάντων, ίσως ξεφύγαμε λιγάκι :)

Εξαρτάται πόσο έχεις εξετάσει το θέμα του που είμαι, που θέλω να πάω και για ποιον λόγο. Αν π.χ. λέμε ότι σεβόμαστε τον Σωκράτη γιατί έτσι απλά νιώθουμε ότι ανήκουμε στον πολιτισμένο κόσμο χωρίς να μας ενδιαφέρει το νόημά του που είναι: Η ζωή που δεν εξετάζεται, δεν αρμόζει σε άνθρωπο... Τότε ουσιαστικά ο σεβασμός σου είναι υποκριτικός κι ούτε σε ενδιαφέρει που είσαι, που θέλεις να πας και για ποιο λόγο. Δικαίωμά σου και καμάρι σου, αρκεί να το έχεις αποφασίσει εσύ, κι όχι οι «τάσεις» για σένα. Αν ο άνθρωπος δεν είναι το «ζώο» που σύμφωνα με το μυαλό του, έχει τη μοίρα στα χέρια του, τότε τι άλλο τον ορίζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν μπορεί να σε ορίσει κάτι που σήμερα είναι τοπ, αύριο ξεπερνιέται και θεωρείται για πέταμα και πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε καν. Σε ορίζουν σταθερότερα πράγματα πιστεύω.

 

Δηλαδή, συμφωνώ και πάλι με αυτά που λες, αλλά δεν καταλαβαίνω πως το συνδέεις με τις κάμερες και πως ξεχωρίζεις τους ανθρώπους με βάση με το τι τράβηξαν μια φωτογραφία και τους ικανοποίησε. Δεν έχει σχέση αν είναι κινητό των 50€, κάμερα των 500€ ή των 10 χιλιάδων!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο άνθρωπος που ικανοποιεί την ανάγκη για κατάκτηση μέσω του καταναλωτισμού, σε σχέση με αυτόν που ικανοποιεί την ανάγκη για κατάκτηση μέσω μελέτης και γνώσης για δημιουργία, είναι η μέρα με τη νύχτα κι αυτό έχει αντίκτυπο παντού στην κοινωνία. Αν πιστεύεις ότι δεν παίζει κάποιο ρόλο, σαφώς και βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Το ότι ΔΕΝ μας ορίζουν σταθερότερα πράγματα, φαίνεται από την κορεσμένη ανάγκη καταναλωτικής ανανέωσης προϊόντων και υπηρεσιών, που δεν είναι εργαλεία δημιουργικότητας απλά διασκέδασης.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...