porets Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 καλησπέρα. έχει ψωνίσει κανείς από το http://www.shoeshouse.gr/? έχει καλές τιμές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυθεντικά τα πράγματά του. if anyone can help me...
opera Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Asics gel kayano 23 στα 89 όταν αλλού ξεκινούν στα 120.
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η αλήθεια ειναι οτι ΔΕΝ κάνει μπαμ οτι ειναι απάτη (όπως άλλα sites που εχουν μονο κινητό). Βέβαια στη διευθυνση λεει 6ο χιλ Βαρης Κορωπίου που τα τηλέφωνα ειναι κυρίως 21060xx και 21066xx ενώ το 21089xx ειναι για άλλη περιοχή. Επισης το 6ο χλμ Βαρης Κορωπίου μου κάθεται περιεργα γιατί εκεί εχει ενα μαγαζι εδω και ενα τρια οικόπεδα παραπέρα. Επειδή μπορεί όντως να είναι legit μαγαζί, αν και οι τιμές μου φαίνονται περιεργα χαμηλές, αν ήθελα σωνει και καλα να ψωνίσω απο αυτους θα έκανα τα εξής: Θα ελεγα οτι θέλω να περάσω απο το μαγαζί της Βαρης-Κορωπίου να τα δω απο κοντά και να πληρώσω να τα πάρω. Θα ελεγα στα ίσια οτι θελω να το κάνω επειδή στην αγορά υπάρχουν πολλά μαιμου προιόντα και δεν θέλω να τους αδικήσω άδικα.Αν μου ελεγαν δε γινεται γιατί εκεί ειναι μονο αποθήκη, ευχαριστώ δε θα ψώνιζα. Εναλλακτικά θα πλήρωνα με paypal (το εχει σαν επιλογή) και οταν ερχονταν το κουτί θα εκανα ενα πολύ καλό opening box video με μπολικες και σημαντικές λεπτομέρειες. Αν εβρισκα προιον μαιμου dispute στο paypal και τελειωσε. Γενικά εμένα δε με πείθει, αλλά υπο προυποθέσεις ίσως του εδινα και μια ευκαιρια. Λάθη ειμαστε, ανθρώπους κάνουμε
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Για να δίνουν σακίδιο MCM 200€, σίγουρα είναι καλές μαϊμούδες.
porets Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η αλήθεια ειναι οτι ΔΕΝ κάνει μπαμ οτι ειναι απάτη (όπως άλλα sites που εχουν μονο κινητό). Βέβαια στη διευθυνση λεει 6ο χιλ Βαρης Κορωπίου που τα τηλέφωνα ειναι κυρίως 21060xx και 21066xx ενώ το 21089xx ειναι για άλλη περιοχή. Επισης το 6ο χλμ Βαρης Κορωπίου μου κάθεται περιεργα γιατί εκεί εχει ενα μαγαζι εδω και ενα τρια οικόπεδα παραπέρα. Επειδή μπορεί όντως να είναι legit μαγαζί, αν και οι τιμές μου φαίνονται περιεργα χαμηλές, αν ήθελα σωνει και καλα να ψωνίσω απο αυτους θα έκανα τα εξής: Θα ελεγα οτι θέλω να περάσω απο το μαγαζί της Βαρης-Κορωπίου να τα δω απο κοντά και να πληρώσω να τα πάρω. Θα ελεγα στα ίσια οτι θελω να το κάνω επειδή στην αγορά υπάρχουν πολλά μαιμου προιόντα και δεν θέλω να τους αδικήσω άδικα.Αν μου ελεγαν δε γινεται γιατί εκεί ειναι μονο αποθήκη, ευχαριστώ δε θα ψώνιζα. Εναλλακτικά θα πλήρωνα με paypal (το εχει σαν επιλογή) και οταν ερχονταν το κουτί θα εκανα ενα πολύ καλό opening box video με μπολικες και σημαντικές λεπτομέρειες. Αν εβρισκα προιον μαιμου dispute στο paypal και τελειωσε. Γενικά εμένα δε με πείθει, αλλά υπο προυποθέσεις ίσως του εδινα και μια ευκαιρια. Λάθη ειμαστε, ανθρώπους κάνουμε με παραξενεύει το γεγονός ότι συνήθως τα "μαγαζιά" με μαϊμούδες έχουν ένα προϊόν ή μία εταιρεία. τούτος ο χριστιανός έχει 10 εταιρίες και με συγκεκριμένη ποσότητα το κάθε προϊόν. βέβαια δεν έχω δει τρόπους πληρωμής. σκέφτομαι να αγοράσω με αντικαταβολή αλλά με έλεγχο παρουσία του courier.
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Χλωμό το κόβω να κάτσει ο courier να περιμενει να δεις το παπουτσι, να ψάξεις στο νετ και να δεις βιντεο, κλπ Πες το στο μαγαζί δε χάνεις τιποτα. Στο κάτω κατω αν ερθει το courier και πει "δε μου ειπανε τιποτα, δε γράφει τιποτα" μην παραλάβεις και στειλε το πισω. Τα σημεία γενικά ειναι υποπτα αλλά οχι στο κομβικό σημείο που να ειμαι βεβαιος οτι ειναι κλασσική μαιμουδοκατασταση.
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Παιδιά η Ελλάδα είναι ο ΠΡΏΤΟΣ σταθμός για μαϊμούδες στην Ευρώπη . Όλα έρχονται από Κίνα στο λιμάνι του Πειραιά και μετά πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ειδικά σε μάρκες όπως νίκε και αντιντας η μαϊμού πάει σύννεφο!! Αγοράζετε από legit σελίδες όπως το Spartoo. 1
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ουτε ονοματα ουτε γεμη ουτε domain whois απορω αν το παπακι π εκανε ρετζιστερ ζητησε ταυτοτητα ή τι ταυτοτητα εδωσε τελικα
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Φοβερές τιμές πάντως. Αν είναι αυθεντικα εχει καλές τιμές ΑΛΛΑ αν ειναι μαιμουδες (που ετσι δείχνει) τότε ειναι πανακριβες μαιμουδες. Τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα
LePendu542 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Με ενδιαφέρουν κάποια παπούτσια από το αν λόγω μαγαζί ωστόσο οι τιμές φαίνονται λίγο too good to be true. Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί ή γνωρίζει κάτι; Σκοπεύω να αγοράσω με paypal όποτε αν γνωρίζει κάποιος αν είναι εύκολη η ανάκτηση χρημάτων Σε περίπτωση μαϊμού προϊόντος θα ήθελα να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ!!
porets Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με ενδιαφέρουν κάποια παπούτσια από το αν λόγω μαγαζί ωστόσο οι τιμές φαίνονται λίγο too good to be true. Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί ή γνωρίζει κάτι; Σκοπεύω να αγοράσω με paypal όποτε αν γνωρίζει κάποιος αν είναι εύκολη η ανάκτηση χρημάτων Σε περίπτωση μαϊμού προϊόντος θα ήθελα να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ!! τελικά ψώνισες?
thleorasakias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 nike air max 2017 οταν τα δινει -120 ευρω μην περιμενεις πολλα
MidnightTX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Η περίπτωση too good to be true , ισχύει και εδώ. Συνήθως αυτά τα καταστήματα , που είναι πάντα ιντερνετικα , ξεφύτρωσαν σχετικά πρόσφατα , δεν έχουν πολλές και αναλυτικές πληροφορίες όσον αφορά το είδος επιχείρησης , την τοποθεσία , αριθμούς ΓΕΜΗ κτλ πουλάνε μαιμούδες και δευτέρας διαλογής. Απλά αντί να το κάνουν σε πάγκο λαικής το κάνουν σε ένα ecommerce store. Μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες , η έρευνα αγοράς σώζει τσέπες.
NemeSis1990 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.kathimerini.gr/927934/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/sthn-ellada-mpainei-h-teleytaia-pinelia-sta-proionta-maimoy “Το τελευταίο διάστημα το ΣΔΟΕ έχει εντοπίσει φορτία με 200.000 πλαστά σήματα, καθώς και τρία εργαστήρια στα οποία γινόταν η επικόλληση των σημάτων στα προϊόντα «μαϊμού».” “Προκειμένου, μάλιστα, να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα προς πώληση προϊόντα δεν είναι γνήσια, οι τιμές τους ήταν αρκετά υψηλές.”
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα