Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν απλα τραβηξουν τα χρηματα και τα μοιρασουν οι συνδικαιουχοι; Πως θα τους βρει το κρατος;

Απλά δεν θα τους βρει. Εκτός βέβαια αν τα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν αγορές που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες, οπότε θα τους πιάσει έτσι.

Δημοσ.

Αν υπάρχουν συνδικαιούχοι, τότε οποιαδήποτε στιγμή(άσχετα αν ζει ή όχι η θεία) κάθε ένας από τους συνδικαιούχους μπορεί να τα πάρει όλα.

Αν δεν υπάρχουν συνδικαιούχοι, τότε όταν "αποδημήσει εις κύριον" η θεία θα τα κληρονομήσουν τα ανίψια αφού πρώτα πληρώσουν τον φόρο κληρονομιάς που τους αναλογεί. Μόνο το φόρο, δεν θα τα πάρει όλα η εφορία.

Κανένα μπέρδεμα δεν βλέπω εγώ.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει σε έναν αγγελικό κόσμο. Η υπάλληλος στην τράπεζα είπε στη θεία μου να έχει μόνο το δικό της όνομα ώστε σε περίπτωση θανάτου να μοιραστούν ισόποσα σε όλα τα ανήψια.

Η μια ανήψια όμως, έψησε τη θεία ότι η υπάλληλος της έλεγε μαλακιες, ότι θα πεθάνει κ δεν θα πάρουμε εμείς τα ανήψια τίποτα, αλλά θα τα πάρει όλα η εφορία. Της είπε λοιπόν να βάλει συνδικαιούχους κ ότι μόνο έτσι θα μοιραστούν σε όλους τα λεφτά. Προφανώς η θεία δεν έχει ιδέα κ πιστεύει ότι της λέει. Ότι και καλά είναι ο μόνος τρόπος να μοιραστούν τα λεφτά. Θα τα βγάλουνε αυτές, τα 3 άτομα δλδ κ θα μας τα μοιράσουν κ σε μας τους υπόλοιπους. Εδώ γελάνε....

Δημοσ.

Για ποσα χρηματα μιλαμε;

Καλα πως το δεχεσαι; Εγω θα τις επιανα αυτες/αυτους που το καναν και θα τους εκανα ασηκωτους.

Πηγαινε στην Θεια και πες να μπεις και εσυ γιατι θελουν να σας πεταξουν εξω.

Δημοσ.

Για ποσα χρηματα μιλαμε;

Καλα πως το δεχεσαι; Εγω θα τις επιανα αυτες/αυτους που το καναν και θα τους εκανα ασηκωτους.

Πηγαινε στην Θεια και πες να μπεις και εσυ γιατι θελουν να σας πεταξουν εξω.

Κοντεύω 40 και ανάθεμα και την έχω δει 20 φορές στη ζωή μου. Τώρα τα δυο τελευταία χρόνια την έπιασε ο πόνος κ με θυμήθηκε. Τα συγκεκριμένα μου ξαδέρφια το ίδιο. Δεκάρα δεν δίνω ούτε για τα λεφτά τους ούτε για τις μαλακιες τους. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ για την πουστια.

Δημοσ.

Κοντεύω 40 και ανάθεμα και την έχω δει 20 φορές στη ζωή μου. Τώρα τα δυο τελευταία χρόνια την έπιασε ο πόνος κ με θυμήθηκε. Τα συγκεκριμένα μου ξαδέρφια το ίδιο. Δεκάρα δεν δίνω ούτε για τα λεφτά τους ούτε για τις μαλακιες τους. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ για την πουστια.

Ρωτησα παραπανω δεν μου απαντησαν. Αν ενας συνηδιοκτητης τα τραβηξει ολα , η τραπεζα τα δινει οκ, αλλα μετα ισως να μπορει να γινει δικαστηριο και να ζητησει ο αλλος. ( δεν εχει αμεση σχεση με το θεμα γιατι δεν εισαι συνηδιοκτητης πληροφοριακα ρωταω).

Επισης, μην προδικαζεις την πουστια, ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Το δικαιο ειναι οποιος την προσεξει τρεξει, να παρει κσι τα λεφτα οποτε αν τυχον εχει πιο στενες σχεσεις με καποια ανιψια δεν ειναι πουστια να παρουν και τα λεφτά

Δημοσ.

Αν την μια χρονια εχεις καταθεσεις 5.000 και του χρονου 155.000 δεν σου κανουν τιποτα;

Μπερδεύεσαι... αν είσαι συνδικαιούχος σε λογαριασμό που έχει 150.000€, πως ακριβώς γίνεται τη μια χρονιά να έχεις καταθέσεις μόνο 5.000€?

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει σε έναν αγγελικό κόσμο. Η υπάλληλος στην τράπεζα είπε στη θεία μου να έχει μόνο το δικό της όνομα ώστε σε περίπτωση θανάτου να μοιραστούν ισόποσα σε όλα τα ανήψια.

Η μια ανήψια όμως, έψησε τη θεία ότι η υπάλληλος της έλεγε μαλακιες, ότι θα πεθάνει κ δεν θα πάρουμε εμείς τα ανήψια τίποτα, αλλά θα τα πάρει όλα η εφορία. Της είπε λοιπόν να βάλει συνδικαιούχους κ ότι μόνο έτσι θα μοιραστούν σε όλους τα λεφτά. Προφανώς η θεία δεν έχει ιδέα κ πιστεύει ότι της λέει. Ότι και καλά είναι ο μόνος τρόπος να μοιραστούν τα λεφτά. Θα τα βγάλουνε αυτές, τα 3 άτομα δλδ κ θα μας τα μοιράσουν κ σε μας τους υπόλοιπους. Εδώ γελάνε....

To είπαμε και πριν και τώρα άλλη μία, η μόνη δίκαιη λύση είναι ένα όνομα στον λογαριασμό και το κυριότερο διαθήκη. Γράφει μία η θεία και όταν αποδημήσει, ανοίγεται και τα λεφτά/περουσιακά στοιχεία μοίραζονται όπως ήθελε εκείνη.

Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Προφανώς και καίγεσαι για τα μπικικίνια όσο υπεράνω και αν προσπαθείς να το παίξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτησα παραπανω δεν μου απαντησαν. Αν ενας συνηδιοκτητης τα τραβηξει ολα , η τραπεζα τα δινει οκ, αλλα μετα ισως να μπορει να γινει δικαστηριο και να ζητησει ο αλλος. ( δεν εχει αμεση σχεση με το θεμα γιατι δεν εισαι συνηδιοκτητης πληροφοριακα ρωταω).

Επισης, μην προδικαζεις την πουστια, ποτε δεν ξερεις.

δεν μπορεις να κανεις κατι εμενα ο πατριος μου οταν πεθανε η μανα μου πηρε ολα τα λεφτα ρωτησα την συμβολαιογραφο αν μπορω να κανω κατι και μου ειπε οχι

Δημοσ.

δεν μπορεις να κανεις κατι εμενα ο πατριος μου οταν πεθανε η μανα μου πηρε ολα τα λεφτα ρωτησα την συμβολαιογραφο αν μπορω να κανω κατι και μου ειπε οχι

Για συνιδιοκτητες λεμε, αν ο ενας αδειασει τον λογαριασμο, αν εχει δικαιωμα για δικαστηριο ο αλλος συνιδιοκτητης.

Χωρις να εχει αμεση σχεση, γιατι ο TS δεν ειναι.

Η θεια νομιζει οτι θα τα παρετε ολοι, οποτε σε κλεβουν, αν ειναι ολα οπως τα λες.

Ναι τωρα την επιασε ο πονος, ειπε να σας τα μοιρασει. Κατι αλλοι τα δινουν στην Εκκλησια ή τα παιρνει το κρατος. Καλυτερα δεν ειναι;

Για ποσα μιλαμε ξερεις;

Δημοσ.

άσχετο αλλά αν ήμουν στη θέση της θείας δε θα έπαιρνε φράγκο κανείς.

θα τους διαολόστελνα όλους,

αυτό το πράγμα, που το έχω δει και αλλού, να πλακώνονται κάποιοι για κάτι που δε τους ανήκει είναι εξοργιστικό.

μου θυμίζει το ..2 γάιδαροι εμάλωναν σε ξένο αχυρώνα

Δημοσ.

άσχετο αλλά αν ήμουν στη θέση της θείας δε θα έπαιρνε φράγκο κανείς.

θα τους διαολόστελνα όλους,

αυτό το πράγμα, που το έχω δει και αλλού, να πλακώνονται κάποιοι για κάτι που δε τους ανήκει είναι εξοργιστικό.

μου θυμίζει το ..2 γάιδαροι εμάλωναν σε ξένο αχυρώνα

Είναι μέχρι να σου τύχει και σένα κάποια παρόμοια περίπτωση...

• Like 1
Δημοσ.

Για συνιδιοκτητες λεμε, αν ο ενας αδειασει τον λογαριασμο, αν εχει δικαιωμα για δικαστηριο ο αλλος συνιδιοκτητης.

Χωρις να εχει αμεση σχεση, γιατι ο TS δεν ειναι.

Η θεια νομιζει οτι θα τα παρετε ολοι, οποτε σε κλεβουν, αν ειναι ολα οπως τα λες.

Ναι τωρα την επιασε ο πονος, ειπε να σας τα μοιρασει. Κατι αλλοι τα δινουν στην Εκκλησια ή τα παιρνει το κρατος. Καλυτερα δεν ειναι;

Για ποσα μιλαμε ξερεις;

10 χιλιάρικα στον καθένα από ο,τι μου είπε. Πριν κανα δίμηνο ήρθε και μου ζητούσε λογαριασμό στην τράπεζα να μου βάλει λέει τα δικά μου και την έστειλα. Της είπα ότι δεν ήθελα να με κυνηγάει η εφορία και τέτοια. Γενικότερα τώρα τελευταία κανα δυο χρόνια όπως σας είπα την έπιασε ο πόνος. Με μένα, γιατί με τους υπόλοιπους είχε σχέσεις. Τσακωνοταν βέβαια με κανένα ανήψι κατά καιρούς κ δεν μιλάγανε για χρόνια. Δεν θέλω σχέσεις γιατί είναι κακιασμένη κ κουτσομπόλα. Φανταστείτε ότι πριν 2 1/2 χρόνια που παντρεύτηκα, μου πέταξε την πρόσκληση στα μούτρα επειδή θα έκανα γάμο στο δημαρχείο. Το τι μου ειχε σουρει γύρω γύρω δεν λέγεται... Ούτε τα λεφτά της θέλω ούτε τα καλά της...

Όσο για σας που λέτε ότι πλακώνομαι κ καίγομαι για τα λεφτά, περαστικά. Απλά,ήθελα να επιβεβαιώσω με τι έχω να κάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...