Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπαλαμούτι -φιλιά γλωσσόφυλα κ μισόγυμνοι σπίτια σας ,

σέ δημόσιο χώρο κ ειδικά σέ κλειστό χώρο (λεωφορείο-μετρό )

ο αλλλλος δίπλα σου δέν γουστάρει αυτή την κατάσταση ...

οποιος εχει @αύλες η νά παίρνει ταξί η νά πηγαίνει σέ hotel γιά νά ...χαλαρώσει 

Aπό πότε έχει γινει παράνομο το φιλί σε δημόσιο χώρο ή σε ΜΜΜ?

Δεν ειπαμε να κάνουν σεξ. Σε φιλί αναφέρθηκα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά ντε μη δαγκώνεις. Με τα ξέκωλα πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι αρέσει σε εσένα αλλά και με το τι αρέσει στους άλλους. Αν θες να λαμβάνουν οι άλλοι υπόψη τις δικές σου επιθυμίες πρέπει να κάνεις το ίδιο αν θες να ζείτε σε ενα πολιτισμένο κράτος.
Δημοσ.

το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια ατάκα του linus

"I like offending people, because I think people who get offended should be offended"

περνάω τέλεια με αυτά που διαβάζω

ειλικρινά μερικοί πρέπει να αποκτήσουνε ζωή ή να είναι 60 χρονών ξερω γω, δεν εξηγείται αλλιώς

• Like 3
Δημοσ.

ενα φιλακι δεν ειναι κακο και δε νομιζω να πειραζει κανεναν 

αλλα μερικοι το παρακανουν σε δημοσιους χωρους 

τοσο πολυ μελι πια ?

Δημοσ.

το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια ατάκα του linus

"I like offending people, because I think people who get offended should be offended"

περνάω τέλεια με αυτά που διαβάζω

ειλικρινά μερικοί πρέπει να αποκτήσουνε ζωή ή να είναι 60 χρονών ξερω γω, δεν εξηγείται αλλιώς

Το παλικάρι που έχεις για άβαταρ ήταν θεός! Λές να έχει γίνει κυριλέ τώρα πλέον; :-D

Δημοσ.

ενα φιλακι δεν ειναι κακο και δε νομιζω να πειραζει κανεναν 

αλλα μερικοι το παρακανουν σε δημοσιους χωρους 

τοσο πολυ μελι πια ?

ετσι  ειναι ακριβώς 

Δημοσ.

Πάντως κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι έχουν τόσο συντηριτικά μυαλά και μεγάλωσαν μετά τη δεκαετία του 70 έως και το 90. Μιλάμε για εποχές που οι νέοι ειχαν ΠΛΗΡΗ ελευθερία, έκαναν ότι γουσταραν και το παλαμουτιασμά ηταν πταίσμα. Εδώ αυτονομασταν στα παγκάκια και όπου βρισκαμε. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω το μένος (:P ) με τους νέους. Κάποιοι είτε δεν εζησαν την εφηβία τους στις εποχές που δε χρειαζόταν να έχεις λεφτά για να περάσεις καλά ή για να κανεις έρωτα, είτε ξέχασαν και τους ενοχλούν τα πάντα. 

Δημοσ.

Eγω σηκωνομαι σχεδον παντα για να κατσει καποιος ηλικιωμενος η εγκυος κτλ.Αλλα μου εχει συμβει να μην μπορω να σηκωθω (εχω τενοντιτιδα στον αχιλειο χρονια) και να με κοιτανε περιεργα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει καποιος ανθρωπος να εχει θεμα ανεξαρτητα απο την ηλικια του και να μην μπορει να παραχωρησει την θεση του σε ενα μεγαλυτερο.Ασε δε οτι ενω ειμαι 38 φαινομαι για 25 και νομιζουν οτι ειμαι πιτσιρικι κ δεν σηκωνομαι γιατι ειμαι ζωο...Η αληθεια ειναι ομως οτι τα νεα παιδια 15-20 απο οτι παρατηρω δεν ασχολουνται καν,κατι που εκνευριζει κ εμενα...

• Like 1
Δημοσ.

Το παλικάρι που έχεις για άβαταρ ήταν θεός! Λές να έχει γίνει κυριλέ τώρα πλέον; :-D

Ο raver δεν ειναι???χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ο raver δεν ειναι???χαχαχαχα

Ναι.

"-Τι σκέφτεσαι να κάνεις στο μέλλον; -Να αράζω μόνος μου"

Στα @@ του όλα. ΘΕΟΣ.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός και η κλασσική τσάντα Polo απο γνωστή ερασιτεχνική "ερωτική" ταινία με τη Κατερίνα μεγάλωσαν γενιές :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, γιατί το να κάνεις σεξ είναι το ίδιο με το να φιλιέσαι...

Δεν το λεω για εσένα άντι, αλλά αμάν ρε γαμώτο, όλοι μας «γεράσαμε», αλλά όχι κι έτσι.

Αν κρίνω από ορισμένα ποστ μερικοί γεννήθηκαν γεροι

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι αρέσει σε εσένα αλλά και με το τι αρέσει στους άλλους. Αν θες να λαμβάνουν οι άλλοι υπόψη τις δικές σου επιθυμίες πρέπει να κάνεις το ίδιο αν θες να ζείτε σε ενα πολιτισμένο κράτος.

Αν αυτό που του αρέσει δεν απαγορεύεται, δεν δίνει λόγο σε κανένα. Αυτό έλειπε να μην μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν (και δεν απαγορεύονται) επειδή δεν αρέσουν σε μερικούς...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...