Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου γ@μησατε την ψυχή βραδιάτικα, τοιχο-τοιχο θα παω τώρα για κατούρημα... :P
Κάθε που φτιάχνει ο καιρός αυτή η παλιοιστορία...

Έζησα για χρόνια Θεσσαλονίκη, όπου οι κατσαρίδες είναι πιο "ανθρώπινες", κατι μικρές, σχεδόν "γλυκούλες" θα τις ελεγες... Οπότε με το τζελ γινόταν μια χαρά δουλειά.
Εδώ Αθηνα όμως, μενω ισόγειο, και φοβάμαι μηπως το τζελ δεν αποδειχτεί αρκετό για τις κατσαρίδες που μοιαζουν με αεροπλανοφόρα μπουκωμένα στα στεροειδή.

2 είναι μόνο τα αρνητικά αυτής της πόλης, οι κατσαρίδες της και οι άνθρωποί της :P

• Like 3
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας σκυλος.

Καταγγελια,δεν χρειαζεται να συζητησουμε κατι παραπανω.
Ειναι παρανομο να ζει το σκυλι σε ακαλυπτο,μπαλκονι η αλλο κοινοχρηστο χωρο.

Στο θεμα κατσαριδα:

Κανεις μια απεντομωση,φθηνη και πολυ αμεση και βλεπεις μετα τι γινεται,αν και με την απεντομωση δε θα ξαναμπουν συντομα.

Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με εναν υπανθρωπο που αφηνει το σκυλι του ( και τους υπολοιπους ) να ζουν μεσα στα σκατα του.

Δυστυχως εχω και εγω ενα μ@λ@κ@ γειτονα που αφηνει το σκυλι στην αυλη,δεν το βγαζει ποτε βολτα και καθαριζει με φτυαρι τα σκατα μια φορα στις 15 μερες.
Παρ'ολα αυτα το παιδι ειναι ευγενικο και φαινεται καλος ανθρωπος,αλλα τα φαινομενα προφανως απατουν.

Θα πω και ενα περιστατικο κωλοφαρδιας.
Εχω ακουσει απο συναδελφους τεχνικους να λενε για κατσαριδες μεσα σε υπολογιστες και το εζησα και εγω.
Ευτυχως ηταν οι μικρες κατσαριδες που ζουν στα ντουλαπια και οχι στην αποχετευση και ευτυχως που δεν πηρα το λαπτοπ σπιτι,γτ εαν μπουν στο σπιτι μονο με απεντομωση γλυτωνεις.Ηθελα να το παρω να το λυσω με την ησυχια μου στο σπιτι,αλλα ο φιλος δεν συμφωνησε,οποτε το λυσαμε σπιτι του.Μεσα υπηρχαν 2-3 μικρουλες που περιφεροντουσαν και μερικες ψοφιες.
Αγιο ειχα που δεν το πηρα σπιτι μου..

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Δυστυχώς αν συνεχισθούν οι καλές καιρικές συνθήκες στην Αθήνα θα κάνουν πάρτυ φέτος οι κατσαρίδες.

Αυτό που κάνω εγώ;;; Πετρέλαιο στα σιφώνια ειδικά των αποχετεύσεων όπου είναι ο Παράδεισος της κατσαρίδας.Γεμίζω και ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ και κάθε τόσο ψέκασμα στα φρέατια. Δεν πλησιάζει λόγω της μυρωδιάς και αν έρθει σε επαφή ακαριαίος θάνατος.Ειδικά σε όσους έχουν βόθρο όπως εμείς :angry: ο αφανισμός είναι πλήρης γιατί δεν έρχονται αμέσως καινούργιες μέσω της δημόσιας αποχέτευσης.Μέσα στο σπίτι η καλίτερη λύση νομίζω είναι αυτό το φάρμακο σε σωληνάριο που το βάζεις σε κρυφές γωνιές όπου θα το βρουν και την άλλη μέρα θα τις βρεις ανάποδα.

Edit.........Μία απορία;;;;;;Γιατί η κατσαρίδα όταν τα κακαρώνει πάντα τη βρίσκουμε ανάποδα;;;;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Edit.........Μία απορία;;;;;;Γιατί η κατσαρίδα όταν τα κακαρώνει πάντα τη βρίσκουμε ανάποδα;;;;

Για να της κανουν τεχνητη αναπνοη οι φιλες της

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα πηρα αυτο το σωληναριο. Το μεσημερι θα βαλω σε τυφλα σημεια.

Να δω τι θα γινει. 

Οσο για το θεμα ρωτησα το γεωπονο. Μου ειπε θελουν κοψιμο οτι δεντρο εχει η πολυκατοικία γυρω γυρω, ραντισμα και καλο καθαρισμα ο χωρος απο τις ακαθαρσίες του σκυλου γιατι ειναι εστια μολυνσης και προσελκυουν κι αλλα εντομα, οπως μυγες, προνυμφες μυγων, στην χειροτερη περιπτωση ολων ποντικια. Που τοτε βλεπω να περαω κατω μολοτοφ να κανω πλήρη απεντομωση.

Edit:αυτο το σωληναριο το κοβω απο μπροστα, πως ανοιγει? Πηγα να το ξεβιδωσω αλλα τιποτα.

Ρωτησα για το σκυλο αν τον επηρεαζει, μου ειπε θα βαλεις οσο το μέγεθος μιας φακής και να το φαει δεν θα παθει κατι, αλλα εγω δεν το ρισκαρω, θα βαλω μονο σε τυφλα σημεια.

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Λογω βαρους υποθετω.
Με την ιδια λογικη που η φετα με τη νουτελα οταν σου φυγει απο το χερι θα πεσει με τη νουτελα απο κατω.

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα τη βοήθεια σας, εχω δυστυχώς θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι μου, εχω φέρει απολυμαντικό πάνω απο 5-6 φορες, για ένα μήνα ειναι ολα οκ και μετα αρχίζουμε πάλι να βλέπουμε περίπου 2 τη βδομάδα. Έχουμε βάλει τζελ, έχουμε ψεκάσει με καοθριν, κάναμε και μια απολύμανση με καπνό για να εισχωρήσει υποτίθεται παντού αλλα τίποτα. Το πιο πιθανό ειναι να έχουν γεννήσει μέσα στις γυψοσανίδες. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πέρα απο μπουρλότο ή μετακόμιση; 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εκει που καθεσαι μια χαρα στο δωματιο σου, με τις σιτες σου μες τη καλη χαρα βλέπεις ξαφνικα μια κατσαριδα να στέκεται αμεριμνη πανω από τη μπαλκονοπορτα, διπλα απ τη γωνια που φυσαει το ερκοντίσιον... :wacko:

Κι αφου τη σκοτωσεις (ευτυχως δε με δυσκολεψε, κινουνταν πολύ αργα και εφαγε αμεσως μια παντοφλια) αναρωτιέσαι. Ποθεν προηλθε αυτό το βρωμερο εντομο? Πως μπηκε στο δωματιο σου? Μηπως ηταν ηδη μεσα κανα-δυο μερες και κρυβοταν τα πρωινα? Μηπως οταν κοιμοσουν του καλου καιρου ανεβαινε πανω στο κρεβατι σου και εκανε παρτι? Μηπως βολταρισε πανω στα προσωπικα σου ειδη και τα μαγαρισε?:wacko:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Δεν υπάρχει προβλημα θα ψεκάσεις μόνο το λούκι . Ρίξε μισό τεζα μέσα.

Τα σκυλιά θα τα απομονώσεις από το μπαλκόνι ιδανικά για μια μέρα να φύγει η μυρωδια.

Το σπρέι είναι για μέσα στο λούκι οπότε δεν θα έχουν επαφη κατ επέκταση δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2018 στις 1:24 ΜΜ, webparts είπε

Λογω βαρους υποθετω.
Με την ιδια λογικη που η φετα με τη νουτελα οταν σου φυγει απο το χερι θα πεσει με τη νουτελα απο κατω.

οπότε, άμα δέσουμε μια κατσαρίδα πάνω σε μια γάτα, και την πετάξουμε πάνω σε γεννήτρια, θα έχουμε άπειρη ενέργεια όπως και με το ψωμί με τη μαρμελάδα ; 😋

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎15‎/‎7‎/‎2018 στις 2:43 ΜΜ, Pokemon640 είπε

οπότε, άμα δέσουμε μια κατσαρίδα πάνω σε μια γάτα, και την πετάξουμε πάνω σε γεννήτρια, θα έχουμε άπειρη ενέργεια όπως και με το ψωμί με τη μαρμελάδα ; 😋

Υπαρχουν και πιο ευφανταστα κολπα, καποιος λεει στην Αμερικη συνελαβε στο σπιτι του μια κατσαριδα και την εκτελεσε σε μια αυτοσχεδια ηλεκτρικη καρεκλα.

2h5ta3c.jpg

Στις ‎14‎/‎3‎/‎2018 στις 2:17 ΠΜ, webparts είπε

Καταγγελια,δεν χρειαζεται να συζητησουμε κατι παραπανω.
Ειναι παρανομο να ζει το σκυλι σε ακαλυπτο,μπαλκονι η αλλο κοινοχρηστο χωρο.

Στο θεμα κατσαριδα:

Κανεις μια απεντομωση,φθηνη και πολυ αμεση και βλεπεις μετα τι γινεται,αν και με την απεντομωση δε θα ξαναμπουν συντομα.

Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη με εναν υπανθρωπο που αφηνει το σκυλι του ( και τους υπολοιπους ) να ζουν μεσα στα σκατα του.

Γνωριζω μια περιπτωση οπου στον ακαλυπτο καποιος διατηρει... κουνελια. Αυτά όπως θα ξερεις χεζουν σταματητα. Η καταγγελια που γινεται?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Όταν ψεκαζω πχ με τέζα, πόση ώρα το αφήνω πριν σφουγγαρισω το σημείο; όλο το βράδυ ή θέλει παραπάνω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...