Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Αυτον τον μηνα ληγει η συνδεση μου με τον ΟΤΕ..

Για αρχη,σκεφτομαι να ληξει κ μετα απο μια μερα να κανω αιτηση σε νεο παροχο..

Το προγραμμα μου εχει 100 ευρω τελη αν φυγεις πριν ληξει..

Τους ειχα πει οτι θα φυγω,με πηρανε τηλεφωνο κ μου προτεινανε μια τρομερη προσφορα..

Να κρατησω δηλαδη το ιδιο παγιο..26 ευρω το μηνα παρακαλω με 60' σταθερα κ 30' κινητα..(ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ)

Τους ειπα οτι δεν ανανεωνω μ αυτη την τιμη κ μου λενε θα σας ξαναπαρουμε για καποια καλυτερη προσφορα..

Με πηρανε μετα απο κανα 10ημερο κ επειδη ημουν στο δρομο τους λεω παρτε με σε 5 λεπτα..

Ακομα παιρνουνε...

Την Wind δεν την εχω σε υποληψη,αλλα εχει οικονομικο συμβολαιο..

Εχετε να προτεινετε καποια εταιρεια?Να μην σερνεται το ιντερνετ..

Δημοσ.

για οικονομία μαλλον αλλα με 26 ευρώ μου έδωσαν εμενα απεριοόριστα σταθερά και μισή ωρα κινητά και 24 ιντρνετ αλλα δεν δέκτηκα 

για hol η nova ψαξε 

Δημοσ.

Οχι..αυτο το προγραμμα εκανα πρωτο γιατι ηταν το πιο οικονομικο..

60' σταθερα κ 30' κινητα..

Κ μου προτεινανε να κρατησω το ιδιο συμβολαιο στα ιδια λεφτα...

:shock:  :shock:  :shock:

Δημοσ.

24αρι ιντερνετ(λεμε τωρα),60' σταθερα κ 30' κινητα..

με 26 ευρω το μηνα..

Αυτο ηταν το πρωτο προγραμμα που εκανα επειδη δεν υπηρχε γραμμη..Κ ολοι οι αλλοι παροχοι ζητανε 80-90 ευρω τελη ενεργοποιησης..

Πλεον εχω φτασει να πληρωνω 28 ευρω το μηνα με τα φπα κλπ..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πακέτο (ούτε υπήρχε ποτέ) από την cosmote με 60 λεπττά σε σταθερά.
Το πακέτο που αναφέρεις (και είναι το μικρότερο) αφορά 24άρι internet, 250' σε αστικά και 30' σε κινητά.

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιος τρολλαρει ποιον...μπορεις να αναφερεις ΥΠΕΡαναλυτικα τι ειχε το παλιο σου προγραμμα και ποσα πληρωνες?

Μάλλον ξέρουμε ποιος τρολλάρει.

Δημοσ.

24αρι ιντερνετ(λεμε τωρα),60' σταθερα κ 30' κινητα..

με 26 ευρω το μηνα..

Αυτο ηταν το πρωτο προγραμμα που εκανα επειδη δεν υπηρχε γραμμη..Κ ολοι οι αλλοι παροχοι ζητανε 80-90 ευρω τελη ενεργοποιησης..

Πλεον εχω φτασει να πληρωνω 28 ευρω το μηνα με τα φπα κλπ..

Αρα υποθετω οτι εκει που λες μην ζηλευετε ειναι ειρωνικο ετσι?Γιατι το πακετο στην καλυτερη ειναι τραγικο και οτι χειροτερο εχω δει στο φορουμ! xD πως πιαστηκες τοσο κοτσος?

Δημοσ.

Αρα υποθετω οτι εκει που λες μην ζηλευετε ειναι ειρωνικο ετσι?Γιατι το πακετο στην καλυτερη ειναι τραγικο και οτι χειροτερο εχω δει στο φορουμ! xD πως πιαστηκες τοσο κοτσος?

Tο πακέτο που αναφέρει δεν υπάρχει (ούτε υπήρχε ποτέ) παρά μόνο στο μυαλό του. Μη τσιμπάτε :)

Δημοσ.

ρε φίλε 26 ευρώ είναι πολλά 

μίπως έχεις μονο νετ και τα πακέτα τα προστέτεςι έχτρα ;

πως λέγεται το πρόγραμμα σου; 

Δημοσ.

άρα δεν έχει 60 στθερα αλλά 250 αλλά ακριβό είναι εμένα με 26 μου πρότειαν απεριόριστα σταθερά +30κινητά

Προφανώς και δεν έχει το "πακέτο" που αναφέρει διότι πολύ απλά δεν υπάρχει (και δεν υπήρχε και ποτέ). Το έχω αναφέρει και πιο πριν.

Όσο για τα 26,11 είναι η τιμή καταλόγου. Από το retention desk (και από άλλα desk που δεν χρειάζεται να αναφερθούν) ανάλογα την περίπτωση θα σου κάνουν καλύτερες προσφορές (με βάση τις τρέχουσες καμπάνιες).

Δημοσ.

Μερικοι χαλαρωστε..

Οντως εκανα λαθος,250 λεπτα προς σταθερα εχω..

Απλα δν παιρνω σταθερα οποτε δν εδωσα κ ποτε σημασια..

Double play economy λεγεται το προγραμμα..

Κ ναι ημουν ειρωνικος με το μη ζηλευετε..

Ειναι τραγικο το προγραμμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...