Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτα περισσοτερο ακούγονται σαν πολιτικη πεποιθηση. Δε νομιζω παντως οτι ισχυουν.

φιλε, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπε!

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι κάποιους μήνες παλαιότερα, είχε ανοίξει ξανά παρόμοιο θέμα ο ts, τότε έλεγε νομίζω κάτι για τους "γαϊδουροποδηλάτες" που γεμίζουν με ποδήλατα τους συρμούς του μετρό :P

θέλουν να φταίει το υπουργείο παιδείας για τα δύσκολα και δυσνόητα θέματα, θέλουν, θέλουν, θέλουν. 

Θύμισέ μου τι φώναζαν στις καταλήψεις του 99. "Τα ψάλαμε .... στον υπουργό παιδείας" κτλ

http://www.alfavita.gr/arthron/gerasimos-arsenis-epeterida-asep-kai-mathitikes-katalipseis

Δημοσ.

Και όχι μόνο για τους γαϊδουροποδηλάτες, και για τα γαϊδούρια που παρκάρουνε όπου βρούνε, και για γαϊδούρια αγενείς υπαλλήλους, και για γαϊδούρια ζευγαράκια που δε ντρέπονται να μπαλαμουτιάζονται. Θα έχει πιάσει λόξυγγα ολόκληρη τη φάρμα Μετσόβου.

Ντάξει, μιλώντας σοβαρά, σε κάποια ίσως έχει δίκιο, αλλά με τον τρόπο που τα ερμηνεύει μάλλον είναι περισσότερο θέμα grumpy raging παρά υπαρκτών ή/και σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων.

Δημοσ.

Έκτος απο τους νέους υπάρχουν και γαϊδούρια γεροί μερικοί είναι για πολυ ξύλο.

9/10 σηκώνομαι και αρκετές φορες μου λενε ευχαριστώ αλλα θα κατέβω στην επόμενη είναι όμως και κατι γριές συνήθως που το απαιτούν ε εκεί δεν σηκώνομαι με τίποτα  

Δημοσ.

Έβαλε ο 20 χρόνος τα κλάματα μέσα στο λεωφορείο επειδή δεν σηκώθηκαν τα 12 χρονα να κάτσει; Το ξεχείλωσες..

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως θυμάμαι κάποιους μήνες παλαιότερα, είχε ανοίξει ξανά παρόμοιο θέμα ο ts, τότε έλεγε νομίζω κάτι για τους "γαϊδουροποδηλάτες" που γεμίζουν με ποδήλατα τους συρμούς του μετρό :P

Θύμισέ μου τι φώναζαν στις καταλήψεις του 99. "Τα ψάλαμε .... στον υπουργό παιδείας" κτλ

http://www.alfavita.gr/arthron/gerasimos-arsenis-epeterida-asep-kai-mathitikes-katalipseis

μάλλον εισαι κ εσύ γαιδουροποδηλάτης ...κ σέ ενόχλησε τό post εκείνο

Αυτό με τον νεαρό το καταλαβαίνω, τα μαγιό και τα φιλιά που κολλάνε;

τήν λέξη σεβασμός στόν διπλανό σου  τήν γνωρίζεις ?

υπάρχουν κ οικογένειες μέ μικρά παιδιά κ πρέπει νά τούς σέβεσαι τούς γύρω σου...

τί δέν καταλαβαίνεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά και ένα φιλί τι ενοχλεί δηλαδή?

Οκ καταλαβαίνω πως το να μιλάς συνέχεια σα βοθρος και να χεις διπλα σου παιδιά, ειναι θέμα, αλλά το φιλί?

Δημοσ.

Έβαλε ο 20 χρόνος τα κλάματα μέσα στο λεωφορείο επειδή δεν σηκώθηκαν τα 12 χρονα να κάτσει; Το ξεχείλωσες..

ο νεαρός (20-22 ετών ) οντως εβαλε τά κλάματα ,

σίγουρα γιά την αδιαφορία τών πιτσιρικάδων αλλά υποθέτω κ γιά την αναστάτωση πού προκάλεσε σέ ενα τίγκα απο 

κόσμο λεωφορείο πού γιά 5-10 λεπτά ηταν ακινητοποιημένο 

Ε καλά και ένα φιλί τι ενοχλεί δηλαδή?

Οκ καταλαβαίνω πως το να μιλάς συνέχεια σα βοθρος και να χεις διπλα σου παιδιά, ειναι θέμα, αλλά το φιλί?

μπαλαμούτι -φιλιά γλωσσόφυλα κ μισόγυμνοι σπίτια σας ,

σέ δημόσιο χώρο κ ειδικά σέ κλειστό χώρο (λεωφορείο-μετρό )

ο αλλλλος δίπλα σου δέν γουστάρει αυτή την κατάσταση ...

οποιος εχει @αύλες η νά παίρνει ταξί η νά πηγαίνει σέ hotel γιά νά ...χαλαρώσει 

Δημοσ.

ο νεαρός (20-22 ετών ) οντως εβαλε τά κλάματα ,

σίγουρα γιά την αδιαφορία τών πιτσιρικάδων αλλά υποθέτω κ γιά την αναστάτωση πού προκάλεσε σέ ενα τίγκα απο 

κόσμο λεωφορείο πού γιά 5-10 λεπτά ηταν ακινητοποιημένο 

μπαλαμούτι -φιλιά γλωσσόφυλα κ μισόγυμνοι σπίτια σας ,

σέ δημόσιο χώρο κ ειδικά σέ κλειστό χώρο (λεωφορείο-μετρό )

ο αλλλλος δίπλα σου δέν γουστάρει αυτή την κατάσταση ...

οποιος εχει @αύλες η νά παίρνει ταξί η νά πηγαίνει σέ hotel γιά νά ...χαλαρώσει 

Γιατί ρε φίλε, δε σου αρέσει το μάτι;; :-D​ 

Δημοσ.

τήν λέξη σεβασμός στόν διπλανό σου τήν γνωρίζεις ?

υπάρχουν κ οικογένειες μέ μικρά παιδιά κ πρέπει νά τούς σέβεσαι τούς γύρω σου...

τί δέν καταλαβαίνεις ?

Αααα καλά. "For the children" σοβαρά τώρα; :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αφού τα μικρά παιδιά αν δουν κάποιον να μπαλαμουτιάζεται θα πάθουν κοκομπλόκο. Τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ ρε ντιφέισερ;

don%20quixote.gif

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε, δε σου αρέσει το μάτι;; :-D

Ρε φίλε προσπάθησε να μην γ@@@ς την συζήτηση με την πρώτη ευκαιρία. Σου λένε οτο πρέπει να κρατάς κάποια στάνταρ ευπρέπειας στο δημόσιο χώρο. Οχι μπαλαμουτι, ξεκωλα, σπόρια, απλυσια, κλανιες, φωνές, βρισιές και αλλα τέτοια. Προσπαθήστε να σέβεσαι τους άλλους αν θες ο ίδιος σεβασμό και μην κάνεις το κλασσικό του Ελληναρα να θεωρείς οτι οι κανόνες αφορούν τους άλλους ενω οτιδήποτε κάνεις εσυ είναι ΟΚ
Δημοσ.

Ρε φίλε προσπάθησε να μην γ@@@ς την συζήτηση με την πρώτη ευκαιρία. Σου λένε οτο πρέπει να κρατάς κάποια στάνταρ ευπρέπειας στο δημόσιο χώρο. Οχι μπαλαμουτι, ξεκωλα, σπόρια, απλυσια, κλανιες, φωνές, βρισιές και αλλα τέτοια. Προσπαθήστε να σέβεσαι τους άλλους αν θες ο ίδιος σεβασμό και μην κάνεις το κλασσικό του Ελληναρα να θεωρείς οτι οι κανόνες αφορούν τους άλλους ενω οτιδήποτε κάνεις εσυ είναι ΟΚ

Καλά ντε μη δαγκώνεις. Με τα ξέκωλα πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, γιατί το να κάνεις σεξ είναι το ίδιο με το να φιλιέσαι...

Δεν το λεω για εσένα άντι, αλλά αμάν ρε γαμώτο, όλοι μας «γεράσαμε», αλλά όχι κι έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...