μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τι τρέχει με του ταχυδρόμους; Τα μοιράζουν αφού μαζευτούν πολλά ή περνάνε κάθε μέρα από όλες τις πολυκατοικιές ακόμη και για 2-3 γράμματα; Παλιά παρήγγελνα πράγματα από ebay και σε 2-3 βδομάδες τα είχα. Τώρα εδώ και μήνες δέματα δεν έρχονται ποτέ ή κάνουν πάνω από μήνα να έρθουν. Τώρα έχω πράγματα που παρήγγειλα τη 1η Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουν έρθει. Επειδή πηγαίνω κάθε πρωί και βλέπω το τραπεζάκι με τα γράμματα, παρατήρησα ότι μόνο μια φορά την εβδομάδα υπάρχουν γράμματα. Συνήθως Παρασκευή. Ε λέω δε γίνεται. Πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα είμαστε. Δεν θα έπρεπε κάθε μέρα να έχουμε από κάτι;
marmagia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σε πολλές περιοχές δεν εχουμε ταχυδρόμο γιατι ηταν συμβασιούχοι και εχει λήξει η σύμβαση τους (η ετσι λενε τουλάχιστον)
l337 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τι τρέχει με του ταχυδρόμους; Τα μοιράζουν αφού μαζευτούν πολλά ή περνάνε κάθε μέρα από όλες τις πολυκατοικιές ακόμη και για 2-3 γράμματα; Παλιά παρήγγελνα πράγματα από ebay και σε 2-3 βδομάδες τα είχα. Τώρα εδώ και μήνες δέματα δεν έρχονται ποτέ ή κάνουν πάνω από μήνα να έρθουν. Τώρα έχω πράγματα που παρήγγειλα τη 1η Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουν έρθει. Επειδή πηγαίνω κάθε πρωί και βλέπω το τραπεζάκι με τα γράμματα, παρατήρησα ότι μόνο μια φορά την εβδομάδα υπάρχουν γράμματα. Συνήθως Παρασκευή. Ε λέω δε γίνεται. Πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα είμαστε. Δεν θα έπρεπε κάθε μέρα να έχουμε από κάτι; Με το ταχυδρομείο έχεις μιλήσει; Εδώ εμάς τα φέρνουν κάθε μέρα ακόμη κι αν είναι ένας φάκελος.
greengr21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Προσωπικη εμπειρια,σε σχετικα μικρη επαρχιακη πολη τα τελευταια δεματα απο Αγγλια μεσω ΕΛΤΑ εχουν ερθει μεσα σε 4-5 εργασιμες μερες,ενα δεμα μαλιστα το παραγγειλα δευτερα και το ειχα στα χερια μου παρασκευη.Σε μεγαλη πολη παλι μεσω ΕΛΤΑ παλι εκαναν γυρω στο μηνα,οποτε δεν ειναι παντου τα ιδια χαλια.
web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ειναι κατα τοπους το προβλημα. ο δικος μου ταχυδρομος με γνωριζει οντας συναδελφοι και μου τα αφηνει στην αυλη,καποιες φορες βλεπω 2-3 πιασμενα με λαστιχακι ( που σημαινει οτι δεν ειχε κατι για την συνοικια μου την προηγουμενη μερα ) και αλλες φορες μπορει να εχω 3 μερες σερι δεματα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μιλάμε για το ταχυδρομείο της Τούμπας, είναι δυνατόν να τους λείπουν υπάλληλοι; Θα πάω αύριο να ρωτήσω.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εμενα παλια τα δεματακια τα εφερνε,χτυπαγε κουδουνι και κατεβαινα και τα επαιρνα. Τωρα πλεον μ φερνει χαρτι ειδοποιησης μια φορα την βδομαδα και ετσι μαζευονται τα δεματα και παω και τα παιρνω 5-5 Τι να πεις...
web_assasin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) οταν τα στελνουν με απλη αποστολη ( σαν δεμα ) πας και τα παιρνεις. αν τα στειλουν σα γραμμα στα φερνουν σπιτι. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από web_assasin
papars Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Στο δήμο μου (Αγία Παρασκευή) δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα άτομα στο τμήμα διανομής. Κάθε 2-3 μέρες περνάω και παίρνω (από το κτήριο που γίνεται η διανομή) όλα τα γράμματα για την πολυκατοικία μου και ότι δέματα είναι χωρίς υπογραφή. Αλλιώς η διανομή γίνεται με το άτομο που υπάρχει ότι μέρα τύχει αφού κάθε μέρα καλύπτει και άλλη περιοχή. Αν υπάρχει δέμα με υπογραφή μπορεί να το φέρει ξώφαλτσα περνώντας για άλλη περιοχή αν και τελευταία δεν τα φέρνει ρίχνει χαρτάκι για παραλαβή από το τοπικό ταχυδρομείο.
BAC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σχετική ερώτηση με ΕΛΤΑ.Θέλω να στείλω ένα δέμα 10 κιλών περίπου από Θεσσαλονίκη στη Ρόδο.Στη σελίδα των ΕΛΤΑ λέει θα κάνει 3 εργάσιμες.Ισχύει; μου φαίνεται γρήγορο
torq Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 τι δουλεύει σωστά σε αυτή τη χώρα για να δουλεύουν τα ταχυδρομεία;
marmagia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Στο δήμο μου (Αγία Παρασκευή) δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα άτομα στο τμήμα διανομής. Κάθε 2-3 μέρες περνάω και παίρνω (από το κτήριο που γίνεται η διανομή) όλα τα γράμματα για την πολυκατοικία μου και ότι δέματα είναι χωρίς υπογραφή. Αλλιώς η διανομή γίνεται με το άτομο που υπάρχει ότι μέρα τύχει αφού κάθε μέρα καλύπτει και άλλη περιοχή. Αν υπάρχει δέμα με υπογραφή μπορεί να το φέρει ξώφαλτσα περνώντας για άλλη περιοχή αν και τελευταία δεν τα φέρνει ρίχνει χαρτάκι για παραλαβή από το τοπικό ταχυδρομείο. Και εγω Αγια Παρασκευή ειμαι και εχουμε προβλημα με αυτο. Βέβαια πρόσεξα αυτη την εβδομαδα πέρασαν 2 η 3 φορες. Λες να "γύρισε η τύχη" μας μετά 2 χρονια και να εχουμε διανομέα; τελευταία αν πήγαινες στο κέντρο διαλογής σε ρωταγαν αν εχεις ραντεβου.
torq Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 επίσης να πω πως ένας άλλος λόγος που ίσως καθυστερούν τα πακέτα (από εξωτερικό) είναι το τελωνείο. παραγγέλνω συχνά απ έξω κι ενώ συνήθως μου ερχόταν μέσα σε 20-30 μέρες, τώρα τελευταία το ξεφτυλίσανε. 40+ μέρες όλα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ακριβώς. Κι εμένα τόσο. Αλλά τι τελωνείο να περνάνε δεματάκια του 1 ευρώ από Κινα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα