delpro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 καλησπερα θελω απο 6s να παω iphone 6 plus αξιζει? δεν παιζω games κτλ email μονο και τηλεφωνα.
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα Μόνο το λειτουργικό αλλάζει, και τα δύο είναι ικανότατα για αυτές τις δουλειές. Δεν θα δεις διαφορά κατα την γνώμη μου. Edit Για κάποιο πούστη λόγο κατάλαβα το Galaxy S6. Εγώ θα κρατούσα το 6s, το άλλο είναι πολύ παντοφλέ και πιο αργό.
petran91 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα Μόνο το λειτουργικό αλλάζει, και τα δύο είναι ικανότατα για αυτές τις δουλειές. Δεν θα δεις διαφορά κατα την γνώμη μου. Από το iPhone 6s θέλει να πάει στο 6 plus Εγώ δεν θα έκανα αυτή την αλλαγή όχι. 1
markus99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Από το iPhone 6s θέλει να πάει στο 6 plus Εγώ δεν θα έκανα αυτή την αλλαγή όχι. δεν παιζω games facebook δεν εχω,
petran91 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 δεν παιζω games facebook δεν εχω, Ποιος είσαι εσύ? 1
Jiakometi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πέρα από το προφανές (μέγεθος οθόνης) που βοηθά λίγο στα mail, και την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, δεν υπάρχει πλεονέκτημα να πάει κανείς από το 6 s στο 6 plus.Το 6s είναι πολύ πιο γρήγορο. Κάνω και εγώ ακριβώς την ίδια χρήση..... mail και τηλέφωνα. Και τυχαίνει να χρησιμοποιώ ακριβώς αυτές τις δύο συσκευές. (Προσωπικό - εταιρικό). Το 6 s είναι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις