cris67 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα σε όλους Λοιπόν όπως γράφω και στον τίτλο τοποθέτησα την συγκεκριμένη κάρτα σε PCI-Express x1 slot εναρμονισμένο με το PCI Express 2.0 standard για να έχω 4 μπροστινές θύρες usb3.0.Εγκατέστησα τους drivers συγκεκριμένα της RENESAS-USB3-Host-Driver-30230-Setup-x86-x64-Binary που ερχόταν μαζί το εξάρτημα.Μέχρι εδώ όλα καλά, τα memοry sticks και external HDDs που βάζω φαίνονται κανονικά και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Κάνω ένα είδωλο συστήματος(image)-αντίγραφο ασφαλείας όλου του δίσκου C που περιέχει win7 και όλες τις εφαρμογές και το αποθηκεύω σε external usb3.0 ή 2.0 HDD που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό το usb3.0 front panel. Όταν τώρα πάω από τον πίνακα ελέγχου να κάνω "αποκατάσταση συστήματος" και κάνει επανεκκίνηση ο υπολογ., δεν μου εμφανίζει καθόλου τους εξωτερικούς δίσκους στους οποίους έχω τα είδωλα συστήματος αποθηκευμένα. Θα πρέπει να κάνω κλικ στην επιλογή "για προχωρημένους" και από εκεί "αναζήτηση για ένα αρχείο .txt" το οποίο περιέχει "πληροφορίες εγκατάστασης για την συσκευή-κάρτα PCI" και έπειτα θα εμφανιστούν και οι εξωτερικοί σκληροί με το είδωλα συστήματος. Γνωρίζει κανείς γιατί γίνεται αυτό και άν υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται αμέσως οι εξωτερικοί HDD που είναι συνδεδεμένοι σε usb3.0 front panel. Ευχαριστώ πολύ και Καλή σας μέρα Χρήστος
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Οταν μπεις στον οδηγο επαναφορα συστηματος, στην ουσια τα windows φορτωνουν σε κατι σαν safe mode και δεν εχουν οδηγο για τη καρτα. Δε μπορεις να κανεις κατι.
cris67 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απόκρισή σου. Ναι, έχεις δίκαιο σε αυτό, αλλά άν συνδεθούν οι Ext-HDD σε usb3.0-port πίσω ή σε usb2.0 port μπροστά ή και σε usb-hub τότε τους βλέπει. Εξάλλου με την επαναφορά συστήματος ούτε τους drivers της VGΑ-card δεν φορτώνει. Ίσως επειδή είναι ξένη συσκευή και όχι κάτι που έχει άμεση σχέση με τη μητρική να είναι αυτή η διαδικασία.Τέλος πάντων, δε με χαλάει, το θέμα μου ήταν ότι ήθελα να έχω μπροστά usb3.o-ports, και αυτό το έχω.Κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ
panoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Για να μην έχεις απορίες. Οι ενσωματωμενες usb3 δουλεύουν σαν usb2 μέχρι να φορτωθούν οι οδηγοί τους, με τον ενσωματωμένο generic usb2 driver του λειτουργικού. 1
cris67 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Αν κάποιος άλλος έχει να προσθέσει κάτι καλοδεχούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα