ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω ενα pc τωρα κοντα στα 8 χρονια αλλα μπορώ να πω οτι για αυτα τα παιχνιδια που παιζω pro fifa αντε και κανα paladins η lol και δεν εχει θεμα αλλα πριν κανα 2 βδομαδες καταλαβα οτι κατι δεν πειγενε καλα και εβγαλα τον υπολογιστη να τον καθαρισω... Μετα απο κανα χρονο κιολας γτ λεω καλοκαιριασε και αρχισε να κολλαει οταν ανοιγα τα παιχνιδια . Στο internet δεν εχει κανενα προβλημα αλλα στα παιχνιδια παει 100% ο επερξεγαστης και αναγκαστικα κλεινω το παιχνιδι με το που το κλεισω επανερχετε στα κανονικα του ο επεξεργαστης! Για να επανελθω οταν ανοιξα το καπακι καταλαβα οτι η μια γωνια απο το ανεμιστιρακι της ψυκτρας του επερξεγαστη ειχε χαλασει μετα απο 8 χρονια και αυτη!! Αλαξα ψυχτρα και το προβλημα συνεχεισε να υπαρχει... εβαλα και μια αλλη καρτα γραφικων . Να ενημεροσω οτι πριν κανα 8μηνο αλλαξα και τροφοδοτικο και εβαλα ενα πιο παλιο που ειχα στα 370w της trust ενω ειχα ενα στα 500w αλλα τα προγραμματα που κατεβασα ειδα οτι δεν ειχα καποιο θεμα με την ταση . Επισης αγορασα και καινουργια καρτα δικτυου γτ παντα ειχα προβλημα με την προηγουμενη αλλα παλι οταν ανοιγα τα παιχνιδια 100% ο επεξεργαστης !!! Η καρτα γραφικων μου ειναι η GeForce 9800 GT ο επερξεγαστης ειναι ο intel core duo E8400 εχω και 4g ram δεν νομιζω να παιζουν καποιο ρολο η ram Εχω και 3 σκληρους δισκους αλλα μονο τους 2 χρησιμοποιω μια και το τροφοδοτικο δεν μπωρει και για τους 3! Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει ευχαριστω δεν μπορω για κανενα λογο να βρω τι φταει οταν ανοιγω τα παιχνδια!! Το μονο που δεν εχω αλλαξει ειναι επερξεγαστης για να βρω το προβλημα... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από ΗΛΕΙΑ Power
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, καταρχήν θεςαλλαγή τροφοδοτικού ανεξάρτητα του προβλήματος. Κατα δεύτερον, τρέξε το malwarebytes και πες μας αποτελέσματα. 1
ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. Ειχα σκοπο να αλλαξω το τροφοδοτικο αλλα εμεινα ανεργος... σε 1 βδομαδα ξανα πιανω δουλεια οποτε οταν μαζεψω λιγα χρηματα θα το αλλαξω! Καλησπέρα, καταρχήν θεςαλλαγή τροφοδοτικού ανεξάρτητα του προβλήματος. Κατα δεύτερον, τρέξε το malwarebytes και πες μας αποτελέσματα. το εκανα αλλα παλι δεν εκανε τπτ βρεικε 43 threats αλλα παλι στα παιχνιδα παει 100% η χρηση του επεξεργαστη!
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Έσβησε τα προβλήματα? Ψιλολογικό να πάει 100% αλλά θέλω να αποκλείσω το ζήτημα miner. 1
ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 ναι τα εσβησε τα προβληματα Έσβησε τα προβλήματα? Ψιλολογικό να πάει 100% αλλά θέλω να αποκλείσω το ζήτημα miner. εκανα και 2η φορα και 3η μεχρη να μου βγαλει 0 αλλα τπτ
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τρέξε κάνα παιχνίδι που σε φτάνει 100% σε παράθυρο και έχε δίπλα το core temp και το gpu-z και βλέπε συχνότητες όχι θερμοκρασίες ή ποσοστά αλλά συχνότητες.Ενδέχεται με την ψήκτρα να έπαθε ζημιά και να τρέχει σε χαμηλότερες συχνότητες οπότε εκεί που πριν είχες χαμηλότερη χρήση τώρα να σου ρίχνει 100άρια. Και όπως λέει και ο sheo αφού το τροφοδοτικό δεν αντέχει τρίτο δίσκο δεν αντέχει και όταν τρέχουν όλα στο φουλ. 1
ΗΛΕΙΑ Power Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τρέξε κάνα παιχνίδι που σε φτάνει 100% σε παράθυρο και έχε δίπλα το core temp και το gpu-z και βλέπε συχνότητες όχι θερμοκρασίες ή ποσοστά αλλά συχνότητες. Ενδέχεται με την ψήκτρα να έπαθε ζημιά και να τρέχει σε χαμηλότερες συχνότητες οπότε εκεί που πριν είχες χαμηλότερη χρήση τώρα να σου ρίχνει 100άρια. Και όπως λέει και ο sheo αφού το τροφοδοτικό δεν αντέχει τρίτο δίσκο δεν αντέχει και όταν τρέχουν όλα στο φουλ. Αλλαξα ψυκτρα εβαλα μια αλλη ειναι καπως καλητερα ! εκανα και αυτο που μου ειπες ετρεξα το pro σε παραθυρο αν εννοεις για τον επξεργαστη στης ιδιες συχνοτητες τρεχει οπως πριν! Τωρα περασα σε νησι για δουλεια και εχω αλλο προβλημα δεν λειτουργει το hotspot στο λαπτοπ μου αυτη η χρονια μου εχει παει κατα διαολου αν μπωρει καποιος να με βοηθησεις σε αυτο ας τσεκαρει εδω http://www.insomnia.gr/topic/649042-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-wifi-hot-spot/ Ευχαριστω παντος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα