Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπερα! Ξυπνησα με πιασμενο ολο τον λαιμο, ειμαι ολη μερα σαν να με εχεις βαλει σε κρεμαστρα, γερνο το κεφαλι προς τα κατω. Ισως φταιει το κακο στρωμα ή γιατι κοιμηθηκα με ανοιχτο κλιματιστικο.(το δευτερο ισως) Εβαλα voltaren emugel, τιποτα. Μπορειτε να βοηθησετε;
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ετσι όπως το λες θυμίζει ραιβόκρανο αυτό που έπαθες. Να φανταστώ πίσω πλευρά του λαιμού με πορεία προς την πλάτη/ώμο;
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ισως φταιει το κακο στρωμα ή γιατι κοιμηθηκα με ανοιχτο κλιματιστικο.(το δευτερο ισως) Ψύξη μου μυρίζει, το κλιματιστικό σε γ@μησε. κανε ερωτα Στο κλιματιστικό 2
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Counterpain και πολύ τρίψιμο σε όλο το σημείο. Ούτε με σφαίρες μη το δοκιμάσεις αυτό. 1
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εκανα κατι χειροτερο. Εβαλα λεοντος που εχει ληξει 6 χρονια καιει εδω και ωρες σαν να εχω εγκαυμα θερμοτητας. Ελπιζω ετσι να ειναι το κανονικο και οχι γιατι εληξε
dimpa16 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν δεν είχε λήξει θα το ένιωθες στο 6πλάσιο. Πας και κανεις ένα ζεστό ντουζάκι. Ρίχνεις ζεστό νεράκι εκει που είσαι πιασμένος. Αν σε ανακουφίσει στο 90% τότε έπαθες ψύξη.Δεν είναι κακο να βάλεις θερμαντικές αλοιφές,έμπλαστρα και τέλος πάντων οτι το κρατά ζεστό. Αν το ντουζάκι δεν σου κάνει τίποτα,μάλλον νευροκαβαλίκεμα.Αν έχεις κανένα που να μπορει να σου κάνει μασαζάκι,δώστου μπας και επανέλθει το νευράκι στη θέση του. Σε καταλαβαίνω,είναι σπαστικό πολύ. Περαστικά σου. 3
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν δεν είχε λήξει θα το ένιωθες στο 6πλάσιο. καιει αρκετα και ετςι παντως. Οι ημερομηνιες ειναι κατ εκτιμιση παντα. Χαπια δεν θα επαιρνα αν ειχαν ληξει.Παραπανω καψιμο δεν ξερω αν παει
tasep Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Γι αυτές τις περιπτώσεις norgesic.Είναι μυοχαλαρωτικό.Εγώ με βαριά ψύξη, να μην κουνάω κεφάλι και να πονάω, σε 20 λεπτάκια ψιλοσυνήλθα.Μέχρι τότε (κάνα 3ωρο)είχα πάρει 2 depon και μια ένεση mesulid και ήμουν κοκκαλωμένος στο κρεββάτι.Κόντεψε να σκάσει η φούσκα μου. 1
sitiros22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ψύξη μου μυρίζει, το κλιματιστικό σε γ@μησε. Στο κλιματιστικό με ο,τι βολευεται ο καθενας
xrist0s4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βρες τις αγγελιες για μασαζ,πηγαινε κ στο τελος ζητα χαπι εντ...Με αυτο το χαπι θα σ περασουν ολα κ εγω την πατησα προχτες με τον ανεμηστηρα αλλα ευτυχως ελαφρα.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ναι εκει. Τι κανω; Δοκίμασε ότι βλέπεις εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=T2ZrFJqgG3w
Προτεινόμενες αναρτήσεις