Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ξυπνησα με πιασμενο ολο τον λαιμο, ειμαι ολη μερα σαν να με εχεις βαλει σε κρεμαστρα, γερνο το κεφαλι προς τα κατω.

Ισως φταιει το κακο στρωμα ή γιατι κοιμηθηκα με ανοιχτο κλιματιστικο.(το δευτερο ισως)

Εβαλα voltaren emugel, τιποτα. Μπορειτε να βοηθησετε;

Δημοσ.

Ετσι όπως το λες θυμίζει ραιβόκρανο αυτό που έπαθες. Να φανταστώ πίσω πλευρά του λαιμού με πορεία προς την πλάτη/ώμο; 

Δημοσ.

Ισως φταιει το κακο στρωμα ή γιατι κοιμηθηκα με ανοιχτο κλιματιστικο.(το δευτερο ισως)

Ψύξη μου μυρίζει, το κλιματιστικό σε γ@μησε.

κανε ερωτα 

Στο κλιματιστικό

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα κατι χειροτερο. Εβαλα λεοντος που εχει ληξει 6 χρονια :) καιει εδω και ωρες σαν να εχω εγκαυμα θερμοτητας.

Ελπιζω ετσι να ειναι το κανονικο και οχι γιατι εληξε :)

Δημοσ.

Αν δεν είχε λήξει θα το ένιωθες στο 6πλάσιο.

Πας και κανεις ένα ζεστό ντουζάκι.

Ρίχνεις ζεστό νεράκι εκει που είσαι πιασμένος.

Αν σε ανακουφίσει στο 90% τότε έπαθες ψύξη.Δεν είναι κακο να βάλεις θερμαντικές αλοιφές,έμπλαστρα και τέλος πάντων οτι το κρατά ζεστό.

Αν το ντουζάκι δεν σου κάνει τίποτα,μάλλον νευροκαβαλίκεμα.Αν έχεις κανένα που να μπορει να σου κάνει μασαζάκι,δώστου μπας και επανέλθει το νευράκι στη θέση του.

Σε καταλαβαίνω,είναι σπαστικό πολύ.

Περαστικά σου. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν είχε λήξει θα το ένιωθες στο 6πλάσιο.

καιει αρκετα και ετςι παντως. Οι ημερομηνιες ειναι κατ εκτιμιση παντα. Χαπια δεν θα επαιρνα αν ειχαν ληξει.

Παραπανω καψιμο δεν ξερω αν παει :)

Δημοσ.

Γι αυτές τις περιπτώσεις norgesic.Είναι μυοχαλαρωτικό.Εγώ με βαριά ψύξη, να μην κουνάω κεφάλι και να πονάω, σε 20 λεπτάκια ψιλοσυνήλθα.Μέχρι τότε (κάνα 3ωρο)είχα πάρει 2 depon και μια ένεση mesulid και ήμουν κοκκαλωμένος στο κρεββάτι.Κόντεψε να σκάσει η φούσκα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Βρες τις αγγελιες για μασαζ,πηγαινε κ στο τελος ζητα χαπι εντ...Με αυτο το χαπι θα σ περασουν ολα :P κ εγω την πατησα προχτες με τον ανεμηστηρα αλλα ευτυχως ελαφρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...