Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκευτομαι να ανοίξω το εν λόγο κατάστημα ορεξη και τα χρήματα υπάρχουν (+ ενα μικρό προγραμμα χρηματοδότησης).

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι παίζει?κάποιος που να εργάζετε η να έχει φίλο που εργάζετε η ακόμα και ο ίδιος να εχει τετοιο κατάστημα?

Εχω μιλήσει με την εταιρεία αλλά θα ηθελα κάποιες πληροφορίες εκ τών έσω, καλός η κακός αυτοι μου τα λένε οπος θέλω να τα ακούσω λογικό είναι.

Οποιαδήποτε γνώμη η πληροφορία δεκτή.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι.

Ξέρω υπάρχουν και τα μικέλ και τα bruno αλλά αυτό δέν λέει κάτι.

Υπάρχουν επίσης και πάρα πολλά ανώνυμα που δουλευουν/

Δημοσ.

Λαρισεε φίλε πάρε τα λεφτά σου και πάνε στα χωράφια του κάμπου να τα σπηρεις , η Λάρισα κι η Ελλάδα όλη δεν έχει ανάγκη άλλη μια καφετέρια!

• Like 4
Δημοσ.

Το Υ.Γ θα μπορουσες να μην το πεις και να προσβαλης τον κοσμο που εχει καποιες ερωτησης να κανει για κατι που θελει.ο αγραμματος δεν φαίνεται απο τα ορθογραφικα αλλα απο την συμπεριφορα του προς τον αλλων.κοιταξετο λιγο το θεμα σου.καλη η γνωμη όλων αλλα με σεβασμο.

• Like 13
Δημοσ.

καλη τυχη τυπε..

υ.γ.->ειμαι ο μονος που θεωρει τον καφε τους μετριοτατο;

μπορει το μαγαζι που παιρνεις να φταει για μενα ειναι ο τοπ με δευτερο τον γρηγορη 

• Like 2
Δημοσ.

Άπαξ και δεν μπορείς να βοηθήσεις το μέλος στις απορίες που έχει τότε καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις πόσο μάλλον να κατακρίνεις.

Πραγματικά απαράδεκτο αυτό που είπες.

Δεν ξέρω την κατάσταση στην Λάρισα αλλά στην Αθήνα το Coffee island πουλάει, ειδικά σε ωραία τοποθεσία που περνάει κόσμος. Δούλευαν 2 καλοί μου φίλοι σε coffee 2 χρόνια και το μαγαζί είχε ανοδική πορεία. Αρνητικό θυμάμαι που έλεγε ο εργοδότης ότι τους ανάγκαζε να πληρώσουν την μηχανή του καφέ στην τιμή που έλεγε το Coffee ενώ θα μπορούσες να την βρεις έως και στην μισή τιμή, για την ίδια μηχανή πάντα.

Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δοκιμάσει από coffee island μπορεί να ήταν και ο χειρότερος καφές ever.

Έλεος δηλαδή με μερικές αλυσίδες.

Το έχουν κάνει πυρηνική φυσική το φτιάξιμο του καφέ.

• Like 5
Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να υπάρχω απο μικρό παιδάκι δηλαδή δουλευω.εχω κάνει άπειρες δουλειές ευκολες και δύσκολες, Εχω θέμα με τα ορθογραφικά αλλά μέχρι στιγμης πρόβλημα δέν μου δημιούργησαν, τα χρήματα τα μάζεψα μόνος μου με απολυτήριο λυκείου 7 δουλευοντας... δέν τα πήρα ετοιμα σε αντίθεση με πολούς συμαθητές μου  που είχαν 19 και είναι τώρα άνεργοι,

Αυτο όμος είναι άλλη ιστορία..

ο τρόπος ομος που μιλάς με κάνει να πιτευω οτι εσύ εισαι ο αγράμματος.

Σίγουρα υπάρχει χρηματοδότηση για τέτοιου είδους επιχείρηση;

χρηματοδότηση οχι απο κράτος αλλά αμέσω τράπεζας με δάνειο leasing κατι τέτοιο...

Λογικά θα σου ζητήσουν μπόλικα φράγκα για τα δικαιώματα του franchise.

15κ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμενη αλυσιδα αφηνει να δουλευεις με οτι χαρμανι θες απο τα χ χαρμανια που τους πουλαει...οποτε καθε μαγαζι μπορει να χει αλλο καφε.

Παει ο χ σε ενα μαγαζι λεει αθλιος καφες το μεταβιβαζει σε 10 γνωστους..εσυ αποφασισες να βαλεις καλο ακριβο χαρμανι φιλτρα εμπειρο χερι κτλ...τελικα η αλυσιδα χωρις ιδιο αποτελεσμα κανει καλο?

Τα υπολοιπα περι νερο φιλτρο μηχανη χερι ειναι και αυτα συνυπευθυνα για ενα αποτελεσμα.

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...