Mitchef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα.Ένας φίλος μου παίρνει επίδομα απο τον ΟΓΑ 400 ευρώ το μήνα(επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του) και θέλει να κάνει πρακτική σε ξενοδοχείο ως μάγειρας, με πληρωμή κανονικά, και θέλει να ξέρει εαν θα του κοπει το επιδομα, επειδή θα πληρωθεί και επειδη ζητανε και τον Αριθμο Μητρωου Ασφαλισμένου,
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σορρυ για το οφφ Βρε τι πληρώνουμε, πέθανε ο μπαμπάς και κληρονόμησε το επίδομα ο γιός
Mitchef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σορρυ για το οφφ Βρε τι πληρώνουμε, πέθανε ο μπαμπάς και κληρονόμησε το επίδομα ο γιός Είναι το μοναδικό επίδομα που παίρνει.Με αυτό ζει.Η μάνα του δε δουλεύει γιατί είναι σχιζοφρενής. Σορρυ για το οφφ Βρε τι πληρώνουμε, πέθανε ο μπαμπάς και κληρονόμησε το επίδομα ο γιός Και δεν είναι για μια ζωή.Μέχρι τα 24 και με την προυπόθεση ότι θα σπουδάζει για να το παίρνει.
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα.Ένας φίλος μου παίρνει επίδομα απο τον ΟΓΑ 400 ευρώ το μήνα(επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του) και θέλει να κάνει πρακτική σε ξενοδοχείο ως μάγειρας, με πληρωμή κανονικά, και θέλει να ξέρει εαν θα του κοπει το επιδομα, επειδή θα πληρωθεί και επειδη ζητανε και τον Αριθμο Μητρωου Ασφαλισμένου, Χωρίς να είμαι σίγουρος, εφόσον η πρακτική συμπεριλαμβάνεται στις σπουδές του (είναι απαραίτητη για να πάρει το πτυχίο δηλαδή) τότε δεν χάνει το επίδομα. Ξαναλέω όμως μπορεί να κάνω και λάθος.
vste Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σορρυ για το οφφ Βρε τι πληρώνουμε, πέθανε ο μπαμπάς και κληρονόμησε το επίδομα ο γιός Δηλαδη ειναι παραλογο αν πεθανει ο πατερας και η μητερα για Χ λογους δεν μπορει να εργαστει να παιρνει η οικογενεια με ΑΝΗΛΙΚΟ τεκνο καποιο επιδομα μεχρι να ενηλικιωθει το εν λογο τεκνο; Ειδικα τα 400 ευρω ειναι τεραστιο ποσο. Το παλλικαρι με την μητερα του πτωχευσαν την χωρα. Εγω θα πω οχι "βρε τι πληρωνουμε" αλλα "βρε που φτασαμε". Για να γινει καποιος απανθρωπος μια κριση δρομος.. Ποτε δεν χρειαστηκα καποιο επιδομα απο το κρατος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ηθελα να επιστρεψουμε στον μεσαιωνα που αν για οποιοδηποτε λογο δεν μπορουσες να ησουν παραγωγικο μελος ειχες σχεδον σιγουρο θανατο. Μερικες απο τις πιο πλουσιες καπιταλιστικες χωρες εχουν ενα εξαιρετικο κρατος δικαιου. Που καλυπτει τους πολιτες τους οταν συμβαινει η στραβη. Εμεις εδω να στερησουμε το επιδομα θανοντος γονιου στον ανηλικο.. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα