Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, τις τελευταίες δυο βδομάδες συχνά πυκνά έρχεται ένα μικρο γατάκι στο μπαλκόνι μου και κάθετε. Του έχω νερό και το ταΐζω και παίζουμε όταν είναι στο μπαλκόνι μου. Τις τελευταίες δυο μέρες είχε εξαφανιστεί και σήμερα όταν γύρισα από το μάθημα που έδινα, το βρήκα να τρώει ένα κρουσαν σοκολάτα που είχε πετάξει στο χωράφι μπροστά στο μπαλκόνι μου ένας ηλίθιος γείτονας μου απο τις εστίες της σχολή μου. Όταν σηκώθηκε και ήρθε προς τα έμενα, είδα να κουτσαίνει το πίσω δεξί πόδι του. Δεν έχει πολυ ενεργεία και άλλες φόρες όταν το χάιδευα στην κοιλιά, έβγαζε νυχια για να παίξουμε, σήμερα με άφησε να το χαϊδέψω και άπλα με έγλυφε χωρίς να βγάλει νυχια για να με γρατσουνίσει. Λέτε η σοκολάτα που έφαγε να του προκάλεσε πρόβλημα με το πόδι και γενικα στην συμπεριφορα του (νευρικό πρόβλημα); Ξερω πως η σοκολάτα σε σκυλιά και γατιά είναι επικίνδυνη αλλα δεν το πρόλαβα το γατί πριν φάει το κρουσαν. Τι μου προτείνετε να κάνω (οικονομικά είμαι πολύ στενά για μεγάλα έξοδα);

post-223096-0-70201400-1499353411_thumb.jpg

post-223096-0-77932600-1499353417_thumb.jpg

post-223096-0-05315300-1499353422_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγξα το ποδι της και δεν φαίνεται να εχει πατησει κατι, επίσης επιασα απαλα τα κοκάλα των ποδιων της και της λεκανης της και ολα φαινονται οκ.

Μόλις παρατήρησα οτι όταν την ακουμπάω στο κόκκαλο - μυ του μηρού της αντιδρά

Δημοσ.

Αρχικά, ποοολύ χλωμό να φταίει η σοκολάτα. Στην φώτο φαίνεται να μην το λυγίζει (η τελευταία άρθρωση είναι κάτι σαν τον αστράγαλό μας). Το πιθανότερο είναι ορθοπεδικό οπότε πρέπει να το πας σε γιατρό. Είτε το χτύπησε άνθρωπος είτε χτύπησε πολεμώντας άλλο γατί, δεν μπορείς να ξέρεις. 

Από εκεί και πέρα λογικό είναι να μην παίζει όπως έπαιζε γιατί σίγουρα πονάει.

Πάντως εγκυκλοπαιδικά εμάς ο ένας ο αρσενικός μας ήρθε χτυπημένος και κούτσενε και κλασικά το ρίξαμε στους κακούς τους ανθρώπους που τα χτυπάνε. Όταν έγιναν οι εξετάσεις αποδείχθηκε ότι ήταν δάγκωμα ακριβώς πάνω στην άρθρωση οπότε δεν φαινόταν καθόλου (ούτε αίμα ούτε τπτ). 

Απλά αν ζορίσεσαι οικονομικά πες το στο γιατρό από την αρχή. Λογικά και λίγο να κοιτάξει θα καταλάβει αμέσως. Μετά αν σου πει ότι είναι μεγάλη ιστορία τότε ψάξε τίποτα στη γειτονιά για αυτούς που τα ταίζουν μήπως μπορούν να σε υποστηρίξουν οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.

έχει χτυπήσει στο πόδι .. Αν δεν έχει πρηστεί δεν έχει κάτι σοβαρό με τις ημέρες θα περάσει μόνο του..

Συνήθως γίνεται σε καυγά με άλλο γατί..

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας. Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο που την εξέτασε και μου είπε ότι τελικά δεν έχει κάποιο σπάσιμο, απλά θα μάλωσε με κανένα άλλο γατί και την χτύπησε στο πόδι. Θα περάσει με τον καιρό μου είπε. Δεν δέχτηκε να πάρει λεφτά και της έκανε δώρο και ένα λουτρινο ποντίκι.

• Like 18
Δημοσ.

Μπράβο στον γιατρό και μπράβο σε σένα που δεν το άφησες και το πήγες στον κτηνίατρο να το δει.

• Like 11
Δημοσ.

Αν και γενικά όταν ερχετε στο μπαλκόνι μου, ερχετε με γεμάτο στομάχι, της βγάζω μαγειρεμένο μοσχαράκι ή καθαρό μαγειρεμένο χοιρινό αν την δω να πεινάει. Επειδη μπροστα απο το σπιτι μου εχει ενα τεραστιο χωραφι (εντος campus), την εχω δει οτι με το που βγει ο ηλιος παει για κυνήγι. Θα της παρω σημερα κροκέτες για οσο εχει χτυπημένο ποδι και δεν μπορεί να κυνηγήσει.

Δημοσ.

Καλα νερο εχει παντα σε ενα ταψακι 500ml. Την ημερα πινει περιπου 10-20ml αλλα εγω του βαζω καθε μερα φρεσκο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...