kleo1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Είναι μέχρι να σου τύχει και σένα κάποια παρόμοια περίπτωση... λέω αν ήμουν στην περίπτωση στης θείας θα παίρναν όλοι δρόμο. τώρα αν ήμουν στους συγγενείς....δε ξέρω μπορεί να πλακωνόμουν
Zerg13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 10 χιλιάρικα στον καθένα από ο,τι μου είπε. Πριν κανα δίμηνο ήρθε και μου ζητούσε λογαριασμό στην τράπεζα να μου βάλει λέει τα δικά μου και την έστειλα. Της είπα ότι δεν ήθελα να με κυνηγάει η εφορία και τέτοια. Γενικότερα τώρα τελευταία κανα δυο χρόνια όπως σας είπα την έπιασε ο πόνος. Με μένα, γιατί με τους υπόλοιπους είχε σχέσεις. Τσακωνοταν βέβαια με κανένα ανήψι κατά καιρούς κ δεν μιλάγανε για χρόνια. Δεν θέλω σχέσεις γιατί είναι κακιασμένη κ κουτσομπόλα. Φανταστείτε ότι πριν 2 1/2 χρόνια που παντρεύτηκα, μου πέταξε την πρόσκληση στα μούτρα επειδή θα έκανα γάμο στο δημαρχείο. Το τι μου ειχε σουρει γύρω γύρω δεν λέγεται... Ούτε τα λεφτά της θέλω ούτε τα καλά της... Όσο για σας που λέτε ότι πλακώνομαι κ καίγομαι για τα λεφτά, περαστικά. Απλά,ήθελα να επιβεβαιώσω με τι έχω να κάνω... Δεν νομιζω να σε πιασει η εφορια για εμβασμα. Μπορεις να δηλωσεις δωρεα ετσι κι αλλιως αν θες να εισαι νομοτυπος. . μην λαμβανεις σοβαρα τι λενε εδω, κανε οτι ειναι να κανεις προς το συμφερον σου. Αν δεν θες, εγω ειμαι εδω για να τα λαβω. Να σου στειλω το iban μου να το προωθησεις αλλαξα γνωμη θεια πες Οσο για αυτα που λες, σε καταλαβαινω. Θες να τις πεταξεις τα χρηματα στα μουτρα αλλα εσυ θα χασεις
paperscore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν νομιζω να σε πιασει η εφορια για εμβασμα. Μπορεις να δηλωσεις δωρεα ετσι κι αλλιως αν θες να εισαι νομοτυπος. . μην λαμβανεις σοβαρα τι λενε εδω, κανε οτι ειναι να κανεις προς το συμφερον σου. Αν δεν θες, εγω ειμαι εδω για να τα λαβω. Να σου στειλω το iban μου να το προωθησεις αλλαξα γνωμη θεια πες Οσο για αυτα που λες, σε καταλαβαινω. Θες να τις πεταξεις τα χρηματα στα μουτρα αλλα εσυ θα χασεις Δεν θα γίνω πλούσιος φίλε μου αν πάρω 10 χιλιάρικα, ούτε φτωχός αν δεν τα πάρω. Τη δουλίτσα μας την έχουμε με τη γυναίκα μου, δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, μένουμε σε δικό μας σπίτι κ έχουμε κ κάτι λίγα στην άκρη. Όποτε ας πάνε να γαμηθουνε. Σορού για το Γαλλικό!
τότε τι κρίμα Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει σε έναν αγγελικό κόσμο. Η υπάλληλος στην τράπεζα είπε στη θεία μου να έχει μόνο το δικό της όνομα ώστε σε περίπτωση θανάτου να μοιραστούν ισόποσα σε όλα τα ανήψια. Η μια ανήψια όμως, έψησε τη θεία ότι η υπάλληλος της έλεγε μαλακιες, ότι θα πεθάνει κ δεν θα πάρουμε εμείς τα ανήψια τίποτα, αλλά θα τα πάρει όλα η εφορία. Της είπε λοιπόν να βάλει συνδικαιούχους κ ότι μόνο έτσι θα μοιραστούν σε όλους τα λεφτά. Προφανώς η θεία δεν έχει ιδέα κ πιστεύει ότι της λέει. Ότι και καλά είναι ο μόνος τρόπος να μοιραστούν τα λεφτά. Θα τα βγάλουνε αυτές, τα 3 άτομα δλδ κ θα μας τα μοιράσουν κ σε μας τους υπόλοιπους. Εδώ γελάνε.... πυρ,γυνή και θάλασσα.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα