iron727 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας..τα φώτα σας παρακαλώ .. Έχω βάλει ορισμένα πράγματα στο τηλέφωνο )iphone SE )μέσω του iTunes ..( τραγούδια , ηχούν κλήσεις κτλ ).. δυστυχώς ο υπολογιστής τα έπαιξε και αναγκαστικά να προχωρήσω σε format . Ξέρω ότι εάν συνδέσω το τηλέφωνο στο PC μέσω iTunes και κάνω συγχρονισμό θα χάσω όλα τα δεδομένα απο το τηλέφωνο αφού ο συγχρονισμός γίνεται απο το pc προς το τηλέφωνο ... Υπάρχει λύση σε αυτό ;; μπορεί να γίνει κάτι ώστε να συνδέσω το τηλέφωνο και να μην χάσω τα δεδομένα ;; Ευχαριστώ !!
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας..τα φώτα σας παρακαλώ .. Έχω βάλει ορισμένα πράγματα στο τηλέφωνο )iphone SE )μέσω του iTunes ..( τραγούδια , ηχούν κλήσεις κτλ ).. δυστυχώς ο υπολογιστής τα έπαιξε και αναγκαστικά να προχωρήσω σε format . Ξέρω ότι εάν συνδέσω το τηλέφωνο στο PC μέσω iTunes και κάνω συγχρονισμό θα χάσω όλα τα δεδομένα απο το τηλέφωνο αφού ο συγχρονισμός γίνεται απο το pc προς το τηλέφωνο ... Υπάρχει λύση σε αυτό ;; μπορεί να γίνει κάτι ώστε να συνδέσω το τηλέφωνο και να μην χάσω τα δεδομένα ;; Ευχαριστώ !! cloud δεν εχεις?
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 http://phone-stick.en.lo4d.com/#features (free) https://www.getsharepod.com/ (paid) Δεν τα έχω δοκιμάσει. ( Κρατάω πάντα backup τού υπολογιστή ) 1
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 λογικά όταν συνδέσεις το iPhone στο PC σου και ανοίξει το iTunes θα σου εμφανίσει κάποιες επιλογές. Ξε-τσέκαρε την επιλογή "Automatically sync when this iPhone is connected"
CheOnWeb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 λογικά όταν συνδέσεις το iPhone στο PC σου και ανοίξει το iTunes θα σου εμφανίσει κάποιες επιλογές. Ξε-τσέκαρε την επιλογή "Automatically sync when this iPhone is connected" Μην συνδέσεις το iPhone, ΠΡΙΝ τσεκάρεις το "Prevent iPods, iPhones and iPads from syncing automatically", που βρίσκεται στα Preferences του iTunes, στο tab "Devices".
iron727 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ωραία τσεκάρω την επιλογή να μην κάνει συγχρονισμό αυτόματα ...μπορώ μετά να τραβήξω ρύθμισεις και αρχεία απο iPhone Προς pc ;;;
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ωραία τσεκάρω την επιλογή να μην κάνει συγχρονισμό αυτόματα ...μπορώ μετά να τραβήξω ρύθμισεις και αρχεία απο iPhone Προς pc ;;; Μόνο με τα προγράμματα που πόσταρα μπορείς να πάρεις τα media πίσω. Ρυθμίσεις, τι εννοείς;
iron727 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Λάθος το "ρυθμίσεις " ..τα αρχεία που εχω μέσα ( τραγούδια , ήχους κλήσεις κτλ )...θα δοκιμάσω τα προγράμματα που προτείνεις και ξαναμιλάμε ....ευχαριστώ ...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πριν προχωρήσεις σε φορματ γιατι δεν κανεις boot με ενα live cd linux και να σώσεις το φάκελο του iTunes προκειμένου να το μεταφέρεις στο νέο windows installation; Επίσης κάνοντας sync με διαφορετική iTunes library αυτο που θα χαθεί ειναι μόνο η μουσική, όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν στο iPhone. Δες και εδω http://osxdaily.com/2015/11/01/what-erase-iphone-and-sync-with-itunes-library-message-means-and-does/
iron727 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Βασικά το pc χάλασε ...κάηκε ο επεξεργαστής ....έφτιαξα έναν άλλο με τους ίδιους σκληρούς ....έκανα καινούργια εγκατάσταση σε windows όποτε ο φάκελος του iTunes χάθηκε ...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Βασικά το pc χάλασε ...κάηκε ο επεξεργαστής ....έφτιαξα έναν άλλο με τους ίδιους σκληρούς ....έκανα καινούργια εγκατάσταση σε windows όποτε ο φάκελος του iTunes χάθηκε ... Μπορούσες να το είχες σώσει, αλλά πλέον δεν έχει νόημα αφού φόρμαρες το δίσκο. Αν σε ενδιαφέρει η μουσική που έχεις μέσα κατέβασε ένα από τα προγράμματα που σου ανέφεραν για να την πάρεις διαφορετικά κάνε sync όπως σου έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα