tmgiorgio24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μια κ γίνεται κουβέντα πιο μέταλλο είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση; εκτός από αλουμίνιο η ανωδιωση που λένε τι είναι ;
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μια κ γίνεται κουβέντα πιο μέταλλο είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση; εκτός από αλουμίνιο η ανωδιωση που λένε τι είναι ; Το ανοξείδωτο που δεν βάφεται και το ανθρακονιμα που έχει κόστος. Αν μπορεί να μετακινηθεί το μέταλλο που θες να βάψεις καντο με ηλεκτροστατικη. 1
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Στον τον χώρο που δραστηριοποιούμαι(ελαιοχρωματισμοί) είναι τα γαλβανισμένα*, αθάνατα. Απο 'κει και πέρα υπάρχουν και τα βιομηχανικά μέταλλα για τα οποία δεν ξέρω τι παίζει... *οχι τα βαμμένα με ψυχρό γαλβάνι αλλά τα επεξεργασμένα μέταλλα. Για την "ανωδίωση" δεν ξέρω τίποτα, πρώτη φορά το ακούω! Το ανοξείδωτο που δεν βάφεται Σωστός! Δεν μου 'ρθε
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 +1 και για τα γαλβανισμενα αλλά και σε αυτά υπάρχει περιορισμός στη βαφή, κίτρινο (χρυσό) και άσπρο (ασημί). Μπορεί να βάφει μετέπειτα βέβαια. 1
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αυτό είναι το πλεονέκτημά τους σε σχέση με τα ανοξείδωτα, οτι βάφονται. (Στην οικοδομή βέβαια τείνουν πρός τη μόδα τα ανοξείδωτα κάγκελα, στα μπαλκόνια για παράδειγμα που σε συνδυασμό με τη μόδα των γκρί εξωτερικών τοίχων δίνουν ενα γαμάτο αποτέλεσμα. "Σπάζοντας" κι αυτή την "μονοτονία" με μια κόκκινη ή πορτοκαλί λεπτομέρεια, όπως οι κολώνες ας πούμε, είναι αποθέωση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα