Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η θύρα και το βύσμα είναι σχεδιασμένα για να χαλάει το βύσμα Just saying αλλά έχω δει περισσότερα tablet με χαλασμένη θύρα φόρτισης παρά καλώδια. Αρκετά συχνό φαινόμενο να χρειάζεται αλλαγή η θύρα φόρτισης, ειδικά μάλιστα όταν γίνεται φόρτιση + χρήση της συκευής (κυρίως από μικρά παιδιά βέβαια). 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Απορώ πως χάλασε καλώδιο φόρτισης σε 1 εβδομάδα. Πόσες φορές να προλάβεις να το φορτίσεις σε τέτοιο χρονικό διάστημα; 1-2 φορές;
NiaUu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 μα ο σκοπος μας ειναι να μην πεταξουμε αλλα λεφτα Χαχαχα ωραιοος Just saying αλλά έχω δει περισσότερα tablet με χαλασμένη θύρα φόρτισης παρά καλώδια. Αρκετά συχνό φαινόμενο να χρειάζεται αλλαγή η θύρα φόρτισης, ειδικά μάλιστα όταν γίνεται φόρτιση + χρήση της συκευής (κυρίως από μικρά παιδιά βέβαια). Δε γινεται χρηση απο μικρα παιδια.. Αμα δεν ειχα δοκιμασει πριν κανα μηνα περιπου το αυθεντικο του ξαδερφου μου που κουμπωνε οπως πρεπει και φορτιζε γρηγορα (καθως και η μπαταρια κρατουσε πολυ περισσοτερο) ομως εμεινες γυρω στις 2 βδομαδες ο ξαδερφος μου.. το φορτιζα με το δικο του και δεν επαθε τιποτα.. δε νομιζω οτι φταιει η θυρα του κινητου.. Απορώ πως χάλασε καλώδιο φόρτισης σε 1 εβδομάδα. Πόσες φορές να προλάβεις να το φορτίσεις σε τέτοιο χρονικό διάστημα; 1-2 φορές; Μια φορα τη βδομαδα? Σοβαρα τωρα? Τι κινητο εχεις? Το χρησιμοποιεις ποτε σου ή το χεις για κλησεις μονο? Εγω χρειαζομαι γυρω στις 6 φορες τη μερα με τος μουφες καλωδια και μια φορα με 2 φορες τη μερα με το αυθεντικο.. Και οσες ξερω με τα καινουρια που χουν παρει κ χρησιμοποιουν ελαχιστα το ιντερνετ θελουν μια φορα τη μερα φορτιση.. εδω μας χαλανε σε 2 μερες.. Δεν ειμαι μονο εγω.. Παιρνω καποια και για τη μανα μου και τη φιλη μου.. Δε γινεται να ναι ολες οι θυρες χαλασμενες..
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ολα εκτος απο ενα που το χα παρει πιο μακρυ εχουν 1 μετρο μηκος το ιδιο και το τωρινο. Το χω σκεφτει αυτο που λες περιμενω να μου ρθει ενα της anker (υποτιθεται ειναι πολυανθεκτικο) αλα κερεις τι το προβλημα ειναι το οτι δεν κουμπωνουν καλα εξ αρχης Ένα μέτρο καλά είναι, απλά θα ήταν το καλώδιο μέσα τρίχα και δεν θα έφτανε για πολύ ρεύμα, δεν εξηγείται αλλιώς, διαφορετικά αν ήταν θέμα του κινητού θα φόρτιζε αργά και με τα άλλα καλώδια που λες οτι δεν έχει θέμα. Όπως και να έχει, anker λογικά αυτό που πήρες πρέπει να είναι AWG22, εκεί γύρω βγαίνουν τα USB, το AWG18 είναι πιο χοντρό, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ένα 18ρι, όχι τίποτα άλλο αλλά κάνει ένα μήνα να έρθει και αν πάθει τίποτα το anker άντε περίμενε πάλι μετά.... 1
mynam3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το είχα κι εγώ αυτό, μέχρι που έκανα τα παρακάτω, εποχή που δεν αρκούσε η 4100 μπαταρία λόγω δουλειάς και το φορτιζα 3-4 φορές, συνήθως σε αυτοκίνητο. Πάρε έναν φορτιστή που να βγάζει 2A για αρχή. Κάτι καλό, όχι της πλάκας με 3-4€. Καλώδιο που κουμπώνει χωρίς να κουνιέται σχεδόν καθόλου λες και έχει χαλαρώσει η υποδοχή είναι αυτό http://www.plaisio.gr/tilefona/accessories/cables-kalodia/Sentio-Kalodio-Fortisis-kai-Metaforas-Dedomenon-USB-3-0-to-Type-C-Sentio-1-2-m-L.htm Το είχα πάρει τυχαία και έκτοτε πήρα 2-3 να βρίσκονται, τι σε φορτιστή αυτοκινήτου το βάζω, τι στο σπίτι - δεν έχει κανένα πρόβλημα. 1
xrist0s4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Παρε αυτο...http://m.ebay.com/itm/EU-Plug-AC-DC-5V-2A-Micro-USB-Travel-Home-Wall-Charger-Adapter-Power-100-240-V-/131959534148?txnId=1357221209003 κ μολις το παραλαβεις βαλε μονοτικη ταινια στις ακρες του κ σε ολο αν θες μπας κ σ βγαλει 2-3χρονια. Εγω ειχα παρει ενα κ παραγγειλα αλλους 2... 1
NiaUu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ένα μέτρο καλά είναι, απλά θα ήταν το καλώδιο μέσα τρίχα και δεν θα έφτανε για πολύ ρεύμα, δεν εξηγείται αλλιώς, διαφορετικά αν ήταν θέμα του κινητού θα φόρτιζε αργά και με τα άλλα καλώδια που λες οτι δεν έχει θέμα. Όπως και να έχει, anker λογικά αυτό που πήρες πρέπει να είναι AWG22, εκεί γύρω βγαίνουν τα USB, το AWG18 είναι πιο χοντρό, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ένα 18ρι, όχι τίποτα άλλο αλλά κάνει ένα μήνα να έρθει και αν πάθει τίποτα το anker άντε περίμενε πάλι μετά.... Ωραια θα το παρω αυτο που μου προτεινες αλλα θ ργησω να το παραγγειλω γτ θα λειπω αργοτερα κ φοβαμαι μην το επιστρεψουν. Το εχεις εσυ αυτο το καλωδιο? Αν ναι σου κουμπωνει καλα? Με ανησυχουσε το γεγονος το οτι δεν κουμπωνε κανενα καλωδιο καλα, πιστευα οτι οντως εχει θεμα η θυρα του κινητου.. Απλα οταν εβαλα του ξαδερφου μου (που χει αυθεντικο)κουμπωνε τελεια, γι αυτο κατεληξα στο οτι φταινε τα καλωδια που αγοραζω κι οχι.. γιατι μπορει να μην κουμπωνουν τελεια στην αρχη αλλα κουμπωνουν τοσο ωστε να κρατιουνται σχετικα καλα και μετα απο λιγες μερες ξεκιναει κ χαλαρωνει σε σημειο που λιγο να το κουνησεις το καλωδιο και βγαινει.. Αρα και παλι δε γινεται να ειναι θεμα της θυρας.. Πηγα τωρα και το δοκιμασα και στης μητερας μου το ταμπλετ και σ αυτην ειναι ετσι χαλαρο και κουνιεται το καλωδιο. Μαλλον δν ειναι θεμα της θυρας κι ελπιζω να εχω δικαιο γιατι κατι μου λεει οτι κοστιζει πολυ η επισκευη της θυρας εαν αυτο υπαρχει γιατι δν το εχω ψαξει.. Κι αν ειναι ετσι επειδη ειναι σχετικα παλιο τουλαχιστον κατ εμε ειναι παλιο, νιωθω οτι δεν αξιζει να το φτιαξω.. Το είχα κι εγώ αυτό, μέχρι που έκανα τα παρακάτω, εποχή που δεν αρκούσε η 4100 μπαταρία λόγω δουλειάς και το φορτιζα 3-4 φορές, συνήθως σε αυτοκίνητο. Πάρε έναν φορτιστή που να βγάζει 2A για αρχή. Κάτι καλό, όχι της πλάκας με 3-4€. Καλώδιο που κουμπώνει χωρίς να κουνιέται σχεδόν καθόλου λες και έχει χαλαρώσει η υποδοχή είναι αυτό http://www.plaisio.gr/tilefona/accessories/cables-kalodia/Sentio-Kalodio-Fortisis-kai-Metaforas-Dedomenon-USB-3-0-to-Type-C-Sentio-1-2-m-L.htm Το είχα πάρει τυχαία και έκτοτε πήρα 2-3 να βρίσκονται, τι σε φορτιστή αυτοκινήτου το βάζω, τι στο σπίτι - δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σ ευχαριστω ποσο καιρο το εχεις αν επιτρεπεται? Κουμπωνει καλα? Διαβασε αν δε σου κανει κοπο τι απαντησα στο ακριβως απο πανω σχολιο.. κι εγω η θυρα νομιζα οτι εφταιγε για το κουμπωμα. Παρε αυτο...http://m.ebay.com/itm/EU-Plug-AC-DC-5V-2A-Micro-USB-Travel-Home-Wall-Charger-Adapter-Power-100-240-V-/131959534148?txnId=1357221209003 κ μολις το παραλαβεις βαλε μονοτικη ταινια στις ακρες του κ σε ολο αν θες μπας κ σ βγαλει 2-3χρονια. Εγω ειχα παρει ενα κ παραγγειλα αλλους 2... Ποσο καιρο σου χει βγαλει? Κουμπωνει καλα? Επισης αν επιτρεπεται τι συσκευη εχεις? Ρωταω επειδη μπορει να ειναι αδυναμο για το κινητο μου.
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Όχι δεν το έχω αυτό, με το γνήσιο της LG την παλεύω προσωπικά Έχω έναν Κινέζο που δεν κάνει καλή δουλειά (και διάφορα άλλα) που είναι για τα πανηγύρια, το μεγάλο θέμα είναι να μην είναι πολύ μακρύ το καλώδιο, εκεί χάνει πολύ, μέχρι ένα μέτρο είσαι οκ όμως. Και προσοχή μην είναι πολύ λεπτό. Το παραπάνω είναι το πιο φθηνό με παχύ καλώδιο που φαίνεται να κάνει δουλειά, μπορείς να δεις και άλλα αν ψάξεις "AWG18 micro usb" αλλά πρόσεχε μην πάρεις κανένα που να είναι 18ρι μόνο στο όνομα γιατί οι Κινέζοι οτι θέλουν γράφουν. ps: Αυτό απο το πλαίσιο type c δεν λέει;
NiaUu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Όχι δεν το έχω αυτό, με το γνήσιο της LG την παλεύω προσωπικά Έχω έναν Κινέζο που δεν κάνει καλή δουλειά (και διάφορα άλλα) που είναι για τα πανηγύρια, το μεγάλο θέμα είναι να μην είναι πολύ μακρύ το καλώδιο, εκεί χάνει πολύ, μέχρι ένα μέτρο είσαι οκ όμως. Και προσοχή μην είναι πολύ λεπτό. Το παραπάνω είναι το πιο φθηνό με παχύ καλώδιο που φαίνεται να κάνει δουλειά, μπορείς να δεις και άλλα αν ψάξεις "AWG18 micro usb" αλλά πρόσεχε μην πάρεις κανένα που να είναι 18ρι μόνο στο όνομα γιατί οι Κινέζοι οτι θέλουν γράφουν. ps: Αυτό απο το πλαίσιο type c δεν λέει; Αυτο ειναι το θεμα.. εχω παρει υποτιθεται τοσα αυθεντικα κατα τ αλλα κ ολα ηταν μαπα.. Οτι θελουν γραφουν.. και καλα στο ebay.. αλλα και στα σκρουτζομαγαζα?? Πρεπει να παρω καινουριο κινητο για να παρω αυθεντικο καλωδιο μου φαινεται.. Ναι Type C ειναι εχω ξαναπαρει τετοιο γιατι?
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Γιατί τα σκρουτζομάγαζα απο που παίρνουν τα φθηνά καλώδια; Μόνο αν δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις γνήσιο καλώδιο (το αξίζει - δεν αξίζει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Κανονικά με ποιοτικό καλώδιο, aftermarket, τις περισσότερες φορές είσαι κομπλέ. Μετά,το κινητό σου παίρνει την micro usb που έχει και επέκταση για USB3, type b λέγεται αυτή η micro που βάζει, το type c είναι διαφορετικό, σίγουρα έβαλες type c στο κινητό σου; Note 3 είπαμε ε;
NiaUu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Γιατί τα σκρουτζομάγαζα απο που παίρνουν τα φθηνά καλώδια; Μόνο αν δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις γνήσιο καλώδιο (το αξίζει - δεν αξίζει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Κανονικά με ποιοτικό καλώδιο, aftermarket, τις περισσότερες φορές είσαι κομπλέ. Μετά,το κινητό σου παίρνει την micro usb που έχει και επέκταση για USB3, type b λέγεται αυτή η micro που βάζει, το type c είναι διαφορετικό, σίγουρα έβαλες type c στο κινητό σου; Note 3 είπαμε ε; Απο σκρουτζομαγαζα εχω παρει υποτιθεται "αυθεντικα" απο 10 εως 18-19 ευρω Και ηταν σαν αυτα του ebay.. Type b ειναι το διπλο (ετσι το λεω εγω) που ειναι πιο φαρδυ ενω το type C ειναι το κλασσικο που παιρνουν τα περισσοτερα κινητα? Αν αυτο εννοεις τοτε ναι, το note 3 ειναι ετσι φτιαγμενο που παιρνει και τα 2. ****** Ξερεις κανεις αν τα belkin (καπως ετσι) ειναι καλα?
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το δικό σου είναι type b αλλά σε έκδοση για USB3 άρα έχει και το έξτρα δίπλα, πάλι type b βάζεις. upload pictures
NiaUu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καταλαβα.. Μαλλον τοτε δικαιο εχεις.. Πηγα να δω τα καλωδια που εχω παραγγειλει και δε γραφανε αν ηταν type b ήC.. Αλλα ετσι οπως το βλεπω μαλλον δεν παιρνει type C
mynam3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Σ ευχαριστω ποσο καιρο το εχεις αν επιτρεπεται? Κουμπωνει καλα? Διαβασε αν δε σου κανει κοπο τι απαντησα στο ακριβως απο πανω σχολιο.. κι εγω η θυρα νομιζα οτι εφταιγε για το κουμπωμα. Το εχω μηνες, προσεχω μονο μην το τσακισω σε καποιο σημειο και δεν εχει κανενα προβλημα
CrazyBlogger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εχω το ιδιο προβλημα.Κοιτα στο aliexpress τις εξης μαρκες:blitzwolf,tikono,orico,choetech,xinnier,remax.Μεχρι στιγμης εχω αγορασει απο αυτες.Κοιτα στο ali να βρισκεις μαρκες που δημιουργηθηκαν λιγο καιρο πριν και πουλανε συνηθως με λιγοτερο απο 1ευρω το μετρο.Αυτο κανω εδω και καιρο.Βρισκω προσφορες και αγοραζω για να υπαρχουν τα καλωδια και πολλες φορες αγοραζω κι για γνωστους.Οι παραπανω μαρκες που ανεφερα δεν ειναι απλα καλες,αλλα εχουν προιοντα αριστης ποιοτητος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα