lactate Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Οπως είπα σε ένα προηγούμενο ποστ μου, το πληκτρολογιο του macbook air εχει προβλημα και θα το παω για επισκευη. Περαν απο τα πληκτρα που εχουν βρωμια απο κατω, καποια ενω πατιουνται χωρις να παιζει κατι με το πάτημα στην οθονη δεν εμφανιζει τον χαρακτηρα και ενα πληκτρο στην προσπαθεια μου να το επιδιορθωσω του εβγαλα μια πολυ λεπτη σαν πλαστικη μεμβρανη που ειχε κατι σαν μεταλλικο δισκο πολυ λεπτο και δεν πατιεται με κανεναν τροπο (κατω απο το πληκτρο και το βεντουζακι το ασπρο ειναι αυτο). Αν το παω για αλλαγη πληκτρολογιου παιζει να μην επιδιορθωνεται;
Atsumbalos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Αλλαγή πληκτρολογίου, αρκεί μαζί με την βρωμιά να μην έχει και τίποτα υγρά το πληκτρολόγιο. Συνήθης τακτική είναι να σου προτείνουν αλλαγή του palmrest και του πληκτρολογίου μαζί, γιατί είναι για αυτούς μανούρα...Εσύ μπορείς να επιμείνεις και στο τέλος θα δικαιωθείς
lactate Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αλλαγή πληκτρολογίου, αρκεί μαζί με την βρωμιά να μην έχει και τίποτα υγρά το πληκτρολόγιο. Συνήθης τακτική είναι να σου προτείνουν αλλαγή του palmrest και του πληκτρολογίου μαζί, γιατί είναι για αυτούς μανούρα...Εσύ μπορείς να επιμείνεις και στο τέλος θα δικαιωθείς Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τι είναι το palmrest?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα