BAC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επειδη στο ίντερνετ δεν έβγαλα άκρη.Πηγαίνω στο ικα έτσι; Επίσης καθώς είμαι προστατευομενο μέλος,μπορώ να το κάνω ο ίδιος η πρέπει ο μπαμπάς μου;Τέλος πόσο κάνει να εκδοθεί; 1
lactate Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επειδη στο ίντερνετ δεν έβγαλα άκρη.Πηγαίνω στο ικα έτσι; Επίσης καθώς είμαι προστατευομενο μέλος,μπορώ να το κάνω ο ίδιος η πρέπει ο μπαμπάς μου;Τέλος πόσο κάνει να εκδοθεί; Σημερα πήγε η μανα μου και την εβγαλε, της ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητας, βιβλιάριο και ΑΜΚΑ. Αυθημερόν την πήρε.
kostantisgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Πηγαίνεις ΙΚΑ με το βιβλιαριο σου. Συμπληρωνεις αιτηση και σου ερχεται σε 15 εργασιμες. Κανενα κοστος.
oris_z Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μπορείς να πάρεις άμεσα την βεβαίωση, ότι έχεις τα απαιτούμενα, πάνω στην οποία αναγράφεται ο κωδικός. Η κάρτα έρχεται σε 2 εβδομάδες αλλά την δουλειά σου την κάνεις και με την βεβαίωση η οποία βέβαια είναι στα Ελληνικάαλλά όπως είπα ο κωδικός κάνει όλη τη δουλειά ;-)
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 κατευθειαν παιρνεις μια βεβαιωση.ταχυδρομικως μετα απο 5 10 μερες ερχεται η καρτα.εβγαλα πριν καναν μηνα.καλο ειναι να την βγαλεις στο δικο σου ικα που ανηκεις διοτι εγω πηγα σε αλλο και δεν δεχτηκαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα