niksor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αγόρασα ένα αντικείμενο αξίας 25 euro και μετά βγήκε όχι έχω μείον 20 euro στο paypal. Ενώ ο λογαριασμός τράπεζας έχει πάντα το λιγότερο 100 euro. Τέλοσπαντων διαλέγω μετά να τα πάρει από την τράπεζα ώστε να φύγει το χρέος και μου λέει θέλει 1 με 2 εργάσιμες. Έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα τίποτα, το έψαξα να βγάλω άκρη από το help που έχουν και είναι αυτόματες ερωτοαπαντήσεις. άντε βγάλε άκρη. και δεν μπορώ να παραγγείλω τίποτα τώρα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Το παυπαλ δεν παίρνει χρήματα απο τραπεζικούς λογαριασμούς, μονο στέλνει, το αρνητικό ποσο δεν το καταλαβαίνω, πως σου επέτρεψε το παυπαλ αν κανεις αγορα πάνω απο αυτα του ειχες? Προφανώς κατι κανεις λαθος
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μήπως βλέπεις κάποιο refund και γράφει -20 ευρω πχ? Να χρέωσε παραπάνω από το υπόλοιπο που είχες balance η στην κάρτα το θεωρώ χλωμό εδώ κόβει συναλλαγές ακόμα και για 1 λεπτό 1
niksor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μήπως βλέπεις κάποιο refund και γράφει -20 ευρω πχ? Να χρέωσε παραπάνω από το υπόλοιπο που είχες balance η στην κάρτα το θεωρώ χλωμό εδώ κόβει συναλλαγές ακόμα και για 1 λεπτό https://postimg.org/image/rgtv3yemp/ Aυτο μου λεει, πάτησα add money to your balance so its not negative, μου έβγαλε αυτό : https://postimg.org/image/ik2q8f1id/ Διάλεξα και την πρώτη επιλογή και την δεύτερη και δεν την δέχτηκε, την τρίτη δεν την διάλεξα γιατί είναι χρονοβόρα.
niksor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Προσπάθησα να το πληρώσω απο τον τραπεζικό μου λογαριασμό σε μια ερώτηση που μου έγινε αλλά δεν έγινε και μετά μου έβγαλε αυτό : https://postimg.org/image/sbckyh3mj/ Eννοεί οτι πρέπει να κάνω εκεί έμβασμα το ποσό που αναφέρετε για να λυθεί το πρόβλημα? Δεν ξέρω καλά Αγγλικά και είναι επείγον να παραγγείλω κάτι για την δουλειά. SOΟΟΟΟS
spartak1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εχεις ebanking; αν ναι σε ποια τράπεζα; Θα σου κοστίσει 1 ευρω για να στείλεις χρήματα στο Balance του Paypal και θα φανούν Τριτη μεσημέρι το νωρίτερο αν τα στείλεις σήμερα ή αύριο πρωι
niksor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εχεις ebanking; αν ναι σε ποια τράπεζα; Θα σου κοστίσει 1 ευρω για να στείλεις χρήματα στο Balance του Paypal και θα φανούν Τριτη μεσημέρι το νωρίτερο αν τα στείλεις σήμερα ή αύριο πρωι Oχι δεν έχω, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, αν παω στην τράπεζα και κάνω το έμβασμα στον λογαριασμό που μου λεει ,αρκει ή θα τα στείλω τσάμπα? Αν ήξερα καλά Αγγλικά καλά θα ήτανε.
spartak1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Oχι δεν έχω, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, αν παω στην τράπεζα και κάνω το έμβασμα στον λογαριασμό που μου λεει ,αρκει ή θα τα στείλω τσάμπα? Αν ήξερα καλά Αγγλικά καλά θα ήτανε. Αν πας απο το ταμείο το έμβασμα θα σου κοστίσει ακριβότερα (το πόσο ακριβως εξαρταται απο την τράπεζα σου). Εννοείται ότι ο τραπεζικός λογαριασμός απο τον οποίο θα στείλεις τα χρήματα πρεπει να εχει το ίδιο ονομα με αυτο που φαίνεται στο paypal 1
niksor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν πας απο το ταμείο το έμβασμα θα σου κοστίσει ακριβότερα (το πόσο ακριβως εξαρταται απο την τράπεζα σου). Εννοείται ότι ο τραπεζικός λογαριασμός απο τον οποίο θα στείλεις τα χρήματα πρεπει να εχει το ίδιο ονομα με αυτο που φαίνεται στο paypal Δεν με πειράζει αρκεί που γίνετε , με ebanking δεν θέλω να μπλέξω . Ευχαριστώ Γιατι έγινε όλη αυτή η φασαρία δεν μπορώ να καταλάβω. Στην τράπεζα έχω τουλάχιστον 100 ευρώ παντα και όποτε έκανα παραγγελίες τα έπερνε αυτόματα και πλήρωνε τον πωλητή.
SakislolGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Το παυπαλ δεν παίρνει χρήματα απο τραπεζικούς λογαριασμούς, μονο στέλνει, το αρνητικό ποσο δεν το καταλαβαίνω, πως σου επέτρεψε το παυπαλ αν κανεις αγορα πάνω απο αυτα του ειχες? Προφανώς κατι κανεις λαθος εγω γιατι θυμαμαι οτι δεν ειχα καθολου λεφτα στο pp και μεσω αυτου αγορασα ενα προιον. Δλδ το παυπαλ τραβηξε απο την καρτα (τραπεζα) μαλλον εννοεις οτι δεν γινεται να τραβηξει απο iban συνδεση. Απο συνδεδεμενη visa μπορει. δεν θυμαμαι και καλα γιατι παει καιρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα