Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα εινα ψιλα γραμματα που τα κανουν ολοι,πχ γιαουρτι απο 100%ελληνικο γαλα,μπιφτεκι απο 100% ελληνικο μοσχαρισιο κιμα και αμετρητα αλλα.Απατεωνας πχ θα ηταν αν ελεγε οτι το κινητο που πουλαει εχει σημα εκει που δεν εχει κανενα αλλο παιρνοντας σημα απο δορυφορο

Λάθος κάνεις, οτιδήποτε προϊόν πουλάς και αναφέρεις ψευδή χαρακτηριστικά που δεν ισχύουν για να ωθήσεις κόσμο να το αγοράσει τότε είσαι απατεώνας. Η διαφορά με την δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις είναι οτι ο δεύτερος με το σήμα είναι ακόμα μεγαλύτερος απατεώνας από τους πρώτους.

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος κάνεις, οτιδήποτε προϊόν πουλάς και αναφέρεις ψευδή χαρακτηριστικά που δεν ισχύουν για να ωθήσεις κόσμο να το αγοράσει τότε είσαι απατεώνας. Η διαφορά με την δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις είναι οτι ο δεύτερος με το σήμα είναι ακόμα μεγαλύτερος απατεώνας από τους πρώτους.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι τι αναφέρει η συσκευασία του προϊόντος και τα έγγραφα μέσα σε αυτήν και εγώ είμαι σίγουρος ότι το ζερ δεν γράφει made in Greece για να τον κυνηγήσει κάποιος.Ακομα και το site του που έριξα μια μάτια δεν αναφέρει πουθενά για κινητά ελληνικής κατασκευής.

Το ότι λέει σε μια εκπομπή ¨το ελληνικό κινητο¨ δεν τον κάνει απατεώνα αφού μπορεί να επκαλεστει ότι είναι προϊόν μιας ελληνικής εταιρίας που φτιάχνεται αλλου.Λαμογιο ή ανήθικο μπορείς να τον πεις απατεώνα όμως δεν νομίζω.

Τέλος πάντων τραβα του μια καταγγελία αν έχεις όρεξη TS αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.

Δημοσ.

Που απλά δεν μπήκα καν στο κόπο να τη σχολιάσω.

Εντάξει μέχρι όπου φτάνει ο καθένας.

Κράτα μας ενήμερους για τη σταυροφορία σου.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι τι αναφέρει η συσκευασία του προϊόντος και τα έγγραφα μέσα σε αυτήν και εγώ είμαι σίγουρος ότι το ζερ δεν γράφει made in Greece για να τον κυνηγήσει κάποιος.Ακομα και το site του που έριξα μια μάτια δεν αναφέρει πουθενά για κινητά ελληνικής κατασκευής.

Το ότι λέει σε μια εκπομπή ¨το ελληνικό κινητο¨ δεν τον κάνει απατεώνα αφού μπορεί να επκαλεστει ότι είναι προϊόν μιας ελληνικής εταιρίας που φτιάχνεται αλλου.Λαμογιο ή ανήθικο μπορείς να τον πεις απατεώνα όμως δεν νομίζω.

Τέλος πάντων τραβα του μια καταγγελία αν έχεις όρεξη TS αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.

Ασ' το ... Δε το καταλαβαίνουν όλοι ... Κάποιοι νομίζουν ότι ο κάθε Ζερβουδάκης γεννήθηκε χθες και κάπου μεταξύ τελευταίας ώρας και μπάσκετ το απόγευμα θα ασχολούνται με αυτα . Λες και είναι οι πρώτοι που πήρανε χαμπάρι τη τακτικά του Σεφ ... Αυτούς περίμενε το ΙΝΚΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...