Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς μαγαζιά με βότανα που έχουν μεγάλη γκάμα αλλα και φέρνουν και ότι τους ζητήσεις?
Ενδιαφέρομαι να βρω Calea Zacatechichi και κάποια ακόμα αλλα δεν ξέρω που να ψάξω, δεν θέλω να πάρω απο εξωτερικό κλπ , με ενδιαφέρει για Ελλάδα .

thanks 

Δημοσ.

Στην Αθηνας υπαρχει το μπαχαρικα Fotsi και στο Πειραια ο Πιπερομυλος και ο Μανδραγορας. Παρεπιπτωντος απο αυτα που διαβαζω ειναι ψυχοτροπο φυτο, δεν γνωριζω αν ειναι σε καποια απαγορευμενη λιστα. Αλλαζουν και διαρκως αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Παρεπιπτωντος απο αυτα που διαβαζω ειναι ψυχοτροπο φυτο

Σε thread του νίκοτς μπήκες. Τι περίμενες; Να ψάχνει που θα βρει χαμομήλι; :)

• Like 3
Δημοσ.

απότι έχω διαβάσει μέχρι πρόσφατα δεν είχε απαγορευθεί σε καμία χώρα οπότε υποθέτω πως δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση. Αν βρω σε μαγαζί κ το κάνουν εισαγωγή υποθέτω πως δεν θα ειναι απαγορευμένο , αν και θα ρίξω μια ματιά καλού κακού στην λίστα αν τελικά το βρω.

λολ  :-D

Δημοσ.

Ειναι παρα παρα πολλα τα φυτα οπου εχουν ψυχοτροπες δραστικες ουσιες, ακομα και πολυ κοινα οπου χρησιμοποιουμε στη καθημερινοτητα μας. Δεν εχω ιδεα ομως τι γινεται νομικα, παρα το οτι αλλαζουν αυτες οι λιστες διαρκως. Δεν αξιζει να μπλεξει κανεις, ποσο μαλλον οταν δεν εχει κατι τετοιο για σκοπο.

απότι έχω διαβάσει μέχρι πρόσφατα δεν είχε απαγορευθεί σε καμία χώρα οπότε υποθέτω πως δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση. Αν βρω σε μαγαζί κ το κάνουν εισαγωγή υποθέτω πως δεν θα ειναι απαγορευμένο , αν και θα ρίξω μια ματιά καλού κακού στην λίστα αν τελικά το βρω.

Κατι ακομα, εχω πετυχει κατα καιρους διαφορα καταστηματα οπου εισαγουν ας πουμε περιφερειακα και συνεργα για διαφορες θρησκειες, αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει πως καποιο απο αυτα φερνει εκχυλισμα πεγιοτ, οποτε ενδεχομενος να το βρεις σε καποιας τετοιας φυσης επιχειρηση.

Υγ. Παπαλα και το πεγιοτ.

http://flashnews.gr/post/191635/kaliergouse-pares8isiogonous-kaktous-sto-re8imno

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες ΔΕΝ είναι peyote (lophophora williamsii).

Ειναι παρα παρα πολλα τα φυτα οπου εχουν ψυχοτροπες δραστικες ουσιες, ακομα και πολυ κοινα οπου χρησιμοποιουμε στη καθημερινοτητα μας.

Ισχύει. nutmeg (μοσχοκάρυδο). Δεν γράφω όμως περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

Αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες ΔΕΝ είναι peyote (lophophora williamsii).

Οχι δεν ειναι, αλλα οπως και δεκαδες αλλα ειδη κακτων/κακτομορφων, εχουν ψυχοτροπικες δραστικες ουσιες. Ειναι που θα πεσεις μου ειπε καποιος που ασχολειται με κακτους, αυτοι το πηγανε στο εμποριο ομως και την πατησαν.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι, αλλα οπως και δεκαδες αλλα ειδη κακτων/κακτομορφων, εχουν ψυχοτροπικες δραστικες ουσιες. Ειναι που θα πεσεις μου ειπε καποιος που ασχολειται με κακτους, αυτοι το πηγανε στο εμποριο ομως και την πατησαν.

Αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες είναι κάκτοι του san pedro. Πράγματι οι παραπάνω κάκτοι (με κορυφαίο το peyote) είναι ψυχότροπα και όπως και η mescaline και το special-K θέλουν τεράστια προσοχή. Αυτά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...